Online Flexible MBA

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

⚡️ Ενημέρωση Coronavirus (COVID-19)

Έχουμε υιοθετήσει προσωρινά τα προγράμματά μας για εικονική διδασκαλία, έτσι ώστε οι νέοι μαθητές μας να έχουν την επιλογή να ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο 2020 ουσιαστικά, και στη συνέχεια να αλλάξουν σε μάθηση στην πανεπιστημιούπολη, μόλις η Τσεχική Δημοκρατία ανοίξει ξανά τα σύνορά της.


Σε συνεργασία με το Εθνικό Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στην Πράγα προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών MBA που συνδυάζει τη δια βίου μάθηση στο Διαδίκτυο και την Πανεπιστημιούπολη. Το Εθνικό Αμερικανικό Πανεπιστήμιο είναι πλήρως διαπιστευμένο με την Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης και μέλος της Βόρειας Κεντρικής Ένωσης. Το Εθνικό Αμερικανικό Πανεπιστήμιο είναι εγγεγραμμένο στα Υπουργεία Παιδείας σε πολλές χώρες και η επιχειρηματική υπηρεσία του Εθνικού Αμερικανικού Πανεπιστημίου έχει λάβει πλήρη πιστοποίηση από το IACBE για το πρόγραμμα MBA του.

Online εύκαμπτες περιοχές συγκέντρωσης MBA

 • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Διαχείριση

10 λόγοι για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα UNYP MBA

 1. Βελτιώστε τις προοπτικές της παγκόσμιας απασχόλησης
 2. Αυξήστε τις δυνατότητες κερδών σας
 3. Βελτιώστε τις δεξιότητες ηγεσίας σας
 4. Μάθετε σε ένα τοπικό και διεθνές περιβάλλον
 5. Αυξήστε τις ικανότητες λήψης αποφάσεων
 6. Συμμετέχετε σε εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, όπως εικονικές επιχειρησιακές προσομοιώσεις, προσκεκλημένους ομιλητές, εργαστήρια, μελέτες περιπτώσεων και μάθηση από ομοτίμους
 7. Κατανοήστε νέα ζητήματα στις επιχειρήσεις και τη διοίκηση για να επιτύχετε καλύτερα σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον
 8. Εξάσκηση στις δεξιότητές σας μέσω της έκθεσης σε εφαρμοσμένες καταστάσεις επίλυσης προβλημάτων, περιήγησης σε ρόλους και βιωματικής μάθησης
 9. Εφαρμόστε τις νέες δεξιότητές σας στην εργασία την επόμενη μέρα
 10. Συμμετοχή στο μόνο τσεχικό πρόγραμμα MBA με τριπλή διαπίστευση από την Τσεχική Δημοκρατία (ČAMBAS), το Ηνωμένο Βασίλειο (BAC) και τις ΗΠΑ (IACBE)

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα με online αίτηση.

 1. Έντυπο αίτησης UNYP
 2. Πιστοποιητικό αντίγραφο προπτυχιακού διπλώματος πανεπιστημίου - ελάχιστο δίπλωμα πανεπιστημίου
 3. Επίσημα ακαδημαϊκά αντίγραφα απευθείας από το Πανεπιστήμιο ή αντίγραφο συμβολαιογραφίας
 4. Πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: Α, Β, Γ
  • CPE: Α, Β, Γ
  • Αγγλικά-μεσαία πανεπιστημιακά ή ανώτερα πτυχία
 5. Προσωπικό δοκίμιο - ένα σύντομο δοκίμιο για το πώς αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει με επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους
 6. Δύο συστατικές επιστολές - από καθηγητές ή επιβλέποντες που μπορούν να αντιμετωπίσουν την ικανότητα και το κίνητρο του υποψηφίου να εγγραφούν σε αυτό το πρόγραμμα. Το έντυπο θα σας παραδοθεί μετά την εφαρμογή.
 7. Βιογραφικό σημείωμα - Συνέχιση
 8. Σχετική επαγγελματική εμπειρία
 9. Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
 10. Τέλος αίτησης 2.000 CZK (μη επιστρέψιμο) ≅ 80 EUR ή 115 USD
 11. Συνέντευξη κίνητρο - μετά την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων, οι μαθητές καλούνται για συνέντευξη με τον Διευθυντή του MBA (προσωπικά ή με τηλεοπτική κλήση)

Παρακαλώ σημειώστε:

Όλα τα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στα αγγλικά. Τα έγγραφα αρχικά σε άλλη γλώσσα πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιημένη μετάφραση στα αγγλικά.

Online Flexible MBA Δίδακτρα και αμοιβές 2020 - 2021

 • Προγράμματα σπουδών: 300.000 CZK
 • Τέλος αίτησης (εφάπαξ τέλος): 2.000 CZK (* Μη επιστρέψιμο)

Πληρωμή αμοιβής διδάκτρων και υποχρεωτικών επιβαρύνσεων

 1. Τα δίδακτρα μπορούν να καταβληθούν με τον ακόλουθο τρόπο:
  • α) Ο φοιτητής θα καταβάλει το UNYP το συνολικό ποσό των δίδακτρα και όλες τις χρεώσεις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των σπουδών σύμφωνα με το εγκεκριμένο ακαδημαϊκό ημερολόγιο του προγράμματος MBA. Εάν ο φοιτητής έχει καταβάλει το σύνολο των διδάκτρων και όλων των δαπανών μέχρι την ημερομηνία αυτή, θα του χορηγηθεί έκπτωση 5% από τα δίδακτρα.
  • β) Ο Φοιτητής θα καταβάλει την πρώτη δόση των δίδακτρα και των σχετικών χρεώσεων που αντιστοιχούν στο 50% του συνολικού ποσού των διδάκτρων και των χρεώσεων μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των σπουδών σύμφωνα με το εγκεκριμένο ακαδημαϊκό ημερολόγιο του προγράμματος MBA στο αργότερο. Ο φοιτητής είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το υπόλοιπο 50% των διδάκτρων όχι αργότερα από οκτώ (8) μήνες από την έναρξη του προγράμματος.
 2. Ο Φοιτητής μπορεί να υποβάλει αίτηση για Πρόγραμμα Πληρωμών σχετικά με την πληρωμή των δίδακτρων. Μετά την καταβολή προκαταβολής ύψους τουλάχιστον 25% από τα δίδακτρα και τις χρεώσεις , το πρόγραμμα δόσεων θα επιτρέψει στον σπουδαστή να διαιρέσει το οφειλόμενο ποσό που αυξάνεται κατά 3% δόση σε περισσότερες ίσες δόσεις (η μέγιστη διάρκεια είναι 12 μήνες).

Έχετε μια ερώτηση; Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση;

Η ομάδα αποδοχών μας είναι έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας ή να σας βοηθήσει με την αίτησή σας! Η ομάδα μας μπορεί επίσης να κανονίσει μια επίσκεψη πανεπιστημιούπολης για να συναντήσει τους φοιτητές και καθηγητές μας ή να καθίσει σε μια τάξη. Αν θα θέλατε να δοκιμάσετε την εμπειρία UNYP μπορείτε ακόμη και να γίνετε φοιτητής της UNYP για μια μέρα.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... περαιτέρω

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη