PG Dip Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο)

Η αποτελεσματική διαχείριση των έργων αποτελεί βασική δεξιότητα στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Αυτή η ανταγωνιστική βιομηχανία απαιτεί την αποτελεσματική χρήση όλων των πόρων και εργαλείων για την παροχή οικονομικών και υψηλής ποιότητας ενεργειακών υπηρεσιών και μια εις βάθος κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει το μέλλον του ενεργειακού εφοδιασμού είναι κρίσιμη για την επιτυχία σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αυτό το σύντομο μεταπτυχιακό μάθημα εισάγει βασικές έννοιες διαχείρισης έργου σε όσους εργάζονται στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αναπτύσσοντας παράλληλα τις επαγγελματικές δεξιότητές σας στην επικοινωνία, τη διαχείριση του χρόνου, την ηγεσία και την ομαδική εργασία.

Παράλληλα με τη μελέτη των βασικών δεξιοτήτων διαχείρισης έργων, θα ασχοληθείτε επίσης με θέματα όπως:

 • τις κοινωνικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που παρουσιάζουν οι διάφορες γεωγραφικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου,
 • τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των καταστροφών και των κρίσεων,
 • η σημαντική στρατηγική πρόκληση της αντιστοίχισης της προσφοράς με τη ζήτηση ενέργειας,
 • πώς να αναλύει τις οικονομικές αγορές μέσω της χρήσης αναλυτικών εργαλείων,
 • την ενεργειακή βιομηχανία του αύριο, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των αμφιλεγόμενων θεμάτων, όπως το fracking.

Μόλις ολοκληρώσετε την πορεία σας, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια πλήρη Διαχείριση Έργων MSc (πετρέλαιο και φυσικό αέριο). Ή αν ψάχνετε για μια πιο γενική επιχειρηματική πορεία με έμφαση στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ρίξτε μια ματιά στην PG Dip Business και Διοίκηση (πετρέλαιο και φυσικό αέριο).

Γιατί είμαστε υπέροχοι

 • Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του κλάδου πετρελαίου και φυσικού αερίου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις διοικητικές τους δεξιότητες.
 • Η παγκόσμια αναγνώριση και επικύρωση από το Πανεπιστήμιο του Essex βαθμολογήθηκε 29η στους The Times και τον οδηγό Good Times Good University Guide 2019.
 • Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα - ολοκληρώστε αυτό το μάθημα 100% online και μερικής απασχόλησης γύρω από την υπάρχουσα εργασία σας.

Δομή μαθημάτων

Το πτυχίο PG Dip Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες και, μετά την ολοκλήρωσή του, είναι ίσο με συνολικά 120 μονάδες στο Επίπεδο 7.

Επίπεδο 7 ενότητες:

 • Διοίκηση: Αρχή και Πρακτικές (20 μονάδες)
 • Διαχείριση έργων (20 μονάδες)
 • Χρηματοοικονομική λήψη αποφάσεων (20 μονάδες)
 • Τεχνικές διαχείρισης έργου (20 μονάδες)
 • Λάδι
 • Το μέλλον του πετρελαίου
 • Επιχειρηματική Στρατηγική (10 μονάδες)

* Αυτές οι ενότητες είναι βασικές και πρέπει να περάσουν για να επιτευχθεί το βραβείο.

Μάθηση και αξιολογήσεις

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματά μας παρέχονται μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος (VLE) αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση στα υλικά σπουδών σας 24/7, συμπεριλαμβανομένων:

 • κείμενα πολυμέσων που αποτελούνται από γραπτό περιεχόμενο, σύντομα βίντεο, κινούμενα σχέδια, ηχογραφήσεις, infographics, σύντομες δοκιμές και μίνι-αναθέσεις,
 • φόρουμ συζήτησης για να συζητήσετε για το περιεχόμενο του μαθήματος με συναδέλφους,
 • live Q
 • ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο βιβλίων και ακαδημαϊκών περιοδικών,
 • υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού και του προσωπικού σας συμβούλου σπουδαστών.

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Αντί να ανησυχείτε για τις εξετάσεις, θα αξιολογηθείτε αποκλειστικά μέσω αναθέσεων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων σε όλες τις ενότητες, την ολοκλήρωση των ανακλαστικών καταχωρήσεων περιοδικών ή με την υποβολή μεγαλύτερων γραπτών τεμαχίων.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε συχνή και διαφανή ανατροφοδότηση μέσω των ακόλουθων τρόπων:

 • Τα κριτήρια αξιολόγησής μας είναι σχεδιασμένα να είναι απλά και διαφανή.
 • Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία, από την αρχή του προγράμματος.
 • Θα μπορείτε να βλέπετε σαφώς τα σήματα σας στο βιβλίο βαθμολογίας κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Υπάρχει μια αλλαγή 7 ημερών για την επισήμανση και την ανατροφοδότηση της αξιολογούμενης εργασίας.
 • Θα έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή, με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε τυχόν ανησυχίες μόλις προκύψουν.

Διάρκεια μελέτης

Το μάθημα PG Dip Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) έχει μια ενδεικτική διάρκεια σπουδών 16 μηνών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη, ανάλογα με την ταχύτητα μελέτης, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας.

Είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και μια δομημένη διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου σας, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, Colchester Campus.

Το μέλλον σου

Αυτό το εξειδικευμένο μάστερ θα σας επιτρέψει να επιταχύνετε τη σταδιοδρομία σας στο χώρο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, κάνοντας τη μετάβαση από τους ρόλους των μεσαίων στελεχών σε ανώτερα στελέχη και ακόμη και σε ρόλους C-suite. Οι δεξιότητες διαχείρισης έργων είναι επίσης άμεσα μεταβιβάσιμες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και οι υποψήφιοι που καταδεικνύουν την κατανόησή τους για τις τεχνικές και τις πρακτικές διαχείρισης του έργου αναζητούνται συχνά για υψηλού επιπέδου ρόλους στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαχείρισης, της χρηματοδότησης, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Προυποθέσεις εισόδου

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι από μη παραδοσιακά υπόβαθρα θα πετύχαιναν στα μαθήματα μας! Γι 'αυτό προσφέρουμε δύο διαφορετικές διαδρομές εισόδου, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία και τα σχετικά προσόντα. Θα πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να περάσετε το πρώτο σας πρόγραμμα ανάθεσης εντός των πρώτων τριών εβδομάδων του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για το PG Dip Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα, ισοδύναμο με πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου ή σχετικό επαγγελματικό προσόν

Διαδρομή Εργασίας Εμπειρίας

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εργασίας για την Εφαρμογή PG Dip Project (Πετρέλαιο και Αέριο), πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

 • τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία σε επίπεδο διαχειριστή

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Καθώς τα μαθήματά μας παραδίδονται στα Αγγλικά, απαιτούνται υψηλά προσόντα με Αγγλικά. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με ένα IELTS (ακαδημαϊκό) σκορ 6,5. Μην ανησυχείτε αν δεν κατέχετε πτυχίο IELTS ή ισοδύναμο προσόν - προσφέρουμε δωρεάν online δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για να αξιολογήσετε την επάρκεια σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε37 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 1, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
7,271 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020
Άλλη