Online Executive MBA (EMBA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα διακεκριμένο πτυχίο που σχεδιάστηκε για μελλοντικά στελέχη

Τα επιτυχημένα στελέχη επιχειρήσεων δεν είναι μόνο ταλαντούχα και ακούραστα. αυτοί είναι αυτοπεποίθηση, ηθικοί, καινοτόμοι και επικεντρώνονται στην αξιοποίηση της κάθε ευκαιρίας. Πολλοί επαγγελματίες που επιθυμούν να μεταβαίνουν σε ηγετική θέση υψηλού επιπέδου, επιθυμούν μια προηγμένη επιχειρηματική εκπαίδευση που να συμπληρώνει την υπάρχουσα εμπειρία τους και να συμβάλλει στη βελτίωση αυτών των χαρακτηριστικών που καθορίζουν τη σταδιοδρομία. Οι σημερινοί ηγέτες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να προχωρήσουν, θέλουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που ξεχωρίζει από το πλήθος, παρέχοντας ταυτόχρονα τις τρέχουσες, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις.

Howard University Executive MBA του Howard University (EMBA) διακρίνεται σε σημαντικό βαθμό από μια εθνικά αναγνωρισμένη σχολή επιχειρήσεων, η οποία επικεντρώνεται στην εξέταση πραγματικών επιχειρηματικών λύσεων. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν όχι μόνο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αλλά και τις δεξιότητες του πραγματικού κόσμου γύρω από τις οποίες μπορούν να οικοδομήσουν μια διαρκή σταδιοδρομία.

Το Howard Online EMBA καλλιεργεί μια βαθιά κατανόηση των παραγόντων που οδηγούν τον επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα. Πρόκειται για μια επιχειρηματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, η οποία παρέχει πλήρη γνώση των παγκόσμιων επιχειρηματικών πρακτικών, βοηθώντας ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις λειτουργικές ικανότητες και τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων που οδηγούν επιτυχημένους ηγέτες.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες επιχειρηματίες ελίτ και αναδυόμενους επιχειρηματικούς ηγέτες και παραδίδεται από μια παγκόσμια τάξη επαγγελματιών επαγγελματιών, το Howard University Online Executive MBA μπορεί να σας προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται σε έναν ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Μάθετε τι χρειάζεται για να κάνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες επιχειρηματικές αποφάσεις με εμπιστοσύνη. Αποκτήστε την τεχνογνωσία για να ξεκινήσετε να σκέφτεστε και να ενεργείτε με την προοπτική της ανώτερης ηγεσίας, και να οξύνετε τη γενική επιχειρησιακή σας ευφυΐα με το Online Executive MBA του Howard University .

Η εκτελεστική ηγεσία ξεκινά στο Howard University

Πολλές εταιρείες Fortune 500 και μικρότερες επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για υποψηφίους ηγεσίας που είναι πεπειραμένοι στους τρόπους των επιχειρήσεων και οι οποίοι είναι αρκετά δημιουργικοί για να οραματιστούν και να εμπνεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές -και άλλους ηγέτες- του αύριο. Πολλά δυνητικά στελέχη και στελέχη της διοίκησης θα χρειαστεί να αναπτύξουν μια προηγμένη δεξιότητα διαχείρισης, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτές τις κορυφαίες θέσεις εργασίας.

Το Online Executive MBA στο Howard University βοηθά στην καλλιέργεια αυτών των βασικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων και περισσότερο. Αυτός ο βαθμός προσφέρει προς τα πάνω επαγγελματίες κινητού μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική εκπαίδευση επικεντρωμένη στους πυλώνες της εκτελεστικής ηγεσίας. Κάθε μάθημα του προγράμματος παραδίδεται απευθείας από την πλευρά της εκτελεστικής ηγεσίας, παρέχοντας στους αποφοίτους το πλεονέκτημα της έμπειρης διορατικότητας των διδασκόντων και της εσκεμμένης προετοιμασίας για επιτυχία.

Οι επαγγελματίες που προτίθενται να κάνουν το σήμα τους στον επιχειρηματικό κόσμο μπορούν να αμφισβητήσουν εάν μπορούν να διατηρήσουν την τρέχουσα θέση τους και να επιτύχουν ένα πτυχίο. Η απάντηση είναι μια σαφής "ναι", καθώς η ευελιξία που προσφέρει το Howard University Online Executive MBA σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε στις ευθύνες εργασίας σας, βελτιώνοντας παράλληλα την πρωτοκαθεδρία σας.

Σε όλη την ιστορία της αριστείας του Howard University , η Σχολή Επιχειρήσεων έχει αναδείξει αναγνωρισμένους και αναγνωρισμένους ηγέτες επιχειρήσεων. Δημιουργήστε τα ίδια ισχυρά θεμέλια για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Executive Executive MBA στο Howard University .

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Χτισμένο στους πυλώνες της εκτελεστικής ηγεσίας

Στο σημερινό απεριόριστα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί χρειάζονται ηγέτες που σκέπτονται στο μέλλον, οι οποίοι θα υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη, συστηματική προσέγγιση για τη διαχείριση. Οι επιχειρήσεις αναζητούν ενεργά εξειδικευμένα στελέχη ικανά να οδηγήσουν με καινοτόμες ικανότητες λήψης αποφάσεων και με υψηλότερο επίπεδο στρατηγικής πολυπλοκότητας.

Το πρόγραμμα Howard Online Executive MBA προετοιμάζει τους ενεργούς επαγγελματίες για την επιτυχία στο μέλλον των επιχειρήσεων. Με βάση τους πέντε πυλώνες της εκτελεστικής ηγεσίας, το Howard University έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές με τα εργαλεία επιτυχίας που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν στα υψηλότερα επίπεδα της εταιρικής Αμερικής.

Εκτελεστική ετοιμότητα

Μετάβαση από αρχές λειτουργικής εξειδίκευσης και μεσαίας διαχείρισης σε ολοκληρωμένη εταιρική θεώρηση και λήψη αποφάσεων. Μάθετε να εντοπίζετε και να κινητοποιείτε ταλέντα σε έναν οργανισμό και να μεγιστοποιείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σκέψη

Επικεντρωθείτε στα μεγαλύτερα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι οργανισμοί καθώς λειτουργούν στην παγκόσμια αγορά. Χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να διερευνήσετε την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Αναγνωρίστε τον αντίκτυπο που έχει κάθε απόφαση στον οργανισμό ως σύνολο, εξισορροπώντας το δυναμικό ανάπτυξης με τη διαχείριση του κινδύνου.

Νέες προοπτικές

Εξερευνήστε μια ολιστική άποψη των επιχειρήσεων που εξετάζει τους οικονομικούς, ηθικούς και ανθρώπινους παράγοντες που μπορούν να διαμορφώσουν τις προοπτικές και τις προοπτικές σας. Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που να ενθαρρύνει και να λειτουργήσει την καινοτομία σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Αξίες

Η καλή εταιρική υπηκοότητα είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης εταιρίας και καριέρας. Μάθετε να κερδίζετε επιχειρήσεις που ωφελούν το μεγαλύτερο καλό, ενώ είστε προσεκτικοί και σέβονται τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Εξετάστε σημαντικά νομικά και δεοντολογικά θέματα επιχειρήσεων που μπορούν να επηρεάσουν την ακεραιότητα και την ηθική σας.

Σύνδεση

Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο και περήφανο δίκτυο αποφοίτων που φτάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, ανοίγοντας πόρτες ευκαιριών και συνδετικότητας με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

Ένα πρόγραμμα σπουδών επικεντρωμένο στην εκτελεστική ηγεσία
Το πρόγραμμα Howard Online Executive MBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 18 μήνες. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 42 ώρες πίστωσης που παρέχουν τις βάσεις για μια ποιοτική ανώτατη εκπαίδευση στις επιχειρήσεις.

Το Howard University Online Executive MBA προετοιμάζει έμπειρους επαγγελματίες για υψηλού επιπέδου ηγετικές θέσεις σε όλο τον κόσμο των επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα μάθετε και θα έχετε δίκτυα με την ίδια αναγνωρισμένη σχολή που διδάσκει τα επιχειρηματικά μας προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη. Το πρόγραμμα σπουδών EMBA ασχολείται με θέματα χρηματοδότησης, διαχείρισης, λογιστικής, μάρκετινγκ, στατιστικών, επικοινωνίας, ηθικής, επιχειρηματικότητας και στρατηγικής - από την πλευρά της εκτελεστικής ηγεσίας.

Ποιες είναι οι επαγγελματικές απαιτήσεις για να εισέλθουν σε αυτό το πρόγραμμα;

Κατά προτίμηση πέντε (5) χρόνια επαγγελματικής εργασιακής εμπειρίας σε ρόλο διοίκησης ή ανώτερου επιπέδου.

Εκτελεστικοί στόχοι του προγράμματος MBA

Ξεκλειδώστε το Δυναμικό Ηγεσίας σας στο Howard University
Το Online Executive MBA του Howard University προσφέρει μια αριστοκρατική, καλύτερη στην τάξη εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει στελέχη, διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες με τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που θα χρειαστούν για να γίνουν μεταμορφωτικοί ηγέτες και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην παγκόσμια επιχειρηματική αγορά.

Το Executive MBA που διανέμεται στο διαδίκτυο και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των αναδυόμενων επιχειρηματικών ηγετών, αποτελεί σημαντικό μέρος της Σχολής Επιχειρήσεων του Howard University , η οποία πρόσφατα κατέλαβε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών σχολών των ΗΠΑ από την Bloomberg Business Week.

Οι φοιτητές στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα EMBA θα επωφεληθούν από την πραγματική επιχειρηματική εμπειρία και τις εξαιρετικές ερευνητικές πρακτικές της επιτυχημένης επιχειρηματικής σχολής του Howard University .

Στόχοι προγράμματος:

  • Να αναπτύξει επαγγελματίες στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και αναδυόμενα στελέχη σε πλήρη στελέχη ικανά να εφαρμόσουν προηγμένη ηγετική πρακτική στην παγκόσμια αγορά
  • Να προετοιμάσει τους σπουδαστές για συνεχή επιτυχία με ένα πρόγραμμα σπουδών επικεντρωμένο σε επιχειρηματικά θέματα υψηλού επιπέδου, όπως χρηματοοικονομικά, λογιστικά, διαχείριση, επικοινωνία, ηθική, μάρκετινγκ, τεχνολογία, παγκόσμια επιχειρηματικότητα, καινοτομία και οικονομία
  • Να καλλιεργούν επιχειρηματικούς ηγέτες που μπορούν να αναπτύξουν οικονομικά υγιείς αναπτυσσόμενες εταιρείες, ενώ ενεργούν με το υψηλότερο επίπεδο χαρακτήρα, ακεραιότητας και σκοπού
  • Να παρέχει στα μελλοντικά στελέχη τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να συμβάλλουν με σιγουριά στα υψηλότερα επίπεδα της εταιρικής Αμερικής προωθώντας παράλληλα κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές
  • Να επεκτείνει και να ενισχύσει την περίφημη κληρονομιά της Σχολής Επιχειρήσεων του Howard University , δημιουργώντας μεταμορφωτικά και βιομηχανικά διαμορφωτικά στελέχη και επιχειρηματίες

Ποιος χρειάζεται ένα Executive MBA;

Δημιουργήστε το επαγγελματικό μέλλον σας με Howard University
Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς. Για ορισμένους, παρέχει την αρχική κατεύθυνση που απαιτείται για να ξεκινήσει μια σταδιοδρομία. Για άλλους, η αναζήτηση για ένα προηγμένο πτυχίο αντιπροσωπεύει τις τελευταίες πινελιές της εμπειρίας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των χρόνων της σκληρής δουλειάς. Και για πολλούς άλλους, η τριτοβάθμια εκπαίδευση χρησιμεύει ως τρόπος ενημέρωσης ενός υπάρχοντος συνόλου δεξιοτήτων και προετοιμασίας για τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις και ευκαιρίες στο μέλλον.

Howard University πρόγραμμα Executive MBA του Howard University είναι ένα προηγμένο πανεπιστημιακό πτυχίο που σχεδιάστηκε για να προετοιμάσει μια επιλεγμένη ομάδα επαγγελματιών με τις υψηλού επιπέδου επιχειρηματικές γνώσεις και επιχειρησιακή εμπιστοσύνη που απαιτούνται για να εδραιώσουν τη θέση τους στην εταιρική ελίτ. Το ευέλικτο ηλεκτρονικό πρόγραμμα απευθύνεται στις συγκεκριμένες ικανότητες που χρειάζονται οι επαγγελματίες για να γίνουν σταθερά στελέχη της C-Suite, ικανά ηγέτες και ένα πλεονέκτημα σε κάθε εταιρεία για την οποία εργάζονται.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, awar ... περαιτέρω

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, award-winning programs, and over 8,000 alumni across the globe, the Howard University School of Business continues to be ranked among the top business programs in the nation. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη