Online Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας (Γεφύρωση)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

 • Διάρκεια: 20 μήνες με μερική απασχόληση
 • Δίδακτρα: 2.950 δολάρια ανά θέμα. Το FEE-HELP είναι διαθέσιμο.
 • Περίοδοι σπουδών: Ιανουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος
 • Μαθήματα Μαθήματος: 10

Γίνε ειδικός στον τομέα της διεύρυνσης της ψυχολογίας

Ένας ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος και μια αυξανόμενη ανάγκη να κατανοηθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στον τομέα της ψυχολογίας. Οι επαγγελματίες με ανθρωποκεντρικούς ρόλους και επίδοξους καταχωρημένους ψυχολόγους έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους με το 100% Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging) της JCU.

Αυτές οι αλλαγές έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας καθώς ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται ως Ψυχολόγοι στην Αυστραλία αναμένεται να αυξηθεί κατά 30% από 37.500 το 2018 σε 48.800 μέχρι το 2023. *

Ένα ρεαλιστικό και ευπροσάρμοστο προσόν

Αυτός ο βαθμός μπορεί να είναι ο πρώτος βήμα στην πορεία για να γίνει ένας ασκούμενος ψυχολόγος ^. Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πτυχίο για να συμπληρώσουν τους σημερινούς ρόλους τους σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως το μάρκετινγκ, το ανθρώπινο δυναμικό, την εκπαίδευση, την κοινωνική εργασία και τη συμβουλευτική.

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας (Bridging) παρέχει τη θεμελιώδη γνώση της ιστορίας της ψυχολογίας και αναπτύσσει τις επαγγελματικές σας δεξιότητες για να εφαρμόσει τη σύγχρονη ψυχολογία για την επίλυση κοινωφελών προκλήσεων. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αποφοίτους να επιτύχουν σε έναν περίπλοκο κόσμο και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες πελατών.

* Πηγή: joboutlook.com.au
^ Η αίτηση για διαπίστευση με την APAC βρίσκεται σε εξέλιξη

Γιατί να επιλέξετε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας (Bridging) της JCU Online;

Το JCU Online Graduate Diploma of Psychology είναι ένα σύγχρονο και πρακτικό προσόν σχεδιασμένο για το μέλλον. Θα αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες, θα μάθετε για τις αναδυόμενες τάσεις στην ψυχολογία και θα μελετήσετε μια σειρά σύγχρονων θεμάτων.

Ένας σκαλοπάτι για να γίνει ένας καταχωρημένος ψυχολόγος

Αυτό το προσόν είναι ένα Pathway για περαιτέρω μελέτη για όσους θέλουν να αλλάξουν την καριέρα τους για να γίνουν ψυχολόγοι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει Pathways καριέρας όπως γενική ή κλινική ψυχολογία, κλινική νευροψυχολογία, εγκληματολογική ψυχολογία και οργανωτική ψυχολογία.

Μια κατεύθυνση προς τα εμπρός σε ανθρώπινα επαγγέλματα

Είναι επίσης για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με ανθρωποκεντρικά επαγγέλματα που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και θέλουν τις δεξιότητες να τους βοηθήσουν να επιτύχουν περισσότερα σε τρέχοντες και μελλοντικούς ρόλους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διδασκαλία, τους ανθρώπινους πόρους, το μάρκετινγκ, την παροχή συμβουλών, την κοινωνική εργασία και τη διαβούλευση.

Προυποθέσεις εισόδου

Για να είναι επιλέξιμες για εγγραφή στο διαδικτυακό πτυχίο Ψυχολογίας (Bridging), οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

 • Ολοκλήρωσε ένα πτυχίο πανεπιστημίου σε οποιοδήποτε κλάδο.
 • Οι υποψήφιοι μη αγγλόφωνων φορέων πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας της ζώνης 1 - Πρόγραμμα ΙΙ της Πολιτικής Εισδοχής της JCU.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις παραπάνω απαιτήσεις εισόδου για το online Πτυχίο Ψυχολογίας (Bridging), μην διστάσετε να μιλήσετε με κάποιον από τους Συμβούλους Εγγραφών μας.

Κατανοήστε τους σύγχρονους κλάδους ψυχολογίας

Αναπτύξτε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των σύγχρονων θεωρητικών προοπτικών της ψυχολογίας, των φιλοσοφικών και ιστορικών τους εξελίξεων και της διασυνδεσιμότητάς τους.

Έχετε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας δεδομένα και τεχνολογία

Αναπτύξτε τις ικανότητές σας στη χρήση τεχνολογιών και στατιστικών μεθόδων για τη διευκόλυνση της έρευνας, της φροντίδας πελατών και των αποτελεσμάτων της κοινότητας και για να βελτιώσετε την καριέρα σας σε έναν ολοένα και πιο ψηφιακό τομέα.

Αποκτήστε μια παγκόσμια προοπτική

Σχεδιασμένο για να ευθυγραμμιστεί με τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ, αυτό το μάθημα παρέχει ένα κιτ εργαλείων επικοινωνίας για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με τις προκλήσεις των διαφορετικών πληθυσμών σε διάφορες κοινότητες.

Τι θα μελετήσετε

Θα μελετήσετε ένα ευρύ πεδίο των θεμάτων που είναι μοναδικά στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας (Bridging) στο JCU Online, συμπεριλαμβανομένης της Περιβαλλοντικής Ψυχολογίας και της Υγείας, της Ευημερίας

Μελετήστε 10 σε απευθείας σύνδεση μαθήματα άνω των 20 μηνών, τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε από τις έξι περιόδους μελέτης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα μαθήματα

 • Κοινωνική ψυχολογία
 • Ατομικές διαφορές στην προσωπικότητα
 • Η Ψυχολογία της Υγείας, της Ευεξίας και της Ανθεκτικότητας
 • Ανθρώπινη Ανάπτυξη καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής
 • Ψυχολογικές διαταραχές και επεμβάσεις
 • Μάθηση, Μνήμη και Γλώσσα
 • Η νευροεπιστήμη και οι βιολογικές βάσεις της συμπεριφοράς
 • Περιβαλλοντική ψυχολογία και αειφόρο μέλλον
 • Αρχές Συμβουλευτικής
 • Έρευνα και Στατιστική Ψυχολογίας

Εξατομικευμένη υποστήριξη για την επιτυχία σας

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας (Bridging) του JCU Online σχεδιάστηκε για να παρέχει την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές. Θα έχετε πρόσβαση στη στήριξη one-on-one από έναν ειδικό σύμβουλο επιτυχίας. Θα είναι εκεί από την αρχή κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, διατηρώντας σας κίνητρα και σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.

Για να σας βοηθήσουν να μάθετε πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ζωντανές διαδραστικές περιόδους με τους δασκάλους και τους συμμαθητές σας - όπου κι αν βρίσκεστε.

Το καινοτόμο και διαδραστικό περιβάλλον εκμάθησης της JCU, με βίντεο, ήχο, πίνακες συζήτησης, φόρουμ συζητήσεων και αξιολογήσεις, είναι ένας έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος ηλεκτρονικής μάθησης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... περαιτέρω

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη