Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κάντε το σημάδι σας και κερδίστε επιτυχία με το μοναδικό online Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διαχείριση Έργων. Το μάθημα εισάγει πολλά βασικά θέματα και τεχνικές που σχετίζονται με τη διαχείριση του έργου.
Θα μάθετε τις αρχές και τις πρακτικές της καλής διαχείρισης, καθώς και να εμβαθύνετε σε διαχειριστικά οικονομικά. Θα αποκτήσετε δεξιότητες που θα ενισχύσουν το βιογραφικό σας σημείωμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στην τρέχουσα θέση σας.

Χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο του προγράμματος που δημιουργήθηκε από εκπαιδευτές με σημαντική ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, θα αναπτύξετε μια εις βάθος γνώση σχετικά με τις πολυπλοκότητες της σύγχρονης επιχειρηματικής διαχείρισης και θα ενισχύσετε την εμπιστοσύνη, τις επαγγελματικές και πρακτικές σας ικανότητες. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορείτε να επιδείξετε μια προηγμένη κατανόηση των αρχών και των θεωριών της αποτελεσματικής διαχείρισης του έργου. Θα αποκτήσετε επίσης μια σειρά κρίσιμων και αναλυτικών δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία διαφορετικών επαγγελματικών πλαισίων.

Αυτό το σύντομο, 100% διαδικτυακό μάθημα αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη μελέτη με βάση τις πανεπιστημιουπόλεις και είναι ιδανική αν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε πώς λειτουργεί η διαχείριση έργου ή αν θέλετε να προχωρήσετε στο πλαίσιο της διαχείρισης. γνώσεων και προοπτικών σταδιοδρομίας.

Με την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού σας προσφέρουμε την ευκαιρία να προχωρήσετε για να σπουδάσετε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διαχείριση Έργων (που απονέμεται μετά από 120 μονάδες) και ένα πλήρες Master στη Διαχείριση Έργων (χορηγείται μετά από 180 μονάδες).

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα σπουδών σας, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση για το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διαχείριση Έργων θα βασίζεται σε συνδυασμό γραπτών μαθημάτων.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε. Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμολογίας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο.
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
  • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή. και
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Αυτό το μάθημα PG Cert Project Management θα σας δώσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προωθήσετε τη διαχειριστική σας καριέρα και να οδηγήσετε σύνθετα έργα. Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδανικό για όσους ήδη εργάζονται στη διαχείριση και θέλουν να προσθέσουν επιπλέον αξία στο βιογραφικό τους σημείωμα και να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Το ευρύ και προκλητικό περιεχόμενο θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε την πνευματική σας ικανότητα, την έρευνα, τις αναλυτικές και γνωστικές σας ικανότητες μέσω της απόκτησης γνώσεων, επίλυσης προβλημάτων και συλλογιστικής.

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή εμπειρία σας όσο και την εμπειρία που βασίζεται στην εργασία, καθώς και το κίνητρό σας να κάνετε το μάθημα. Υπάρχουν δύο δρόμοι εισόδου στο πρόγραμμα PG Cert Project Management:

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για την PG Cert Project Management, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα ισοδύναμο με πτυχίο UK Honors ή σχετικό επαγγελματικό προσόν.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν ένα δωρεάν online δοκιμαστικό αγγλικό.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Επομένως, εάν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της διαδρομής εισόδου εργασίας.

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εισαγωγής Εργασίας για το μάθημα PG Cert Project Management, πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια ως ελάχιστο:

  • Τουλάχιστον 5 χρόνια ανώτερης εργασιακής εμπειρίας.
  • Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με το IELTS (Ακαδημαϊκό) 6.5.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Αν εγγραφείτε στην PG Cert Project Management αλλά αποφασίσουμε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση August 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,536 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη