Pgcert εφαρμοσμένη εργονομία και ανθρώπινοι παράγοντες (εξ αποστάσεως μάθηση)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Pgcert εφαρμοσμένη εργονομία και ανθρώπινοι παράγοντες (εξ αποστάσεως μάθηση)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Η Εφαρμοσμένη Εργονομική και Ανθρώπινοι Παράγοντες (Distance Learning) Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναλαμβάνεται από υπαλλήλους σε κάθε οργανισμό που χρειάζεται να εφαρμόσει αρχές εργονομίας στην εργασία τους.

Το μάθημα θα δώσει μια κατανόηση των βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με την εργονομία στο χώρο εργασίας και το σχεδιασμό εργασίας και θα κατευθύνει επίσης τους σπουδαστές προς πρόσθετους πόρους για να διευκολύνουν τη διαδικασία μάθησης. Έχει μια ευέλικτη δομή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πότε και πού μελετάτε. Εμείς θα σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε καθ 'όλη την πορεία σας, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια.

Θα διδαχθεί από μια ομάδα που εργάζεται ενεργά ως ερευνητές και συμβούλους και μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία τους από την εφαρμογή της εργονομίας στον πραγματικό κόσμο.

Βασικά στοιχεία

 • Το μάθημα έχει αναγνωριστεί από το Ινστιτούτο Εργονομίας και Ανθρώπινων Παράγοντων ως Επίπεδο 1. Αυτό σημαίνει ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος θα αποκτήσουν πλήρη πίστωση για τη σχετική δευτερογενή τομέα της γνώσης κατά την υποβολή αίτησης για Registered Η ιδιότητα του μέλους του Σωματείου.
 • Το τμήμα προσφέρει επίσης ένα MSc Εφαρμοσμένη Εργονομία και Ανθρώπινοι Παράγοντες (Distance Learning). Η επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό θα μετράνε για την ανάθεση μιας MSc, αν αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας.
 • Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια σε αυτή την πορεία, μπορεί να μελετηθεί από κάθε χώρα, όλα τα στοιχεία είναι μέσω της μάθησης εξ αποστάσεως
 • Η Σχολή Μηχανικών κατατάσσεται στην 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική δύναμη βάσει του REF 2014, του πλαισίου αριστείας για την έρευνα της βρετανικής κυβέρνησης. Περισσότερο από το 98% της έρευνας μηχανικού κατετάγη διεθνής ποιότητας, με το 85% να έχει βαθμολογηθεί παγκοσμίως ως κορυφαίο ή διεθνώς εξαιρετικό.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Κατά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα πρέπει να έχετε κατανοήσει τη σημασία της εργονομίας στο χώρο εργασίας, μια βασική γνώση της εργονομικής θεωρίας και την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από πολύτιμες τεχνικές αξιολόγησης της εργονομίας.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την κατανόηση τόσο για να ολοκληρώσετε το μάθημα όσο και για να εφαρμόσετε τις γνώσεις που αποκτήθηκαν σε πραγματικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Η μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του υλικού και συνέστησε την ανάγνωση υποβάθρου μπορούν να πραγματοποιούνται από τον φοιτητή στο δικό τους χρόνο, αλλά με την πρόσβαση και υποστήριξη από το προσωπικό των πανεπιστημίων.

Αυτό το μάθημα θα αναπτυχθούν:

 • αποφοίτους που κατανοούν και να εφαρμόζουν τη θεωρία, τη μέθοδο και την πρακτική των ανθρώπινων παραγόντων / εργονομία για την ανάλυση και την αξιολόγηση των προϊόντων και εργασιακή κατάσταση
 • γνώση και κατανόηση των ανθρώπινων παραγόντων που σχετίζονται με το χώρο εργασίας
 • γνώση και κατανόηση του πώς οι ανθρώπινοι παράγοντες αρχών και μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των οργανωτικών συστημάτων για τη βελτίωση της απόδοσης, της παραγωγικότητας και της ποιότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια και την ευημερία του εργατικού δυναμικού
 • κριτική και αναλυτικές ικανότητες σχετικές με την πρακτική των ανθρώπινων παραγόντων / εργονομία
 • η ικανότητα να εργάζονται ανεξάρτητα και να σχεδιάσει και να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα εντός οργανωτικά πλαίσια

εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Οι ενότητες σε αυτό το μάθημα σχεδιαστεί για να οδηγήσει από την θεωρητική βάση του κάθε θέματος για την πρακτική εφαρμογή αυτής της γνώσης.

Πρόκειται για μια εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η εξ αποστάσεως μάθηση σας επιτρέπει:

 • ενισχύσει την ικανότητά σας να λειτουργεί σε ένα εικονικό περιβάλλον
 • προχωρήσει με το δικό σας ρυθμό και να σπουδάσουν σε οποιαδήποτε στιγμή 24/7
 • μελέτη οπουδήποτε σας αρέσει να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο
 • όφελος από την online υποστήριξη εκπαιδευτή
 • λάβουν μέρος σε απευθείας σύνδεση αυτοδιαχειριζόμενες ομάδες μάθησης και εργασίας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους συμμετέχοντες στο μάθημα
 • έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών στο Πανεπιστήμιο του Nottingham

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξ αποστάσεως μάθηση, δείτε τις σελίδες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου

Το μάθημα διδάσκεται μέσω του ηλεκτρονικού μαθησιακού περιβάλλοντος Moodle το οποίο υποστηρίζει και διευρύνει την επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και προσωπικού. Οι ενότητες είναι προσβάσιμες μέσω του Moodle μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου και χρησιμοποιούν εικονικές ομάδες συζήτησης και μαθήματα, αυτοκατευθυνόμενη μελέτη, αυτοδιαχειριζόμενη μάθηση, ομαδικές εργασίες και μαθήματα.

Ενότητες

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Απαιτήσεις συμμετοχής: 2.2 (ανώτερη βαθμίδα hons 2η τάξη ή διεθνές ισοδύναμο)
 • IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 2, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
3,330 GBP
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 3.330. Διεθνή τέλη: £ 6,615
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών