Εξετάστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές και ερευνητικές ομάδες σε μια ποινική υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύψτε τις πολλές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων. Αυτό το σύντομο μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που θέλουν να προχωρήσουν σε μια σταδιοδρομία στην αστυνόμευση ή την έρευνα ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ορόσημο προς το πλήρες MSc Criminology και Criminal Psychology.

Αυτό το μοναδικό σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στην αστυνόμευση και την ποινική έρευνα εισάγει πολλά βασικά θέματα σχετικά με την αστυνόμευση, την ψυχολογία και τις ποινικές έρευνες *.

Θα ανακαλύψετε τις ποικίλες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων, όπως η ανθρωποκτονία και η σεξουαλική επίθεση, ενώ παράλληλα θα εξεταστεί με κριτικό πνεύμα η αποτελεσματική ηγεσία και οι συνεργασίες της αστυνομίας. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στον ρόλο της ψυχολογίας στην υποστήριξη των εγκληματικών ερευνών.

Χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο του προγράμματος που δημιουργήθηκε από εκπαιδευτές με σημαντική ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανώτερη αστυνόμευση και ερευνητική εμπειρία, θα αναπτύξετε μια εις βάθος γνώση της σύγχρονης αστυνόμευσης, της κρινολογικής και ψυχολογικής θεωρίας και της κοινωνικής πολιτικής. Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα είστε σε θέση να επιδείξετε μια προχωρημένη κατανόηση της μεταβαλλόμενης φύσης της αστυνόμευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηγεσία, την κοινωνική και κυβερνητική πολιτική και την εταιρική σχέση. Θα αποκτήσετε επίσης μια σειρά κρίσιμων και αναλυτικών δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία διαφορετικών επαγγελματικών πλαισίων.

Αυτό το σύντομο, 100% σε απευθείας σύνδεση μάθημα είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση στη μελέτη πλήρους απασχόλησης, πανεπιστημιούπολη και είναι τέλεια εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε πώς η αστυνόμευση και ποινική έρευνα λειτουργεί ή αν είστε ελκυσμένος σε μια σταδιοδρομία στον τομέα της αστυνόμευσης ή έρευνα. Εάν εργάζεστε ήδη σε αστυνόμευση ή έρευνα, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι έγκυρο (συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη) CPD και θα ενισχύσει τις γνώσεις και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Με την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού σας προσφέρουμε την ευκαιρία να σπουδάσετε για μεταπτυχιακό δίπλωμα εγκληματολογίας και εγκληματολογικής ψυχολογίας (που απονέμεται μετά από 120 μονάδες) και ένα πλήρες μάστερ στην εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία (που απονέμεται μετά από 180 πιστώσεις).

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της μονάδας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Δεδομένου ότι είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα περιβάλλον εικονικής μάθησης αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση της μεταπτυχιακής αστυνόμευσης και της ποινικής έρευνας θα βασίζεται σε συνδυασμό γραπτών μαθημάτων. Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε. Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να διασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο?
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
  • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή. και
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Αυτό το μάθημα PG Cert Policing και Criminal Investigation θα σας δώσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία στην αστυνόμευση και / ή την έρευνα. Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδανικό για όσους εργάζονται ήδη στην αστυνομική υπηρεσία ή την έρευνα και προσπαθούν να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Το ευρύ και προκλητικό περιεχόμενο θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε την πνευματική σας ικανότητα, την έρευνα, τις αναλυτικές και γνωστικές σας ικανότητες μέσω της απόκτησης γνώσεων, επίλυσης προβλημάτων και συλλογιστικής.

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή εμπειρία σας όσο και την εμπειρία που βασίζεται στην εργασία καθώς και το κίνητρό σας να κάνετε το μάθημα. Υπάρχουν δύο οδοί εισόδου στην PG Cert Policing και την Criminal Investigation.

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για την PG Cert Policing και την Criminal Investigation, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα ισοδύναμο με πτυχίο UK Honors ή σχετικό επαγγελματικό προσόν.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν ένα δωρεάν online δοκιμαστικό αγγλικό.

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Ως εκ τούτου, αν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα που αναφέρονται παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της διαδρομής εισόδου εργασίας.

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Επαγγελματικής Εμπειρίας για την πορεία μας PG Cert Policing και Criminal Investigation, πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τουλάχιστον ως εξής:

  • Τουλάχιστον 5 χρόνια ανώτερης εργασιακής εμπειρίας.
  • Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στην PG Cert Policing και Criminal Investigation, αλλά αποφασίσετε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Κόστος

Οι αμοιβές μας είναι ίδιες για όλους τους φοιτητές και όλοι θα λάβουν έκπτωση 10% αν πληρώσουν τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων για τα μαθήματα. Εάν είστε φοιτητής στο εξωτερικό, θα πρέπει να ελέγξετε αν η κυβέρνησή σας παρέχει οικονομική υποστήριξη για τη μελέτη στο εξωτερικό.

Οι τιμές αναθεωρούνται ετησίως. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις αμοιβές των μαθημάτων για να αντανακλάμε τον πληθωρισμό και τις αλλαγές στη διαθέσιμη χρηματοδότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Εάν πληρώνετε τα δίδακτρα σας κάθε χρόνο εκ των προτέρων, τα δίδακτρα δεν θα αυξηθούν πριν από την επόμενη ετήσια πληρωμή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε37 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,635 GBP
Οποιοσδήποτε θα λάβει μια έκπτωση 10% εάν πληρώσει τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων πληρωμής εκ των προτέρων.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη