Online MSc στην Επιχειρηματική Analytics

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η σχολή διαχείρισης του πανεπιστημίου Bath του EQUIS παραδίδει αυτό το διαδικτυακό MSc με μονάδες που λειτουργούν σε συνεργασία με την IBM και τη SAS.

Αξιοποιήστε τα δεδομένα και προωθήστε την καριέρα σας

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της επιστήμης των δεδομένων και της διαχείρισης των επιχειρήσεων, το Business Analytics Online MSc σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη για να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Θα αποκτήσετε τις στρατηγικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων που είναι ζωτικής σημασίας στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, ανοίγοντας την καριέρα σας σε μια σειρά συναρπαστικών ρόλων επιχειρηματικών αναλυτών διευθυντικών στελεχών και συμβούλων.

Ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται, αυτό το 100% online μάθημα προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθεί τόσο σε δεδομένα όσο και σε ανάλυση αποφάσεων. Αυτό είναι το κλειδί για να σας προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο όπου τα δεδομένα είναι κρίσιμα για την επίλυση ζητημάτων σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες και τους χώρους εργασίας.

Βρες περισσότερα

Μετατρέψτε τα δεδομένα σε διορατικότητα

Είναι ένα πράγμα να εντοπίζουμε και να εξαγάγουμε πληροφορίες από ατελείωτες ροές δεδομένων, αλλά είναι αρκετά άλλο για να αξιοποιήσουμε τα μεγάλα δεδομένα ως πρακτικό εργαλείο για να οδηγήσουμε πραγματική αλλαγή. Με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή και εφαρμογή δεδομένων, το Business Analytics Online MSc διερευνά μια σειρά μονάδων όπως η εξόρυξη δεδομένων, η μάθηση μηχανών και η επιχειρησιακή ευφυΐα.

Αντί να ασχολείταιτε με την κερδοσκοπική λήψη αποφάσεων, η Σχολή εστιάζει σε αναλυτικά στοιχεία που βασίζονται σε μαθηματικά, βοηθώντας να εδραιώσετε το έργο σας στον πραγματικό κόσμο. Θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για να συμπληρώσετε την επιχειρησιακή σας εμπειρία, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις σε πολλές βιομηχανίες.

Η Σχολή Διοίκησης κατατάσσεται επίσης στην 5η θέση από όλα τα μαθήματα Business Analytics του Ηνωμένου Βασιλείου από την QS Business Masters Rankings 2020. Αυτό σας δίνει τη σιγουριά ότι ο χρόνος που δαπανάται με το Πανεπιστήμιο του Bath είναι καιρός δαπανηρός.

Μάθε περισσότερα

Διαδραστική ηλεκτρονική μάθηση

Θα μάθετε μέσω εμβληματικών βίντεο και πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών, καθώς και θα επωφεληθείτε από την άμεση και τακτική επικοινωνία με άλλους φοιτητές και καθηγητές.

Το on-line MSc Business Analytics όχι μόνο σας καθοδηγεί με μια βαθύτερη κατανόηση της επιστήμης των δεδομένων, σας εξοπλίζει με την επιχειρηματική διάνοια για να βάλετε δεδομένα στην πράξη και να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Προυποθέσεις εισόδου

  • Συνήθως, θα πρέπει να έχετε πτυχίο πρώτης ή δεύτερης τάξης σε ποσοτικό θέμα. Επιπλέον, χρειάζεστε μια γενική γλώσσα προγραμματισμού.
  • Διεθνείς φοιτητές: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν βαθμολογία IELTS 7,0 με τουλάχιστον 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα.

Αναβαθμίστε το δυναμικό σταδιοδρομίας σας στο Πανεπιστήμιο του Bath

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... περαιτέρω

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη