Filter
Διδακτορικό (PhD)
Βήμα: Όλα

Βρείτε 2 Διδακτορικά Φιλοσοφίας σε Ανθρωπιστικές Σπουδές Διαδικτυακό Διδακτορικό Πρόγραμμα

Ένας διδακτορικός (Διδάκτωρ Φιλοσοφίας) είναι ένας αποκορύφωτος τίτλος στα περισσότερα επαγγέλματα. Μπορεί να διαρκέσει από τέσσερα έως επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί και συνήθως απαιτεί μακρόχρονη ερευνητική εργασία με γραπτή διατριβή. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία σειρά μαθημάτων για να σπουδάσουν, από τις επιστήμες στις τέχνες.

Τι είναι διδακτορικό στις σπουδές ανθρωπιστικών σπουδών; Αυτό το διδακτορικό δίπλωμα μελετά τις μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι επεξεργάζονται και καταγράφουν τη ζωή τους. Ως εκ τούτου, ένα ευρύ φάσμα θεμάτων υπάγονται στην ομπρέλα των ανθρωπιστικών επιστημών, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας, της τέχνης, της λογοτεχνίας, της μουσικής, της γλώσσας, της ιστορίας και της φιλοσοφίας. Οι σπουδαστές συνήθως εστιάζουν σε ένα θέμα για να μελετήσουν με μεγάλη λεπτομέρεια. Μπορεί να πάρει μαθήματα στην πολιτική, τη θεολογία, τη λογική και την αισθητική.

Κατά τη διάρκεια σπουδών για διδακτορικές σπουδές στις Ανθρωπιστικές Σπουδές, οι μαθητές μπορούν να μάθουν να είναι καλοί διοργανωτές, αποτελεσματικοί επεξεργαστές δεδομένων, αποτελεσματικοί υπεύθυνοι χρόνου και διεξοδικοί ερευνητές. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να ωφελήσουν όλες τις πτυχές της ζωής και πολλά διαφορετικά επαγγέλματα.

Το κόστος εγγραφής σε μια διδακτορική διατριβή για τις σπουδές ανθρωπιστικών σπουδών θα είναι διαφορετική για κάθε σχολείο. Ο αριθμός των απαιτούμενων πιστώσεων, η θέση του σχολείου και τα δίδακτρα και τα τέλη θα επηρεάσουν όλα τα συνολικά έξοδα. Κάθε φοιτητής θα πρέπει να συγκρίνει τα σχολεία για να βρει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Επειδή οι διδακτορικές σπουδές στον τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία θεμάτων, μπορεί να υπάρχουν πολλές διαδρομές σταδιοδρομίας ανοιχτές για τους σπουδαστές που κερδίζουν ένα. Μπορεί να γίνουν συντάκτες, δημοσιογράφοι ή συγγραφείς. Υπάρχουν εκπαιδευτικές θέσεις ως καθηγητές, καθηγητές, διευθυντές και διαχειριστές πανεπιστημίων. Οι επιχειρήσεις συχνά προσλαμβάνουν πτυχιούχους ανθρωπιστικών σπουδών για να εργαστούν στη διαφήμιση ως copywriters, αναλυτές της αγοράς έρευνας και συμβούλους. Οι σπουδαστές θα μπορούσαν επίσης να εργάζονται σε κυβερνητικές θέσεις στο εξωτερικό ως ένοπλοι της πρεσβείας.

Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν Διδακτορικό στις Ανθρωπιστικές Σπουδές από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα ιδρύματα μπορούν επίσης να προσφέρουν ηλεκτρονικά προγράμματα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Παγκόσμια Διδακτορική είναι γνωστή ως ερευνητική Πτυχίο που σημαίνει ότι θα υπάρξει καμία μελέτη ή τις εξετάσεις, μόνο το τελικό άμυνα διατριβή, μας ... [+]

3 TOP UNIVERSITIES = 1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ / strong> Όλοι οι φοιτητές θα έχουν εκτός από το Διδακτορικό Δίπλωμα ABMS της Ελβετίας κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU).

Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EUCLID (Euclid University)

Μια εξειδικευμένη διδακτορική διατριβή που προσφέρεται από ένα διακυβερνητικό πανεπιστήμιο με αναγνωρισμένη εμπειρία σε διαθρησκευτικές σπουδές. ... [+]

Highlights:

Τα DIRD (και τα DIFS) είναι μοναδικά προγράμματα υπό την έννοια ότι προσφέρονται πράγματι από διακυβερνητικό οργανισμό με πανεπιστημιακό χάρτη και πρόσθετη εντολή στον διαθρησκευτικό διάλογο και τη διπλωματία. Συγκεκριμένα, το EUCLID είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο που έλαβε το πρώτο βραβείο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαθρησκειακής Αρμονίας του ΟΗΕ, το οποίο παρουσίασε ο ΗΜ Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας (φωτογραφία παρακάτω).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington Γκάμπια Gambia Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά