PG Dip Business και Διαχείριση (πετρέλαιο και φυσικό αέριο)

Αποκτήστε εξειδικευμένες διαχειριστικές γνώσεις σχετικά με τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου αναπτύσσοντας παράλληλα τις διαπροσωπικές δεξιότητές σας και την εμπιστοσύνη σας σε επιχειρηματικές καταστάσεις Προκειμένου να επιτύχει η εξαιρετικά ανταγωνιστική και ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι αποτελεσματικές επιχειρηματικές και διαχειριστικές δεξιότητες αποτελούν πλεονέκτημα. Αυτό το σε απευθείας σύνδεση και μερική απασχόληση σύντομο μεταπτυχιακό μάθημα * σας βοηθά να αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες προσθέτοντας στις γνώσεις σας για τη συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία.

Παράλληλα με θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, όπως οι οικονομικές αποφάσεις και οι τεχνικές διαχείρισης έργων, θα εξερευνήσετε το μέλλον του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και θα αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τη μετάβαση προς μια υψηλότερη εξάρτηση από τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας.

Τα θέματα των ενοτήτων περιλαμβάνουν:

 • τις κοινωνικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που παρουσιάζουν οι διάφορες γεωγραφικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου,
 • τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των καταστροφών και των κρίσεων,
 • η σημαντική στρατηγική πρόκληση της αντιστοίχισης της προσφοράς με τη ζήτηση ενέργειας,
 • πώς να αναλύσει τις οικονομικές αγορές μέσω της χρήσης εργαλείων ανάλυσης,
 • την ενεργειακή βιομηχανία του αύριο, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των αμφιλεγόμενων θεμάτων, όπως η fracking,
 • Μόλις ολοκληρώσετε την πορεία σας, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ένα πλήρες πτυχίο στις επιχειρήσεις και τη διοίκηση εστιάζοντας στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Γιατί είμαστε υπέροχοι

 • Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του κλάδου πετρελαίου και φυσικού αερίου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις διοικητικές τους δεξιότητες.
 • Η παγκόσμια αναγνώριση και επικύρωση από το Πανεπιστήμιο του Essex βαθμολογήθηκε 29η στους The Times και τον οδηγό Good Times Good University Guide 2019.
 • Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα - ολοκληρώστε αυτό το μάθημα 100% online και μερικής απασχόλησης γύρω από την υπάρχουσα εργασία σας.

Δομή μαθημάτων

Το πτυχίο PG Business και Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες και, μετά την ολοκλήρωσή του, είναι ίσο με συνολικά 120 μονάδες στο Επίπεδο 7.

Επίπεδο 7 ενότητες:

 • Διοίκηση: Αρχή και Πρακτικές (20 μονάδες)
 • Ηγεσία στην πράξη (20 μονάδες)
 • Χρηματοοικονομική λήψη αποφάσεων (20 μονάδες)
 • Τεχνικές διαχείρισης έργου (20 μονάδες)
 • Διαχείριση πετρελαίου και φυσικού αερίου (20 μονάδες) *
 • Δύο προαιρετικές ενότητες:
  • Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων (10 μονάδες)
  • Διαχείριση ενέργειας (10 μονάδες)
  • Οικονομικά της ενέργειας (10 μονάδες)
  • Το μέλλον του πετρελαίου και του φυσικού αερίου (10 μονάδες)

* Αυτές οι ενότητες είναι βασικές και πρέπει να περάσουν για να επιτευχθεί το βραβείο.

Μάθηση και αξιολογήσεις

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματά μας παρέχονται μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος (VLE) αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση στα υλικά σπουδών σας 24/7, συμπεριλαμβανομένων:

 • κείμενα πολυμέσων που αποτελούνται από γραπτό περιεχόμενο, σύντομα βίντεο, κινούμενα σχέδια, ηχογραφήσεις, infographics, σύντομες δοκιμές και μίνι-αναθέσεις,
 • φόρουμ συζήτησης για να συζητήσετε για το περιεχόμενο του μαθήματος με συναδέλφους,
 • live Q
 • ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο βιβλίων και ακαδημαϊκών περιοδικών,
 • υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού και του προσωπικού σας συμβούλου σπουδαστών.

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Αντί να ανησυχείτε για τις εξετάσεις, θα αξιολογηθείτε αποκλειστικά μέσω αναθέσεων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων σε όλες τις ενότητες, την ολοκλήρωση των ανακλαστικών καταχωρήσεων περιοδικών ή με την υποβολή μεγαλύτερων γραπτών τεμαχίων.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε συχνή και διαφανή ανατροφοδότηση μέσω των ακόλουθων τρόπων:

 • Τα κριτήρια αξιολόγησής μας είναι σχεδιασμένα να είναι απλά και διαφανή.
 • Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία, από την αρχή του προγράμματος.
 • Θα μπορείτε να βλέπετε σαφώς τα σήματα σας στο βιβλίο βαθμολογίας κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Υπάρχει μια αλλαγή 7 ημερών για την επισήμανση και την ανατροφοδότηση της αξιολογούμενης εργασίας.
 • Θα έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή, με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε τυχόν ανησυχίες μόλις προκύψουν.

Διάρκεια μελέτης

Το μάθημα PG Dip Business και Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) έχει μια ενδεικτική διάρκεια μελέτης 16 μηνών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα ακολουθήσει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη, ανάλογα με την ταχύτητα μελέτης, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας.

Είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και μια δομημένη διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου σας, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, Colchester Campus.

Το μέλλον σου

Αυτό το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες θέσεις υψηλού επιπέδου στον κλάδο πετρελαίου και φυσικού αερίου, κάνοντας τη μετάβαση από τους ρόλους των μεσαίων στελεχών στην ανώτερη διοίκηση και ακόμη και στους ρόλους της C-suite. Οι εμπορικές δεξιότητες και οι γνώσεις που αποκτάτε θα μεταβιβάζονται και σε μια σειρά άλλων σταδιοδρομιών στον επιχειρηματικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των επιχειρήσεων, των πωλήσεων, του λιανεμπορίου, των ανθρώπινων πόρων, της επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλών άλλων.

Προυποθέσεις εισόδου

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι από μη παραδοσιακά υπόβαθρα θα πετύχαιναν στα μαθήματα μας! Γι 'αυτό προσφέρουμε δύο διαφορετικές διαδρομές εισόδου, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία και τα σχετικά προσόντα. Θα πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να περάσετε το πρώτο σας πρόγραμμα ανάθεσης εντός των πρώτων τριών εβδομάδων του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισόδου για την PG Dip Business και Διοίκηση (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα, ισοδύναμο με πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου ή σχετικό επαγγελματικό προσόν

Διαδρομή Εργασίας Εμπειρίας

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εργασίας για την PG Dip Business και Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια:

 • τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία σε επίπεδο διαχειριστή

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Καθώς τα μαθήματά μας παραδίδονται στα Αγγλικά, απαιτούνται υψηλά προσόντα με Αγγλικά. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με ένα IELTS (ακαδημαϊκό) σκορ 6,5. Μην ανησυχείτε αν δεν κατέχετε πτυχίο IELTS ή ισοδύναμο προσόν - προσφέρουμε δωρεάν online δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για να αξιολογήσετε την επάρκεια σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε37 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
7,271 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020
Άλλη