3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.

3 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια = Best Virtual / Online Πρόγραμμα = 1 κορυφαίο ευρωπαϊκό διδακτορικό SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Μεταξύ των ενδιαφερομένων συγκαταλέγονται εμπειρογνώμονες, όπως προμηθευτές και εκδότες χρέους. Υπερβαίνουν αυτό που είναι κοινώς γνωστό ως διοικητικά συμβούλια ή εταιρικές συναντήσεις. Η ενασχόληση με τα εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη μέσα σε έναν οργανισμό μπορεί να είναι δύσκολο, αν οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες δεν είναι επί του εδάφους. Αυτός είναι ο λόγος για προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν ειδικεύτηκε στην επιχείρηση ή την οικονομία πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα Μάστερ πτυχίο 2 χρόνια of Science στην Χρηματοοικονομική διαχείριση για να ξεκινήσει το διδακτορικό.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη βασίζουν τις οικονομικές καταστάσεις, προκειμένου να καθορίσει τη δύναμη της οργάνωσης. Οι τραπεζικοί δανειστές, καθώς και άλλους προμηθευτές των επιχειρήσεων εμπίπτουν στην ομάδα από εξωτερικούς φορείς. κερδίζοντας τους είναι ευθέως ανάλογη με τη δύναμη της οργάνωσης σε δημοσιονομικές προοπτικές. Οι σπουδαστές στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος θα πρέπει να διδάσκονται σχετικά με το πώς να εντοπίσει τους ενδιαφερόμενους φορείς, τρόπους για την υποβολή εκθέσεων και τη διαχείριση των οργανωτικών κινδύνων, τη διενέργεια ανάλυσης ενός κατόχου των μετοχών της σε βάθος, την υποβολή οικονομικών εκθέσεων, μεταξύ άλλων ευαίσθητων καθηκόντων. Οι μαθητές θα πρέπει να εκτίθενται για να ολοκληρωθεί λογιστικά στοιχεία, τα οποία στο όρος συνήθως βοηθά να καταλήξουμε σε ειλικρινή οικονομικές αποφάσεις. Οι επαγγελματίες επίσης να μάθουν για το πώς να αξιολογήσει την απόδοση του οργανισμού, την κερδοφορία, τη βιωσιμότητα των επενδύσεων δίνονται, ή πώς να καταλήξει σε οποιαδήποτε ενέργεια στο μέλλον ανάλογα με την κατάσταση του οργανισμού.

Από λογιστική είναι δυναμική στη φύση, αυτό το μάθημα έχει τη σχετική ενημερωμένες πληροφορίες που θα εξοπλίσει τους εκπαιδευόμενους με απώτερο προσεγγίσεις για διάφορες ανάγκες και προκλήσεις. Αυτό το μοναδικό μάθημα δίνει στους μαθητές μεγάλες δυνατότητες των ανακαλύψεων και της δημιουργικότητας στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το EQF (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων) Επίπεδο 8 - Διδακτορικό επίπεδο.

Αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με 180 ECTS

Πόσο καιρό θα πρέπει να είναι διατριβή μου;

Συνήθως 60,000 με 100,000 λέξεις, οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν 10% λιγότερο ή περισσότερο.

Να σας αναφέρω για το διδακτορικό online ή εξ αποστάσεως;

Όχι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τίτλο;

Έχουμε ζητήσει από τις ελβετικές αρχές για τον τίτλο, και η απάντησή τους ήταν (οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον τίτλο που πήρε από το σχολείο)

Είναι ένα «Άμυνα Thesis" εκεί;

Ναι, και εμείς προτείνουμε οι μαθητές να το κάνουμε στην Ελβετία, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει on-line επίσης, θα πρέπει να έχετε κάμερα και μικρόφωνο.

Μελέτη Γλώσσα: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε 4 προσλήψεις ανά έτος: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο

Είναι ABMS Διαπιστευμένο από αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό οργανισμό διαπίστευσης;

Ναι, ABMS επιτρέπεται, επικυρωμένη, πιστοποιημένα, διαπιστευμένο και θεσμικό μέλος σε περισσότερες από 50 δημόσιους / ιδιωτικούς οργανισμούς.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Διάρκεια: 1 έτος μελέτης + διατριβή (διατριβή διαρκεί κατά μέσο όρο 2 χρόνια)
 • Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 25 χρόνων
 • Προηγούμενη μελέτη: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή ισοδύναμο
 • Αγγλικά επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάζουν σε αγγλόφωνο σχολείο)
 • Μέθοδος μελέτης: 100% Διαδίκτυο / Απόσταση
 • Χρέωση: 24900 Ευρώ (για το σύνολο του προγράμματος σπουδών)

Σημείωση: Δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή και τέλη κράτησης (για να σας εγγυηθεί ένα μέρος της μελέτης) των 240 Ευρώ (πάλαι ποτέ πληρωμής και δεν επιστρέφεται).

Ενότητες:

Για το διδακτορικό, διατριβή σας είναι το πιο σημαντικό μέρος, θα πρέπει να γράψετε το σύνολο του διατριβή για το «Χρηματοοικονομική Διοίκηση» με έναν από τους επόπτες μας.

Οι παρακάτω ενότητες θα μελετήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους:

 • Global Management
 • Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Στρατηγική Ανάλυση Συστήματος Πληροφοριών
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Μέθοδοι Έρευνας
 • Ηλεκτρονική Μέθοδοι Έρευνας
 • Δυναμικές Ιστοσελίδες
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε96 περισσότερα μαθήματα αποOUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,460 EUR
Συνολική αμοιβή
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη