Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online MBA

Το πρώτο 100% Online MBA στον κόσμο που θα πιστοποιηθεί από την Ένωση ΜΒΑ (AMBA) συνδυάζει την ποιότητα με την ευελιξία για να ενισχύσει την ικανότητά σας να εκτελείτε στο υψηλότερο επίπεδο της παγκόσμιας επιχειρηματικής διαχείρισης.

Συνειδητοποιήστε τις φιλοδοξίες σας

Σχεδιασμένο για αποφασισμένους επαγγελματίες με εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, το πλήρως πιστοποιημένο Online MBA μας θα σας βοηθήσει να σας προωθήσουμε σε μεγαλύτερη επιτυχία, είτε θέλετε να προχωρήσετε στον τρέχοντα ρόλο σας είτε να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση.

Το Online MBA από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ διοικείται από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εμπορική σχολή του Birmingham. Είμαστε η παλαιότερη και πιο εδραιωμένη σχολή επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και είμαστε το πρώτο πανεπιστήμιο που είναι διαπιστευμένο από την AMBA για ένα 100% Online MBA. Είμαστε επίσης διαπιστευμένοι από τον Σύνδεσμο Προωθητικών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB) και το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας (EQUIS), το οποίο μας δίνει τριπλή πιστοποίηση, επιβεβαιώνοντας την ελίτ θέση μας μαζί με λίγες μόνο από τις παγκόσμιες σχολές επιχειρήσεων.

Ονομασμένος 5ος στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακές προοπτικές από τον πλήρη Οδηγό Πανεπιστημίου 2019, κατανοούμε την αξία της εξέλιξης της σταδιοδρομίας. Από την αρχή, παρέχουμε στους φοιτητές πρόσβαση σε συμβουλές για την απασχόληση από την ομάδα Καριέρας στην επιχείρηση και παρέχουν άμεση υποστήριξη σε ένα βιογραφικό σημείωμα και προετοιμασία συνέντευξης - όλα αυτά για να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της σταδιοδρομίας τους.

"Θα ήθελα να συστήσω ένα online MBA σε όποιον δεν έχει το χρόνο να δεσμευτεί σε μια σειρά μαθημάτων τύπου κατοικίας, καθώς σας δίνει πολύ καλύτερη ευελιξία. Επέλεξα να σπουδάσω στο διαδίκτυο κυρίως λόγω των ταξιδιωτικών δεσμεύσεων μου: Ξοδεύω μεγάλο μέρος του χρόνου σε αεροπλάνα και σε ξενοδοχεία για δουλειά, έτσι μου δίνει επαρκή χρόνο για να ολοκληρώσω τόσο την ανάγνωση όσο και τις εργασίες ".

Andrew Lavin, Παγκόσμιος Διευθυντής Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων και Στόλου, Aggreko Από το Ηνωμένο Βασίλειο, που τώρα ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μάθε κάνοντας

Εκτός από την παροχή των υψηλότερων επιπέδων ευκολίας και ευελιξίας που προσφέρει η διαδικτυακή μάθηση 100%, αυτό το μάθημα είναι γεμάτο διαδραστικά στοιχεία. Το εικονικό περιβάλλον εκμάθησης έχει σχεδιαστεί για να είναι εντελώς συναρπαστικό, βοηθώντας σας να συνδεθείτε με τους διδάσκοντες και τους συνομηλίκους σας, παρουσιάζοντας νέες ευκαιρίες για δικτύωση και οικοδόμηση επαφών που υπομένουν πολύ πέρα ​​από την πορεία.

Η εικονική εμπειρία μάθησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Διαλέξεις βίντεο σχεδιασμένες και παραδοθείσες από το αναγνωρισμένο διδακτικό μας προσωπικό
  • Διαδραστικές αναθέσεις που σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε ασκήσεις ομαδικής μάθησης
  • Περιπτωσιολογικές μελέτες πραγματικής ζωής που σας προσφέρουν δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως
  • Κοινωνική αλληλεπίδραση με συνομηλίκους, καθηγητές και διδάσκοντες για να σας κάνει πιο συνδεδεμένους
  • Ψηφιακοί πόροι για να σας βοηθήσουν να εγγραφείτε, να επιλύσετε τεχνικές έρευνες και να αναπτύξετε την καριέρα σας

Προυποθέσεις εισόδου:

  • Τουλάχιστον ένα ανώτερο πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταπτυχιακό δίπλωμα από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή ισοδύναμο 3,0 GPA
  • Δύο αναφορές
  • Μια δήλωση του σκοπού
  • Τουλάχιστον τριετή εμπειρία διαχείρισης

Διεθνείς φοιτητές: Εκτός από τους πτυχιούχους διπλωματούχους, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν βαθμολογία IELTS 6,5 με όχι λιγότερα από 6,0 σε οποιαδήποτε μπάντα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Birmingham Online »

Τελευταία ενημέρωση July 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ιούλιος 2019
Duration
30 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
19,175 GBP
* Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν σε κάθε ακαδημαϊκό έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη