Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μεταπτυχιακό μας πιστοποιητικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης προσφέρει ένα προηγμένο προσόν χρήσιμο για αποφοίτους που επιθυμούν να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και διαχειριστές.

Αφού ολοκληρώσετε το PG Cert στις Επιχειρήσεις και στη Διοίκηση, έχετε αρκετές επιλογές για να συνεχίσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας προχωρώντας στο πρόγραμμα MSc Business and Management ή μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύσετε με το MSc Business με Οικονομικά, MSc Business με Ανθρώπινο Δυναμικό ή MSc Business με το μάθημα Marketing.

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα σπουδών σας, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση για το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στις Επιχειρήσεις και τη Διοίκηση βασίζεται σε ένα συνδυασμό γραπτών μαθημάτων.

Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε. Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
  • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και εκτιμάται από τους εργοδότες. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι πτυχιούχοι υψηλότερου βαθμού έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν θέσεις εργασίας σε επαγγελματικό ή διευθυντικό επίπεδο και είναι λιγότερο πιθανό να είναι άνεργοι. Για μερικές θέσεις εργασίας, ένα μεταπτυχιακό προσόν μπορεί να είναι απαραίτητο, για άλλους προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Καθώς οι εταιρείες αναζητούν τους διευθυντές επιχειρήσεων με τις πιο προηγμένες δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις αλλαγές στην οικονομία και στην αγορά, ένα Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επιχειρήσεων και Διοίκησης θα μπορούσε να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που πρέπει να προχωρήσετε σε αυτές τις θέσεις ανώτερου επιπέδου.

Η εξειδικευμένη γνώση και κατανόηση που κερδίζετε θα μπορούσε να ανοίξει επαγγελματική σταδιοδρομία στη διοίκηση επιχειρήσεων, την τραπεζική, την ασφάλιση, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το λιανικό και τους ανθρώπινους πόρους.

Προυποθέσεις εισόδου

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή εμπειρία σας όσο και την εμπειρία που βασίζεται στην εργασία καθώς και το κίνητρό σας να κάνετε το μάθημα. Υπάρχουν δύο δρομολόγια εισόδου στο πρόγραμμα PG Cert Business and Management:

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για το πρόγραμμα PG Cert Business and Management, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα ισοδύναμο με πτυχίο UK Honors ή σχετικό επαγγελματικό προσόν.

Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

2. Ανοίξτε τη διαδρομή εισόδου

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Επομένως, εάν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα που αναφέρονται παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της διαδρομής Open Entry.

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της ανοικτής διαδρομής εισόδου για το πρόγραμμα PG Cert Business and Management, πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τουλάχιστον ως εξής:

  • Τουλάχιστον πέντε χρόνια ανώτερης επαγγελματικής εμπειρίας.
  • Η επάρκεια αγγλικής γλώσσας θα πρέπει να είναι σε επίπεδο ισοδύναμο με το IELTS 6.5.
  • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα PG Cert Business και Management, αλλά αποφασίσετε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,536 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη