Online MBA General

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το διαπιστευμένο διαδικτυακό γενικό πρόγραμμα MBA από το Πανεπιστήμιο Ibrahim Badamasi Babangida Lapai ECAMPUS σάς παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις για να εφαρμόσετε δεξιότητες έρευνας και κριτικής σκέψης για να αξιολογήσετε διαφορετικές καταστάσεις και να ανταποκριθείτε σε σχετικά σχέδια δράσης.

σύνοψη προγράμματος

Τα διαδικτυακά μαθήματα MBA είναι ειδικά κατασκευασμένα για να εξοπλίσουν τους μαθητές με τις τελευταίες δεξιότητες και επιχειρηματικές συνδέσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την καριέρα τους. Με την εγγραφή σε online εκπαίδευση MBA, δεν χρειάζεται να θέσετε την τρέχουσα εργασία σας σε αναμονή. Μάθετε τις δεξιότητες και την εξειδίκευση που είναι απαραίτητες για να αποκτήσετε μια ικανοποιητική σταδιοδρομία, να προωθήσετε την καριέρα σας ή να επηρεάσετε το υπάρχον προφίλ σας με τα διαδικτυακά μαθήματα MBA General.

Κατανοήστε πώς να προσεγγίσετε βασικές έννοιες διοίκησης επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων Λογαριασμών, Analytics, Επικοινωνιών κ.λπ. και αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Η απόκτηση ενός διαδικτυακού γενικού πιστοποιητικού MBA με το Πανεπιστήμιο Ibrahim Badamasi Babangida Lapai ECAMPUS σημαίνει ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις της παρακολούθησης σταθερών διαλέξεων στην πανεπιστημιούπολη και να κερδίσετε ένα πτυχίο σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα που ταιριάζει στις δεσμεύσεις σας για εργασία, ζωή και οικογένεια.

Γενικό μάθημα MBA

Δομή μαθημάτων

 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Ποσοτικές μέθοδοι διαχείρισης
 • Χρηματοοικονομική και Λογιστική για Διευθυντές
 • Επιχειρηματικό περιβάλλον και ηθική
 • Διοικητική Οικονομία
 • Μάρκετινγκ για διευθυντές
 • Παγκόσμια διαχείριση λειτουργιών
 • Στρατηγική διαχείρηση

Επιλογές

 • Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Επιχειρηματικότητα στον αναπτυσσόμενο κόσμο
 • Επιλέξτε Από: -Οργανολογική συμπεριφορά και ηγεσία -Διαχείριση έργου
 • Τελικό έργο MBA

Απαιτήσεις εισδοχής MBA

 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πέντε πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων Αγγλικών και Μαθηματικών στο Επίπεδο «Ο», ως βασικές απαιτήσεις.
 • Οι υποψήφιοι με πτυχίο Bachelor από εγκεκριμένο πανεπιστήμιο πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον το κατώτερο τμήμα δεύτερης τάξης.
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα έτος διαχειριστικής / διοικητικής εμπειρίας.
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επιτύχει ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης στο τεστ εισαγωγής και συνέντευξη στο πανεπιστήμιο.
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επιδείξει επαρκή πνευματική ικανότητα, επαγγελματισμό, ωριμότητα και αποτελεσματικές δυνατότητες λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων κατά τη διάρκεια του τεστ εισδοχής και συνέντευξης στο πανεπιστήμιο.
 • Οι υποψήφιοι με μεταπτυχιακό δίπλωμα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και οι οποίοι έχουν περάσει με ελάχιστη ανώτερη πίστωση μπορούν επίσης να εξεταστούν για εισαγωγή υπό τον όρο ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις του πανεπιστημίου.
 • Οι υποψήφιοι με καλό ποσοτικό υπόβαθρο και κάποια βασική γνώση των Οικονομικών θα έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα.
 • Οι κάτοχοι HND ή / και επαγγελματικών προσόντων σε κλάδους διοίκησης είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, αλλά πρέπει να περάσουν ένα υποχρεωτικό δίπλωμα μεταπτυχιακού τίτλου εννέα μηνών στο Πανεπιστήμιο, εφόσον πληρούν τα βασικά προσόντα στο Πανεπιστήμιο.

Διάρκεια Μαθήματος MBA

Το 100% Online MBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 18 μήνες.

Δίδακτρα

Αποποίηση ευθυνών: Κατά τον προϋπολογισμό για το κολέγιο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τόσο τις άμεσες όσο και τις έμμεσες δαπάνες. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε έλεγχο.

Εγκεκριμένα δίδακτρα και τέλη

Όνομα προμήθειας Διεθνής τιμή Χρέωση NGN
Τέλος αίτησης 25 USD 10.000
Χρέωση ανά μάθημα 350 USD * 140.000

* 175 USD ανά μήνα Ή 70000 NGN ανά μήνα για τους υπηκόους

Κατάθεση: Η προκαταβολή (150 USD) αποτελεί προϋπόθεση αποδοχής στο ποσό που εκφράζεται στην επιστολή αποδοχής και πρέπει να καλύπτεται πριν από τις κανονικές μηνιαίες χρεώσεις σας. Αυτή η κατάθεση προορίζεται εξ ολοκλήρου για τα δίδακτρα πρώτου μαθήματος.

Δίδακτρα: Τα δίδακτρα οφείλονται πριν από την έναρξη του μαθήματος. Υπάρχει ένα πρόγραμμα πληρωμής σχετικά με τα δίδακτρα που ισχύουν για τα διαδικτυακά προγράμματα MBA. Όλες οι χρεώσεις κατατίθενται στο πορτοφόλι των μαθητών μέσω ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗΣ μέσω cc ή τραπεζικής κατάθεσης. Τα δίδακτρα υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Το πρόγραμμα αποτελείται από 12 μαθήματα των 8 εβδομάδων και μια μεταπτυχιακή διατριβή.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 2005, Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai is a non-profit public higher education institution located in the large town of Lapai (population range of 50,000-249,999 inhabitants) Nig ... περαιτέρω

Founded in 2005, Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai is a non-profit public higher education institution located in the large town of Lapai (population range of 50,000-249,999 inhabitants) Nigeria. In its 16th year of existence, having acquired the license and approval in the year 2004 from the National Universities Commission (NUC) as the 25th State-Owned, and 74th public University, IBBUL took the decision to launch this Ecampus. This was aimed to offer more access to the global audience, the IBBUL brand of higher education through a full distance education mode electronically. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη