Online MBA: Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο της Βοστώνης)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση πλοίαρχος

Το Online MBA από το Boston University Questrom School of Business απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους στο ολοένα και περισσότερο διασυνδεδεμένο, ταχέως μεταβαλλόμενο, παγκόσμιο οικοσύστημα της ψηφιακής εποχής. Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε από την αρχή για τον παγκόσμιο μαθητευόμενο σε απευθείας σύνδεση που αναζητά τα επιχειρηματικά θεμέλια των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών MBA από ένα ιδιαίτερα κατεστημένο ιδιωτικό σχολείο επιχειρήσεων. Αυτό το πτυχίο MBA είναι 100% online, παραδίδεται από την αναγνωρισμένη σχολή της Questrom και μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση σε μόλις 21 μήνες.

Ο διαδικτυακός διαδικτυακός τόπος Master of Business Administration επικεντρώνει τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από παγκόσμιες συνομιλίες με πάνω από 3.000 επαγγελματίες του κλάδου και ακαδημαϊκούς σε δέκα περιοχές σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτές τις συνομιλίες μάθαμε τις κρίσιμες ικανότητες που οι ηγέτες πρέπει να οδηγήσουν κοινωνικά υπεύθυνες οργανώσεις που δημιουργούν αξία για τον κόσμο τον 21ο αιώνα.

Εκτός από τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες των επιχειρηματικών κλάδων που προσδοκούν οι εργοδότες (στρατηγική διαχείριση, οργανωτική συμπεριφορά, διαχείριση έργου, οικονομική διαχείριση κ.λπ.), το πρόγραμμα σπουδών παρέχει θεμέλια στις αναδυόμενες περιοχές που συνήθως απαντώνται σε μαθήματα επιλογής, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, ο κοινωνικός ρόλος των επιχειρήσεων , αποφάσεις με βάση δεδομένα, με ακεραιότητα, παγκοσμιοποίηση και καινοτομία.

Οι Online φοιτητές MBA γίνονται μέρος μιας εκπαιδευτικής κοινότητας που περιλαμβάνει εξαιρετική σχολή, ένα παγκόσμιο δίκτυο ταλαντούχων συνομηλίκων, περισσότερους από 50.000 αποφοίτους Questrom από περισσότερες από 147 χώρες και πάνω από 330.000 αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

  • # 28 Πιο καινοτόμο πανεπιστήμιο, αμερικανική είδηση
  • # 37 MBA στις Ηνωμένες Πολιτείες, Financial Times Global MBA Ranking, 2019

Απαιτήσεις εφαρμογής

Μια πλήρης εφαρμογή προγράμματος MBA περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης
  • Χρέωση αιτήσεων ($ 125)
  • Απογραφές όλων των πανεπιστημίων παρακολούθησαν δώδεκα ή περισσότερες μονάδες. Τα πρακτικά πρέπει να παρουσιάζουν αποδεικτικά στοιχεία ακαδημαϊκής επιτυχίας σε πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένο ίδρυμα. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορούμε να ζητήσουμε αντίγραφα των μαθημάτων που έχουν ληφθεί για λιγότερο από δώδεκα πιστώσεις αν κριθεί απαραίτητο να αξιολογηθεί η αίτησή σας.
  • Ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα που δείχνει όλη την επαγγελματική εμπειρία εργασίας. Συνιστάται στους υποψηφίους να έχουν τριετή επαγγελματική πείρα.
  • Μια επαγγελματική συστατική επιστολή, κατά προτίμηση από έναν προηγούμενο ή τρέχοντα εργοδότη.
  • Ένα γραπτό δοκίμιο
  • Διεθνείς φοιτητές: Αν δεν είναι κατάλληλοι για μια παραίτηση, οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν έκθεση βαθμολογίας TOEFL, IELTS ή PTE.
  • Στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων, οι υποψήφιοι ενδέχεται να κληθούν να καταγράψουν μια ηλεκτρονική συνέντευξη μόνο σε βάση πρόσκλησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε εδώ.

* Οι αιτούντες ΔΕΝ υποχρεούνται να υποβάλλουν βαθμολογίες GRE ή GMAT με τις εφαρμογές τους. Το Online MBA είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα που απαιτεί ποσοτική ικανότητα. Η επιτροπή εισδοχής θα αναζητήσει αποδεικτικά στοιχεία για αυτό στην αίτησή σας μέσω προηγούμενων μαθημάτων. Αν νομίζετε ότι δεν έχετε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία στην προηγούμενη εργασία σας για να αποδείξετε αυτή την ικανότητα, μπορείτε να θελήσετε να εξετάσετε την υποβολή μιας βαθμολογίας GMAT ή GRE για να βελτιώσετε την αίτησή σας.

Διδακτέα ύλη

Το BU Questrom Online MBA απαιτεί 45 ώρες πίστωσης μαθημάτων που αποτελούνται από πέντε 9-πιστωτικών εξάμηνο μακρά ολοκληρωμένη ενότητες. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάζεται έτσι ώστε να παίρνετε μια ενότητα ένα εξάμηνο και κάθε ενότητα βασίζεται σε ένα πριν από αυτό. Δεν ανησυχείτε περισσότερο για τα μαθήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και πότε.

Κάθε ενότητα είναι ισοδύναμο φορτίο τριών ατομικών μαθημάτων πυρήνα. Ωστόσο, με αυτό το καινοτόμο σχεδιασμό του προγράμματος, η ολοκλήρωση σε κάθε ενότητα σας κάνει να νιώσετε σαν να παίρνετε μόνο ένα.

Οι ενότητες μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη προοπτική στις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων διαχείρισης σε ένα πολύπλοκο παγκόσμιο επιχειρηματικό οικοσύστημα. Σχεδιάσαμε κάθε ενότητα για να συνδέσουμε μαζί τις επιχειρηματικές ιδέες. Αντί να σπουδάσετε επιχειρήσεις σε σιλό - με ξεχωριστά μαθήματα λογιστικής, χρηματοδότησης, μάρκετινγκ, εφοδιαστικής αλυσίδας κλπ. - θα ανακαλύψετε τον αλληλοεξαρτώμενο χαρακτήρα αυτών των βασικών επιχειρηματικών κλάδων. Με άλλα λόγια, θα μελετήσετε τη διοίκηση επιχειρήσεων και επιχειρήσεων όπως τον αντιμετωπίζετε καθημερινά στον πραγματικό κόσμο: ως σύνθετες διασυνδεδεμένες προκλήσεις. Για παράδειγμα, πώς ξεκινάτε ένα νέο προϊόν; είναι η επιχείρησή σας έτοιμη να επεκταθεί σε κλίμακα και πεδίο εφαρμογής. πώς μπορεί ο οργανισμός σας να δημιουργήσει αξία για τον κόσμο;

Έτσι, ενώ δεν θα δείτε μεμονωμένα μαθήματα στο σχεδιασμό μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μαθαίνετε τις ίδιες βασικές έννοιες που αναμένεται από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο βαθμό MBA.

Σημείωση: Αναμένουμε ότι κάθε ενότητα θα απαιτήσει περίπου 9 έως 16 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

Μέσα σε κάθε ενότητα, θα εφαρμόσετε επίσης τις έννοιες και τις δεξιότητες μάθησης στην τρέχουσα ή την προηγούμενη εργασία σας, θα αποκτήσετε δεξιότητες επικοινωνίας σχετικά με τις ικανότητες διαχείρισης, θα προωθήσετε την παγκόσμια ηγεσία της ομάδας σας και θα βελτιώσετε το εργαλείο ανάπτυξης της σταδιοδρομίας σας.
Κάθε ενότητα τελειώνει με μια εμπειρία εκμάθησης της δράσης και το πρόγραμμα καταλήγει σε ένα ολοκληρωμένο έργο capstone.

Οι ενότητες παρέχονται κατά τη διάρκεια της πτώσης (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος), της άνοιξης (Ιανουάριος-Μάιος) και των θερινών (Μάιο-Αύγουστο) εξαμήνων. Η λήψη των ενοτήτων σε πέντε διαδοχικά εξάμηνα σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το MBA σας σε μόλις 21 μήνες, ενώ παρακολουθείτε μερική απασχόληση.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... περαιτέρω

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη