Read the Official Description

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ένα MBA που λειτουργεί για εσάς

Μέσα από μια εστίαση ηγεσίας, one-to-one mentoring και βιωματική μάθηση, αυτό το 100% Online MBA είναι προσαρμοσμένο στο άτομο να παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε την καριέρα σας σε νέα ύψη.


Εξατομικεύστε το Online MBA σας με μια εξειδίκευση στο Data Analytics.

Το online MBA από το Nottingham Business School θα σας δώσει όλη την εμπειρία που χρειάζεστε για να κάνετε ένα σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο των επιχειρήσεων χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το πόδι στην πανεπιστημιούπολη. Η Nottingham Business School είναι πιστοποιημένη από το AACSB και το Equis. Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως έχουν πιστοποίηση EQUIS και AACSB, επιβεβαιώνοντας τα αυστηρά και καινοτόμα πρότυπα της διδασκαλίας και της έρευνας μας και την ισορροπία που επιτυγχάνουμε με συνέπεια μεταξύ ακαδημαϊκής ποιότητας και επαγγελματικής συνάφειας.

Σχεδιασμένο για φιλόδοξους διαχειριστές, επιτυχημένοι φοιτητές αποχωρούν από αυτό το Online MBA με πλήρη κατανόηση των στρατηγικών επιχειρηματικών μοντέλων, των σύγχρονων ζητημάτων και πλαισίων, καθώς και την εκτίμηση της αξίας μιας υπεύθυνης και βιώσιμης ηγεσίας. Τέτοιες ικανότητες είναι σε μεγάλη ζήτηση στη σημερινή αγορά εργασίας για τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Με το Nottingham Business School, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το μάθημα Online MBA σας για μια πιο εξειδικευμένη εμπειρία φοιτητών.


Αυτό περιλαμβάνει την ευκαιρία να επιλέξετε μια ειδικότητα:

Online MBA

Συνεχίστε την εξέταση των επιχειρηματικών λειτουργιών, των λειτουργιών και των δεξιοτήτων που μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες βιομηχανίες και ρυθμίσεις. Το Online MBA κατακλύζεται βαθιά σε στρατηγικά επιχειρησιακά θέματα με μαθήματα σχετικά με την εμπλοκή πελατών, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, την προηγμένη στρατηγική διαχείρισης και τις στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού για τον σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Online MBA με Data Analytics

Αναπτύξτε μια κατανόηση της επιστήμης των δεδομένων για να αξιοποιήσετε τη δύναμη των μεγάλων δεδομένων. Υπάρχουν σήμερα τεράστιες ποσότητες πληροφοριών στις επιχειρήσεις, προκαλώντας την ανάγκη για επαγγελματίες με την τεχνογνωσία να την αναλύσουν αποτελεσματικά. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από τα δεδομένα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη οργανωτική αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

Το Online MBA με το Data Analytics θα σας δώσει μια κατανόηση για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των μεγάλων δεδομένων: συλλογή, οργάνωση, ανάλυση, εξαγωγή συμπερασμάτων και λήψη μέτρων για να κερδίσετε μόχλευση ή ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά πολυπόθητο σύνολο δεξιοτήτων που θα είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους υποψήφιους εργοδότες.


Επισκόπηση μαθημάτων

Η βιωματική συνιστώσα του Online MBA του Nottingham Business School και των ειδικοτήτων του εξασφαλίζει ότι είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε επιχειρηματικά σενάρια πραγματικού κόσμου. Μέσω των ηλεκτρονικών ενοτήτων, θα καλύψετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων μάνατζμεντ, με έκθεση σε λέκτορες, προσκεκλημένους ομιλητές και φοιτητές από πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Θα συμμετέχετε επίσης τακτικά σε επιχειρηματικές προσομοιώσεις και μελέτες περιπτώσεων, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τις προκλήσεις της διαχείρισης ενός οργανισμού.

Το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ευμετάβλητο, ανταγωνιστικό και διεθνές. Το Online MBA ανταποκρίνεται σε μια κρίσιμη ζήτηση, παρέχοντας στη βιομηχανία έμπειρους και μορφωμένους διευθυντές με πλήρη κατανόηση της επιχειρηματικής στρατηγικής, υπεύθυνης ηγεσίας και σύγχρονων παγκόσμιων θεμάτων. Μέχρι το τέλος του Online MBA, θα έχετε αποκτήσει μια σειρά από πρακτικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα σας κάνουν να είστε μοναδικά τοποθετημένοι για να οδηγήσετε τη μελλοντική επιτυχία του οργανισμού σας.


"Το μάθημα μου έδωσε μια εντελώς νέα προοπτική για την εργασία εν γένει, να κατανοώ τις διαφορετικές πραγματικότητες και πώς μπορούν να εφαρμοστούν αυτά ακόμα και στα μικρότερα πράγματα που κάνω σε καθημερινή βάση".

Μαρία Αγίου (Μάλτα), Online MBA με Data Analytics


Ευέλικτη και αφοσιωμένη ηλεκτρονική μάθηση

Το Nottingham Trent University (NTU) αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμους τρόπους για να ζωντανέψει τα μαθήματα μας σε ένα περιβάλλον εικονικής μάθησης. Τα μαθήματά μας 100% online σχεδιάζονται για να σας βυθίσουν στο υλικό για να σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε στην τάξη. Το online μάθημα MBA παρέχει έναν ευέλικτο και συναρπαστικό τρόπο μάθησης χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το πόδι στην πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα ερώτησης σε αυτή τη σελίδα.


Προυποθέσεις εισόδου

  • Τουλάχιστον 2,1 βαθμό ή ισοδύναμο προσόν.
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια εποπτική επαγγελματική εμπειρία.
  • Μια συστατική επιστολή.
  • Μια δήλωση του σκοπού.

Διεθνείς φοιτητές: IELTS ή TOEFL.


Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το NTU σήμερα.

Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Nottingham Trent University Online »

Last updated December 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
2.5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
15,900 GBP
Τα τέλη αφορούν την πρόσληψη από τον Ιανουάριο του 2018 και τον Μάιο του 2018 και δεν θα αυξηθούν όσο οι σπουδές ολοκληρώνονται εντός 3 ετών από την εγγραφή.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο