Από την πολιτική αβεβαιότητα έως τη χρηματοδότηση και τις απαιτήσεις πρόσληψης, τα οικονομικά είναι αναπόσπαστα στοιχεία της καθημερινής λήψης αποφάσεων. Το Πανεπιστήμιο του Bath αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα αυτού του γεγονότος, το ηλεκτρονικό MSc Applied Economics με τις τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές αγορές σας μεταφέρει πέρα από τα ερευνητικά έγγραφα και στον πραγματικό κόσμο, δίνοντάς σας πληροφορίες που μπορείτε να τεθούν σε δράση από την πρώτη μέρα. Το πρώτο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για να προσφέρει ένα online Master of Science στην Εφαρμοσμένη Οικονομική Επιστήμη και με έμφαση στην πρακτική πάνω στη θεωρία, παρέχει στους επαγγελματίες του χρόνου τη δυνατότητα να προωθήσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους σε οικονομικά, τραπεζικά και χρηματοοικονομικά θέματα.


Μάθετε από κορυφαίους εμπειρογνώμονες

Ο διαδικτυακός μάστερ στα οικονομικά διοικείται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την έρευνά του σε θέματα οικονομικής θεωρίας, οικονομετρίας και οικονομικών. Το μάθημα καθοδηγείται από ενεργούς, δημοσιευμένους ερευνητές με πολυετή εμπειρία στα οικονομικά που θα σας διδάξουν, θα σας στηρίξουν και θα σας εμπνεύσουν καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Θα μάθετε πώς να αναλύετε, να ερμηνεύετε και να αξιολογείτε κριτικά τα οικονομικά δεδομένα και την έρευνα, πώς να χρησιμοποιείτε τις μικροοικονομικές και μακροοικονομικές μεθόδους για να καθοδηγείτε τη στρατηγική λήψη αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαθήματος 100% θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτές τις αρχές που έχετε μάθει στις πραγματικές οικονομικές και πολιτικές πτυχές, ακόμα και τα δικά σας ερευνητικά έργα.

Βρες περισσότερα

Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας

Στο Πανεπιστήμιο του Bath, η απασχολησιμότητά σας είναι η μεγαλύτερη εστία μας. Το μάθημά μας είναι γεμάτο σύγχρονες ιδέες και μοναδικές περιπτωσιολογικές μελέτες, παρέχοντας όλες τις θεωρητικές γνώσεις, την πρακτική εμπειρία και την εμπιστοσύνη για μια μακρά

Βρες περισσότερα

Διαδραστική ηλεκτρονική μάθηση

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα 100% σας προσφέρει την ίδια εμπνευσμένη διδασκαλία με τη διδασκαλία της πανεπιστημιούπολης, αλλά προσφέρει στους επαγγελματίες την ευελιξία να προσαρμόσουν τη μάθησή τους γύρω από τον τρόπο ζωής και την καριέρα τους.

Θα μάθετε μέσω εμβληματικών βίντεο και πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών, καθώς και θα επωφεληθείτε από την άμεση και τακτική επικοινωνία με άλλους φοιτητές και καθηγητές. Το Online MSc Applied Economics (Τραπεζικές και Χρηματοπιστωτικές Αγορές) είναι ένα πέρασμα στην έρευνα αιχμής και τις περιζήτητες σταδιοδρομίες, για όσους έχουν δεσμεύσεις εργασίας και τρόπου ζωής.

Βρες περισσότερα

Προυποθέσεις εισόδου

  • Συνήθως θα πρέπει να έχετε πτυχίο πρώτης ή δεύτερης τάξης πτυχίου ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο. Μαθηματικά Plus A-level (ή τουλάχιστον μία μονάδα μαθηματικών που περάσαμε σε επίπεδο βαθμού)
  • Διεθνείς φοιτητές: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν βαθμολογία IELTS 6,5 με όχι λιγότερα από 6,0 σε οποιαδήποτε μπάντα.

Οικονομικά για τον πραγματικό κόσμο με το Πανεπιστήμιο του Bath

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
University of Bath Online

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bath Online »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη