Online Μάστερ Διοίκησης Επιχειρήσεων με Data Analytics

Nottingham Trent University Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online Μάστερ Διοίκησης Επιχειρήσεων με Data Analytics

Nottingham Trent University Online

Ένα MBA που λειτουργεί για εσάς

Αξιοποιήστε τη δύναμη των μεγάλων δεδομένων για να επηρεάσετε τη στρατηγική στον οργανισμό σας με ένα Online MBA με Data Analytics από το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent.

Σε αυτήν την ημέρα και ηλικία, έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στα δεδομένα από ποτέ. Η πρόκληση έγκειται στο να γνωρίζουμε τι να κάνουμε με αυτό. Μελέτες έχουν δείξει ότι ένας στους τρεις ηγέτες των επιχειρήσεων δεν γνωρίζει πώς να μετασχηματίσει τα δεδομένα τους σε νόμιμη νοημοσύνη, σύμφωνα με το 'The Four V's of Big Data' της IBM. Το Online MBA με Data Analytics από το AACSB και το EQUIS διαπιστευμένο Nottingham Business School στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent (NTU) έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε αυτή την ικανότητα.

Υπάρχουν σήμερα τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στις επιχειρήσεις, προκαλώντας την ανάγκη για επαγγελματίες με την τεχνογνωσία να την αναλύσουν αποτελεσματικά. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από τα δεδομένα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη οργανωτική αποδοτικότητα και επιτυχία και να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το μέλλον σας σε μεγάλα δεδομένα.

Το Online MBA με το Data Analytics θα σας δώσει μια κατανόηση για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των μεγάλων δεδομένων: συλλογή, οργάνωση, ανάλυση, εξαγωγή συμπερασμάτων και ενεργώντας για να κερδίσετε μόχλευση ή ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά πολυπόθητο σύνολο δεξιοτήτων που θα είναι εξαιρετικά ελκυστικές στους υποψήφιους εργοδότες.


Επισκόπηση μαθημάτων

Με διαδραστικά ηλεκτρονικά εργαλεία, αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, το Online MBA με το Data Analytics παρέχει μια βολική και ευέλικτη επιλογή μαθημάτων για έμπειρους επαγγελματίες. Μέσω των ηλεκτρονικών ενοτήτων, θα καλύψετε ένα ευρύ φάσμα βασικών θεμάτων διαχείρισης μαζί με εξειδικευμένες ενότητες για την ανάλυση δεδομένων, με έκθεση σε λέκτορες, προσκεκλημένους ομιλητές και φοιτητές από πλήθος βιομηχανικών κλάδων. Θα συμμετέχετε επίσης τακτικά σε επιχειρηματικές προσομοιώσεις και μελέτες περιπτώσεων, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τις προκλήσεις της διαχείρισης ενός οργανισμού στην εποχή των μεγάλων δεδομένων.


Το Online MBA μας με το Data Analytics μπορεί να σας βοηθήσει:

  • κατανοήσουν τη σημασία της ανάλυσης δεδομένων στις επιχειρήσεις σήμερα
  • χρησιμοποιήστε μεγάλα δεδομένα για να σχεδιάσετε σχέδια για να προωθήσετε τις επιχειρήσεις
  • να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα ζητήματα, τις θεωρίες και τα εννοιολογικά πλαίσια που χρησιμοποιούνται για την καθοδήγηση της διαχείρισης
  • εφαρμόστε την εμπειρία σας στο πλαίσιο πολύπλοκων οργανωτικών περιβαλλόντων
  • αποκομίζουν επιχειρηματική αξία από την επιστήμη των δεδομένων και αποκτούν βαθιά γνώση των στατιστικών προσεγγίσεων για την ανάλυση δεδομένων

Μέχρι το τέλος του Online MBA με Data Analytics, θα έχετε αποκτήσει ένα σύνολο πρακτικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα σας κάνουν να είστε μοναδικά τοποθετημένοι για να οδηγήσετε τη μελλοντική επιτυχία του οργανισμού σας.


"Το μάθημα μου έδωσε μια εντελώς νέα προοπτική για την εργασία εν γένει, να κατανοώ τις διαφορετικές πραγματικότητες και πώς μπορούν να εφαρμοστούν αυτά ακόμα και στα μικρότερα πράγματα που κάνω σε καθημερινή βάση".

Μαρία Αγίου (Μάλτα), Online MBA με Data Analytics


Ευέλικτη και αφοσιωμένη ηλεκτρονική μάθηση

Το Nottingham Trent University (NTU) αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμους τρόπους για να ζωντανέψει τα μαθήματα μας σε ένα περιβάλλον εικονικής μάθησης. Τα 100% μαθήματά μας στο διαδίκτυο σχεδιάζονται για να σας βυθίσουν στο υλικό για να σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην τάξη. Online MBA με το μάθημα Data Analytics παρέχει έναν ευέλικτο και συναρπαστικό τρόπο μάθησης χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε πόδι στην πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα ερώτησης σε αυτή τη σελίδα.


Προυποθέσεις εισόδου

  • Τουλάχιστον 2,1 βαθμό ή ισοδύναμο προσόν.
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια εποπτική επαγγελματική εμπειρία.
  • Μια συστατική επιστολή.
  • Μια δήλωση του σκοπού.

Διεθνείς φοιτητές: IELTS ή TOEFL.


Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το NTU σήμερα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Μάιος 2019
Duration
Διάρκεια
30 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
15,900 GBP
Τα τέλη αφορούν την πρόσληψη από τον Ιανουάριο του 2018 και τον Μάιο του 2018 και δεν θα αυξηθούν όσο οι σπουδές ολοκληρώνονται εντός 3 ετών από την εγγραφή.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μάιος 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών