Read the Official Description

Ο στόχος του online MBA στη χρηματοδότηση και την υπεύθυνη επένδυση είναι να προσφέρει μια κατά κύριο λόγο επαγγελματικά προσανατολισμένη εκπαίδευση που ασχολείται με την εταιρική χρηματοδότηση και την ευρύτερη ατζέντα βιωσιμότητας για υπεύθυνες επενδύσεις.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα μπορείτε να εφαρμόσετε και να επιδείξετε ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προηγμένες θεωρίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τη βιωσιμότητα των εταιρειών, να διαχειριστείτε αυτόνομα τα χρηματοοικονομικά έργα, να αναπτύξετε τη διοικητική στάση απέναντι σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και επίσης να έχετε μια σειρά από σταθερά ηθικά όσον αφορά τη διαχείριση των επενδύσεων.

Τα έργα που βασίζονται στην πρακτική θα καθοδηγούνται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες. Τα έργα αυτά αποτελούν μέρος της καινοτομικής διδακτικής μεθοδολογίας του SUMAS που περιλαμβάνει προσκλήσεις σε τηλεδιασκέψεις με κορυφαίους ομιλητές σε οργανώσεις και παρουσιάσεις εταιρειών. Αυτές οι δραστηριότητες όχι μόνο ενθαρρύνουν την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και παρέχουν πολύτιμες ευκαιρίες για δικτύωση για να ενισχύσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Παράδοση μέσω του περιβάλλοντος εικονικής μάθησης SUMAS, το μάθημα λειτουργεί σε ευέλικτη μορφή * - που σας επιτρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο φόρτο εργασίας σας. Μπορείτε να αποφασίσετε πόσες από τις διαθέσιμες ενότητες θα λάβουν κάθε όρο και μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε έναν όρο αν θέλετε. Όλες οι ενότητες πρέπει να ολοκληρωθούν πριν προχωρήσουν στην τελική περίοδο και όλοι οι όροι πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 3 ετών από την εγγραφή. Αυτό το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα πολυάσχολα προγράμματα των διαχειριστών.

* Η ευέλικτη μορφή είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλέξιμα σχέδια πληρωμών, δείτε την ενότητα Κόστος προγράμματος παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Sustainability Management School παρέχει μια αποκλειστική εκπαίδευση. Το Online MBA είναι ένα προκλητικό πρόγραμμα που απαιτεί ένα συνδυασμό πνευματικών ικανοτήτων και επιχειρηματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι όρους και περιλαμβάνει 9 βασικές ενότητες και 4 μεγάλα μαθήματα, έργα και ένα τελικό capstone.

Δείτε περισσότερους αποφοίτους εδώ

Διάρκεια του προγράμματος: 18 μήνες έως 3 έτη.

Απαιτήσεις για τα online προγράμματα MBA:

  • Επίσημες επικυρωμένες μεταγραφές και διπλώματα Bachelor ή Master Studies, με πιστοποιημένη μετάφραση, αν όχι αρχικά στα αγγλικά.
  • TOEFL (ελάχιστη βαθμολογία 550 PBT ή 80 IBT) ή IELTS (ελάχιστη βαθμολογία 5,5) ή άλλες τυποποιημένες εξετάσεις αγγλικής τοποθέτησης.
  • Επιστολή κίνητρο που υποδεικνύει γιατί θέλετε να σπουδάσετε στην Ελβετία στη Sustainability Management School .
  • Αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτότητας.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

  • Μη επιστρέψιμο τέλος αίτησης - 200 CHF.
  • Για ευέλικτες επιλογές πληρωμής, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Η SUMAS δεν προσφέρει επί του παρόντος προγράμματα υποτροφιών ή επιχορηγήσεις.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα αυτό θα προετοιμάσει τους σπουδαστές για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών που απαιτούν την ικανότητα να αναλύουν πολύπλοκες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να επιτύχουν βιώσιμες λύσεις.

Οι φοιτητές SUMAS μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ένα δεύτερο προαιρετικό έτος και να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση σε εταιρία ή διεθνή οργανισμό.

Program taught in:
Αγγλικά
Sustainability Management School

See 1 more programs offered by Sustainability Management School »

Last updated September 5, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Duration
18 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
16,370 CHF
Προκαταβολή πληρωμής: 16.370 CHF. Pay-As-You-Go (χρονικά περιορισμένη επιλογή): 19.200 CHF. Pay-As-You-Go (Ευέλικτη επιλογή): Από 25.800 CHF
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Άλλο

2nd Forum: Sustainability as a Rising Driver for Society & Business