Online προγράμματα PhD και DBA

Ένα PhD, ή Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, είναι ένα μεταπτυχιακό που παρέχεται από τα πανεπιστήμια. Είναι η κορυφαία ακαδημαϊκά βαθμό διαθέσιμη σε ένα πεδίο. Ένα Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) είναι ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που προσφέρονται από ένα σχολείο των επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων σχολής στο πανεπιστήμιο. Η ολοκλήρωση του online διδακτορικό ή σε απευθείας σύνδεση DBA μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για τους φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, ένα διδακτορικό ή πτυχίο DBA μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν. Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν σε απευθείας σύνδεση PhD και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα DBA. Η ποικιλία των διαφορετικών σε απευθείας σύνδεση PhD και των προγραμμάτων DBA σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι συντριπτική - σ 'αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή βαθμούς σε απευθείας σύνδεση PhD και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα DBA που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διαδικτυακά Διδακτορικά Προγράμματα

University of Fairfax

Διδακτορικό στη Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Μάρτιος 10, 2018
Ως διδακτορικός φοιτητής, όλα τα μαθήματά σας εδώ θα διερευνήσουν σχετικά θέματα πολιτικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, θα ολοκληρώσετε ένα έργο στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε κάθε μία, επιτρέποντάς σας να κάνετε άμεσες και διαρκούς συνεισφορές στο χώρο εργασίας. Θα μάθετε από το κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό του κυβερνοχώρου, του οποίου οι… [+] συνάδελφοι του κυβερνοχώρου μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού σας δικτύου καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. [-]

Texas Tech University Worldwide eLearning

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στην Εκπαίδευση Επιστημών Οικογένειας και Καταναλωτών

Απρίλιος 24, 2018
Texas Tech University Online Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στην Οικογένεια και Επιστήμες των Καταναλωτών Εκπαίδευση προσφέρεται από το Τμήμα Οικογένειας

California Intercontinental University

Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ιανουάριος 22, 2018
Το πρόγραμμα Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) προετοιμάζει τους αποφοίτους για την πρόοδο στην τρέχουσα απασχόληση τους ή νέες ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Με την εκμάθηση των πιο προηγμένων δεξιοτήτων και τεχνικών λήψης αποφάσεων, οι υποψήφιοι διδάκτορες αναπτύσσουν και βελτιώνουν τις δεξιότητες έρευνας και γραφής που απαιτούνται γ… [+]ια υψηλού επιπέδου ευθύνη σε ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τα στελέχη, τους πανεπιστημιακούς και πανεπιστημιακούς καθηγητές και τους συμβούλους να χρησιμοποιούν το επαγγελματικό υπόβαθρό τους για να διερευνήσουν, να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μεγάλα συστήματα στις πολύπλοκες οργανώσεις μιας ολοένα και πολύπλευρης και πολυεκλεκτικής οικονομίας. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Διαδικτυακό Διδακτορικό (PhD);

Ένα Διδακτορικό Φιλοσοφίας, ή PhD, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που χορηγεί στον φέροντα τον τίτλο του «γιατρού». Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα διδακτορικό (PhD) είναι το υψηλότερο δίπλωμα που απονέμεται σε έναν τομέα μελέτης, και έτσι σηματοδοτεί το υψηλότερο επίπεδο των προσόντων σε αυτό το πεδίο. Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD). Τα διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD) είναι ιδανικά για φοιτητές που δεν μπορούν να μετακινηθούν στο χώρο του πανεπιστημίου λόγω εργασίας ή υποχρεώσεων, τοποθεσίας ή άλλων παραγόντων. Οι επιτυχόντες απόφοιτοι των διαδικτυακών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) λαμβάνουν το ίδιο δίπλωμα με τους απόφοιτους Διδακτορικών (PhD) του πανεπιστημίου.

Υπάρχουν διάφορα οφέλη από την απόκτηση ενός διαδικτυακού Διδακτορικού (PhD). Οι διαδικτυακές σπουδές βγάζουν από τη μέση την απαίτηση να μετακινήστε τακτικά στο χώρο του πανεπιστημίου. Τα διαδικτυακά μαθήματα Διδακτορικών (PhD) επιτρέπουν στους φοιτητές να σπουδάζουν οποιαδήποτε ώρα, μέρα ή νύχτα, οπουδήποτε έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ευελιξία που προσφέρετε από τις σπουδές των διαδικτυακών Διδακτορικών (PhD) εκτιμάται από τους εργαζόμενους επαγγελματίες, τους φοιτητές με οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτούς που είναι γεωγραφικά απομονωμένοι, μεταξύ άλλων. Ορισμένοι επιλέγουν να εγγραφούν σε διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD) για τα επιπρόσθετα οφέλη που προσφέρει η ηλεκτρονική εκμάθηση. Μέσω της διαδικτυακής μορφής Διδακτορικών (PhD), ορισμένοι φοιτητές βρίσκουν οτι έχουν περισσότερες ευκαιρίες απευθείας επικοινωνίας με τους επιβλέποντες και τους συμφοιτητές τους. Επιπλέον, οι φοιτητές Διδακτορικών (PhD) που έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους στον τομέα μπορεί να βρουν ευκολότερο το να εγγραφούν σε διαδικτυακό Διδακτορικό (PhD), έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρώνονται στη συλλογή των δεδομένων τους στην πηγή.

Διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD) είναι διαθέσιμα σε πολλούς ακαδημαϊκούς τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των Κοινωνικών Σπουδών, της Εκπαίδευσης, των Σπουδών Υγείας, των Επιχειρήσεων, των Φυσικών Επιστημών και άλλων. Τα θέματα σπουδών, η παρακολούθηση μαθημάτων και τα θέματα έρευνας θα διαφέρουν ανάλογα με το πεδίο σπουδών. Γενικά, θα απαιτηθεί παρακολούθηση μαθημάτων και ανεξάρτητη έρευνα για την επιτυχή ολοκλήρωση του διαδικτυακού Διδακτορικού (PhD).

Η ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού Διδακτορικού (PhD) μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Ειδικά για φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, ένα δίπλωμα Διδακτορικού (PhD) μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν.

Τα δίδακτρα των διαδικτυακών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) διαφέρουν σημαντικά από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Το πανεπιστήμιο, η τοποθεσία, το πρόγραμμα και ο τομέας σπουδών μπορούν όλα να είναι καθοριστικοί παράγοντες για το κόστος ενός διαδικτυακού Διδακτορικού (PhD). Ορισμένα τμήματα μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρουν οικονομική βοήθεια ή συμβουλές όσον αφορά την απόκτηση υποτροφιών ή στήριξης. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τα πανεπιστήμια για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των διαδικτυακών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD).

Οι προϋποθέσεις για τα διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD) μπορούν επίσης να διαφέρουν στο ακαδημαϊκό πεδίο και τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου. Πολλά πανεπιστήμια απαιτούν από τους αιτούντες να έχουν ένα μεταπτυχιακό, ενώ ορισμένα επιτρέπουν την μετάβαση απευθείας από το πτυχίο. Μερικά πανεπιστήμια απαιτούν επίσης από τους υποψηφίους να υποβάλουν αποτελέσματα από εισαγωγικές εξετάσεις ή εξετάσεις γλωσσικής επάρκειας. Μόλις γίνουν δεκτοί σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα Διδακτορικών (PhD), οι σπουδαστές πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις των μαθημάτων τους. Οι φοιτητές διαδικτυακών Διδακτορικών (PhD) θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσουν ανεξάρτητη έρευνα προς δημοσίευση, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά νέα ευρήματα και γνώση στον τομέα τους.

Η δομή και η διάρκεια του προγράμματος Διδακτορικού (PhD) συχνά εξαρτάται από τους κανόνες της χώρας όπου βρίσκεται το πανεπιστήμιο που προσφέρει το δίπλωμα. Για παράδειγμα, στον Καναδά, οι φοιτητές Διδακτορικών (PhD) πρέπει να ολοκληρώσουν περιεκτικές εξετάσεις, μετά τα δύο πρώτα έτη του διδακτορικού τους, προκειμένου να γίνουν υποψήφιοι ενός Διδακτορικού (PhD). Στη Γερμανία, είναι λιγότερο συνηθισμένο για τους φοιτητές Διδακτορικών (PhD) να παρακολουθήσουν απαιτούμενα μαθήματα - αντ' αυτού αποκτούν την ακαδημαϊκή καθοδήγηση στην έρευνά τους από έναν καθηγητή ή επιτροπή. Στις περισσότερες χώρες, ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρώθει ένα Διδακτορικό (PhD) θα εξαρτηθεί από τον κάθε φοιτητή και την έρευνά του.

Πανεπιστήμια σε χώρες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD). Η ηλεκτρονική μορφή των σπουδών επιτρέπει στους φοιτητές να ζήσουν οπουδήποτε - ακόμα και σε μια διαφορετική ήπειρο από το πανεπιστήμιό τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ για τα διαδικτυακά προγράμματα Διδακτορικών (PhD) σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.