close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε Διδακτορικά Διπλώματα σε Επιχειρηματικότητα Διαδικτυακά Διδακτορικό Φιλοσοφίας

PhD είναι η συντομογραφία της λατινικής φράσης philosophiae doctor, meaning doctor of philosophy. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο βαθμό που προσφέρεται σε ένα πεδίο. Οι φοιτητές είναι γενικά επιλέξιμοι μόνο αφού… περαιτέρω

PhD είναι η συντομογραφία της λατινικής φράσης philosophiae doctor, meaning doctor of philosophy. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο βαθμό που προσφέρεται σε ένα πεδίο. Οι φοιτητές είναι γενικά επιλέξιμοι μόνο αφού ολοκληρώσουν προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Τα προγράμματα διδακτορικών διατριβών διαφέρουν σε μήκος, αλλά τα περισσότερα διαρκούν μεταξύ τριών και δέκα ετών για να ολοκληρωθούν.

Τι είναι το Διδακτορικό στην Επιχειρηματικότητα; Ένας επιχειρηματίας είναι κάποιος που αναπτύσσει, οργανώνει και διαχειρίζεται μια επιχείρηση. Παρόλο που αυτό ισχύει συχνά για τις μικρές επιχειρήσεις, οι επιχειρηματίες με επιτυχημένα ιστορικά αποτελέσματα και οικονομική υποστήριξη μπορούν επίσης να βρουν μεγαλύτερες εταιρείες. Η επιτυχής επιχειρηματικότητα απαιτεί τον εντοπισμό μιας επικερδούς δυνητικής αγοράς, μια καινοτόμο μέθοδο προσέγγισης της εν λόγω αγοράς και την αποτελεσματική υπέρβαση των αλλαγών στην επιχείρηση και την αγορά. Πολλά ιδρύματα διδάσκουν τη χρήση λογισμικού έρευνας μάρκετινγκ και διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας καταρχήν και πάνω από όλα διδάσκει τις δεξιότητες επικοινωνίας που μπορούν να ωφελήσουν τους μαθητές στη σταδιοδρομία τους και στις προσωπικές τους αλληλεπιδράσεις. Άλλες ευέλικτες δεξιότητες περιλαμβάνουν την καινοτομία και την προσαρμοστικότητα.

Πολλοί υποψήφιοι φοιτητές ανησυχούν για το κόστος ενός προχωρημένου πτυχίου. Λόγω διαφορών στο μήκος κύματος, τα πανεπιστημιακά τέλη και τις εθνικές πολιτικές, είναι δύσκολο να προβλεφθεί μια συγκεκριμένη τιμή για ένα Διδακτορικό στην Επιχειρηματικότητα. Ανάλογα με το πρόγραμμα, ενδέχεται να υπάρχουν υποτροφίες ή επιχορηγήσεις σε αντάλλαγμα για εργασία ως βοηθός διδασκαλίας.

Μετά την αποφοίτησή τους με διδακτορικό στην επιχειρηματικότητα, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εταιρειών μέσω ανώτερων διευθυντικών θέσεων, όπως οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι οικονομικοί διευθυντές. Οι καινοτόμες δεξιότητες που έχουν αναπτύξει οι μαθητές μπορούν επίσης να τους ωφελήσουν ως επιχειρηματικοί σύμβουλοι που βοηθούν τις πιθανές νεοσύστατες επιχειρήσεις. Μια μη συμβατική χρήση του πτυχίου μπορεί να περιλαμβάνει την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται διευθυντές που μπορούν να προσδιορίσουν πιθανά ζητήματα και να δημιουργήσουν μοναδικές λύσεις.

Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν αυτό το πτυχίο στα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Οι ώρες διδασκαλίας στο διαδίκτυο, μερικής απασχόλησης και πλήρους φοίτησης μπορούν να είναι διαθέσιμες ανάλογα με το ίδρυμα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Ζυρίχη , Ελβετία

PhD στην επιχειρηματικότητα είναι ένα υψηλής ποιότητας προσόντα που έχει σχεδιαστεί για τη διατήρηση σε αιτήματα εξέταση που επιβάλλονται από τη σύγχρονη εποχή επιχειρηματικό ... +

PhD στην επιχειρηματικότητα είναι ένα υψηλής ποιότητας προσόντα που έχει σχεδιαστεί για τη διατήρηση σε αιτήματα εξέταση που επιβάλλονται από τη σύγχρονη εποχή επιχειρηματικό κόσμο, με στόχο την κατάρτιση των σπουδαστών ώστε να μπορούν να γίνουν αξιοπρεπή και επιτυχημένους επιχειρηματίες της σύγχρονης εποχής. -
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
3 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακό
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ