PhD στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.

3 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια = Best Virtual / Online Πρόγραμμα = 1 κορυφαίο ευρωπαϊκό διδακτορικό SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Διδακτορικό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων είναι ένα προσόν το οποίο είναι για τα άτομα που έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό στο σχετικό τομέα και θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω τις ευκαιρίες που σχετίζονται με την καριέρα και την ανάπτυξη. Αυτό το πρόγραμμα έχει πράγματι αναπτύχθηκε για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με τις σπουδές που σχετίζονται με τη διαχείριση, τις μεθόδους της έρευνας, καθώς και την εξωτερική ανηλίκου. Είναι σημαντικό ότι οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον τομέα αυτό πρέπει να δείξει συμβατότητα με μερικές από τις επιβαλλόμενες απαιτήσεις. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, είναι σημαντικό για τους μαθητές να περάσουν από εξετάσεις αξιολόγησης και μετά από αυτό θα πρέπει να κάνουν οι ερευνητικές εργασίες και παράγουν διατριβή. Οι απαιτήσεις φόντο που σχετίζονται με διδακτορικό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων που αναφέρονται παρακάτω, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας μπορούν να πάρουν μια καλύτερη ιδέα για την όλη ιδέα.

 • Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν ένα μεταπτυχιακό στην επιχείρηση ή ισότιμο προσόν στο σχετικό τομέα των επιχειρήσεων.
 • συστατική επιστολή από τον προηγούμενο ίδρυμα απαιτείται επίσης από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
 • Μία ενδιάμεση πορεία επίπεδο μικροοικονομίας

Οι πρωτογενείς συγκεντρώσεις που οι μαθητές έχουν την επιλογή που σχετίζονται με την διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οργανωτική στρατηγική και τη συμπεριφορά του οργανισμού. Δευτεροβάθμια συγκεντρώσεις έχουν τη συμπερίληψη της διαχείρισης των πόρων, την οργανωτική θεωρία και τη διαχείριση των πόρων. Μαθήματα επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο τις διάφορες πτυχές που σχετίζονται με τον τομέα υπό συζήτηση και θα πάρετε την καλύτερη πιθανότητες να διερευνά τη δυνατότητα σε μια αξιοπρεπή τρόπο.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το EQF (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων) Επίπεδο 8 - Διδακτορικό επίπεδο.

Αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με 180 ECTS

Πόσο καιρό θα πρέπει να είναι διατριβή μου;

Συνήθως 60,000 με 100,000 λέξεις, οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν 10% λιγότερο ή περισσότερο.

Να σας αναφέρω για το διδακτορικό online ή εξ αποστάσεως;

Όχι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τίτλο;

Έχουμε ζητήσει από τις ελβετικές αρχές για τον τίτλο, και η απάντησή τους ήταν (οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον τίτλο που πήρε από το σχολείο)

Είναι ένα «Άμυνα Thesis" εκεί;

Ναι, και εμείς προτείνουμε οι μαθητές να το κάνουμε στην Ελβετία, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει on-line επίσης, θα πρέπει να έχετε κάμερα και μικρόφωνο.

Μελέτη Γλώσσα: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε 4 προσλήψεις ανά έτος: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο

Είναι ABMS Διαπιστευμένο από αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό οργανισμό διαπίστευσης;

Ναι, ABMS επιτρέπεται, επικυρωμένη, πιστοποιημένα, διαπιστευμένο και θεσμικό μέλος σε περισσότερες από 50 δημόσιους / ιδιωτικούς οργανισμούς.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Διάρκεια: 1 έτος μελέτης + διατριβή (διατριβή διαρκεί κατά μέσο όρο 2 χρόνια)
 • Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 25 χρόνων
 • Προηγούμενη μελέτη: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή ισοδύναμο
 • Αγγλικά επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάζουν σε αγγλόφωνο σχολείο)
 • Μέθοδος μελέτης: 100% Διαδίκτυο / Απόσταση
 • Χρέωση: 24900 Ευρώ (για το σύνολο του προγράμματος σπουδών)

Σημείωση: Δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή και τέλη κράτησης (για να σας εγγυηθεί ένα μέρος της μελέτης) των 240 Ευρώ (πάλαι ποτέ πληρωμής και δεν επιστρέφεται).

Ενότητες:

Για το διδακτορικό, διατριβή σας είναι το πιο σημαντικό μέρος, θα πρέπει να γράψετε το σύνολο του διατριβή για τη «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού» με έναν από τους επόπτες μας.

Οι παρακάτω ενότητες θα μελετήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους:

 • Global Management
 • Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Στρατηγική Ανάλυση Συστήματος Πληροφοριών
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Μέθοδοι Έρευνας
 • Ηλεκτρονική Μέθοδοι Έρευνας
 • Δυναμικές Ιστοσελίδες
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... περαιτέρω

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη