Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό μας στην Εγκληματολογία και την Ποινική Ψυχολογία προσφέρει ένα προηγμένο προσόν χρήσιμο για αποφοίτους που επιθυμούν να εργαστούν σε ποικίλα επαγγέλματα τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και πολλών άλλων.

Με την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού σας προσφέρουμε την ευκαιρία να σπουδάσετε για μεταπτυχιακό δίπλωμα (που απονέμεται μετά από 120 μονάδες) και ένα πλήρες μάστερ (απονέμεται μετά από 180 μονάδες). Επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας εισαγωγής για περισσότερες πληροφορίες. Αυτό το μάθημα δεν είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS).

Προορισμοί καριέρας

Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και εκτιμάται από τους εργοδότες. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι πτυχιούχοι υψηλότερου βαθμού έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν θέσεις εργασίας σε επαγγελματικό ή διευθυντικό επίπεδο και είναι λιγότερο πιθανό να είναι άνεργοι. Για μερικές θέσεις εργασίας, ένα μεταπτυχιακό προσόν μπορεί να είναι απαραίτητο, για άλλους προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Καθώς οι εταιρείες αναζητούν πτυχιούχους με τις πιο προηγμένες δεξιότητες, ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στην εγκληματολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία θα μπορούσε να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που πρέπει να προχωρήσετε σε αυτές τις ανώτερες θέσεις.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για αποφοίτους υπάρχουν μέσα σε μια ποικιλία επαγγελμάτων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει έναν από τους εκατοντάδες διαφορετικούς ρόλους της αστυνομικής υπηρεσίας (από αναλυτικούς ρόλους αστυνομικών υπαλλήλων μέχρι την εξυπηρέτηση αστυνομικών), να συνεργάζεται με παραβάτες από υποστηρικτές σε προσωπικό δοκιμασίας και φυλακών, να εργάζεται σε υπηρεσίες θυμάτων και ρόλους σε ποικίλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας στην Υπηρεσία Εθνικού Εγκλήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση June 4, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,536 GBP
Οποιοσδήποτε θα λάβει μια έκπτωση 10% εάν πληρώσει τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων πληρωμής εκ των προτέρων.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη