PhD στην αειφόρο ανάπτυξη και τη διπλωματία

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το EUCLID DSDD (Διδακτορικό στην Αειφορική Ανάπτυξη και Διπλωματία) είναι ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις απαιτούμενες σπουδές μαθημάτων, ακολουθούμενη από την εκπόνηση και παρουσίαση διατριβής διδακτορικής διατριβής.

Στόχος του είναι να προετοιμάσει αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες για θέσεις υψηλού επιπέδου στο τεράστιο πεδίο της χάραξης και υλοποίησης πολιτικής για την αειφόρο ανάπτυξη, με επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε διακυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, καθώς και σε πολυεθνικές εταιρείες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φοιτητές που κατέχουν σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα και έχουν σκοπό να επιτύχουν διδακτορικό επίπεδο, το οποίο καθίσταται όλο και περισσότερο απαραίτητο σε ακαδημαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς.

Το EUCLID DSDD είναι επίσης ένα μοναδικό πρόγραμμα υπό την έννοια ότι είναι το μοναδικό διδακτορικό πρόγραμμα για την αειφόρο ανάπτυξη που προσφέρεται πραγματικά από ένα πολυμερές ίδρυμα με ειδικό ινστιτούτο SD (Διεθνής Οργανισμός για την Αειφόρο Ανάπτυξη, λογότυπο παραπάνω), επιτρέποντας έτσι άμεση αλληλεπίδραση με τους επαγγελματίες Καθώς και το άνοιγμα σπάνιων ευκαιριών πρακτικής άσκησης.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Αυτό το πρόγραμμα προϋποθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο στα οικονομικά και τις παγκόσμιες υποθέσεις. Οι σπουδαστές που δεν έχουν τέτοιο υπόβαθρο ή υπόβαθρο θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα γέφυρας πριν να είναι επισήμως εγγεγραμμένοι.

Το DSDD προσφέρει μια εις βάθος εξέταση του τεράστιου πεδίου της Βιώσιμης Ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της Οικολογικής Οικονομίας, των Δημόσιων Πολιτικών, της Κλιματικής Αλλαγής, των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης, της Κοινοτικής Ανάπτυξης, των Πολιτιστικών Όψεων της Ανάπτυξης και των Εθνικών Αναπτυξιακών Στρατηγικών.

Αποτελεί την παρουσίαση, υπεράσπιση και δημοσίευση διδακτορικής διατριβής.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε κυρίως για να εκπαιδεύσει το κυβερνητικό προσωπικό ή το προσωπικό της IGO που ήδη εργάζεται στον τομέα, αλλά είναι επίσης κατάλληλο να προετοιμάσει τους επαγγελματίες του δημόσιου τομέα και τους σπουδαστές για σταδιοδρομία με κυβερνητικούς φορείς, ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς όπως το IGAD, , ΟΑΣΕ, Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διεθνή ισοδύναμο τίτλο, που εκδίδεται από φορέα που περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων της IAU της UNESCO / WHED.

  • Οι υποψήφιοι που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση (οι οποίοι είναι ήδη κυβερνητικοί υπάλληλοι) μπορούν να γίνουν δεκτοί χωρίς μεταπτυχιακό, αν το επίπεδο εκπαίδευσης και πείρας τους θεωρηθεί επαρκές. Η EUCLID ενδέχεται να απαιτήσει από τους συμμετέχοντες αυτούς να ολοκληρώσουν μαθήματα γέφυρας πριν από την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

  • Απαιτείται και θα εξεταστεί η ευχέρεια στα αγγλικά (προφορικά και γραπτά).

  • Οι φοιτητές αναμένεται να είναι σε θέση να αφιερώνουν 10 έως 15 ώρες πραγματικής διδασκαλίας σε εβδομαδιαία βάση.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:

Οι πιστωτικές αξίες εκφράζονται τόσο σε όρους USCH (πιστωτική ώρα ΗΠΑ) όσο και ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων). Συνήθως, οι 14 ώρες διδασκαλίας στην τάξη κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου αντιπροσωπεύουν 1 USCH ή 1,5 ECTS (συν το χρόνο αυτοδιδασκαλίας), το οποίο μετατρέπεται σε ισοδύναμο ποσό σπουδών στο πλαίσιο ενός προγράμματος απόστασης.

Η συνολική πιστωτική αξία για το ολοκληρωμένο DSDD, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, είναι 90 USCH πέρα ​​από το Bachelor's.

PEERS και ALUMNI:

Επειδή η EUCLID ιδρύθηκε για να εκπαιδεύσει ενεργούς διπλωμάτες και κυβερνητικό προσωπικό, οι μαθητές μας μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι οι συμμαθητές τους και οι συνάδελφοί τους θα αποτελέσουν δίκτυο υψηλού επιπέδου.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Είναι δίκαιο να ειπωθεί ότι τα προγράμματα της EUCLID περιγράφονται καλύτερα ως προγράμματα σπουδών «από απόσταση» παρά «σε απευθείας σύνδεση». Αυτό σημαίνει ότι οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να συνδεθούν σε μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις του πίνακα ανακοινώσεων, όπως συμβαίνει συχνά με τα προγράμματα «σε απευθείας σύνδεση».

Τα προγράμματα μας μάλλον δίνουν έμφαση στην ικανότητα να απορροφούν ένα τεράστιο ποσό υλικού σε προσωπική βάση, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για τους γρήγορους αναγνώστες οι οποίοι από μόνοι τους έχουν ένα αρχείο έντονης ανάγνωσης βιβλίων και έντονου ενδιαφέροντος για τον τομέα σπουδών τους.

Η EUCLID αξιολογεί τις διαπροσωπικές δεξιότητες και τις ικανότητες ομαδικής εργασίας του αιτούντος, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, βάσει προηγούμενης εμπειρίας που επιβεβαιώνεται με εκτεταμένη προσωπική συνέντευξη. Επειδή η EUCLID ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει ενεργούς διπλωμάτες και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, αναμένεται ότι αυτές οι επαγγελματικές δεξιότητες θα έχουν αποκτηθεί και αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του αιτούντος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η EUCLID μπορεί να προτείνει ειδικά μαθήματα (τα οποία ενδεχομένως να μην συμπεριληφθούν ως μαθήματα επιλογής), προκειμένου να φέρουν τα διαπροσωπικά προσόντα (συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας ομιλίας) σε εκτελεστικό επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, κάθε φοιτητής αναμένεται να έχει γίνει εμπειρογνώμονας σε ένα ζήτημα αειφορίας σχετικά με την πολιτική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Η EUCLID έχει συνεχή εγγραφή (πρόσληψη) για αυτό το πρόγραμμα. Είναι αποδεκτή η εφαρμογή αρκετούς μήνες νωρίτερα, αλλά συνιστάται η εφαρμογή 60-40 ημερών εκ των προτέρων. Τα γενικά δημόσια χρονοθυρίδια κατανέμονται βάσει της αρχής προτεραιότητας.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Διαβάστε Λιγότερα
Ουάσιγκτο , Banjul , Bangui , Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία Online , Gambia Online + 4 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη