Online Degree Degree - Μουσική Απόδοση

Academy of Music & Sound Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online Degree Degree - Μουσική Απόδοση

Academy of Music & Sound Online

Βαθμός Ιδρύματος - Μουσική Απόδοση

Η μουσική απόδοση της AMSonline FD (Arts) είναι μια ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων βασικών δεξιοτήτων μουσικής, ενώ παράλληλα θα μάθετε πώς να προωθήσετε τον εαυτό σας σε μια ανταγωνιστική αλλά συναρπαστική βιομηχανία ελεύθερων επαγγελματιών. Το πρόγραμμα διατίθεται επί του παρόντος μέσω κιθάρων, μπάσων, τύμπανων, τραγουδιών, πληκτρολογίων και τραγουδιών-Songwriter Pathways .

Το πρόγραμμα επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και ισοδυναμεί με τα πρώτα δύο χρόνια BA (hons).

Η μουσική παράσταση FD (Arts) μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια καριέρα ως μουσικός καλλιτέχνης, δάσκαλος μουσικής, δημοσιογράφος μουσικής, διευθυντής μπάντας και μουσικός συνόδου.

Πόσο καιρό είναι;

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε με πλήρες ωράριο (4 x 12 εβδομάδες σπουδών που σπουδάζουν πάνω από 2 έτη) ή μερικής απασχόλησης (6 x 12 εβδομάδες σπουδών που μελετήθηκαν σε διάστημα 3 ετών)

Για ποιόν είναι?

Η μουσική απόδοση FD (Arts) είναι ιδανική εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε στις σπουδές σας από σπουδές στο επίπεδο BTEC Level 3 Diploma / Extended Diploma in Music ή / και Α στην τέχνη ή σε συναφή θέματα.

Ο πρωταρχικός στόχος της FD στην απόδοση είναι η ανάπτυξη της τεχνικής αριστείας και η κυριαρχία του επιλεγμένου οργάνου. Θα πρέπει να είστε ήδη ένας πεπειραμένος, εξειδικευμένος ερμηνευτής, ιδανικά ικανός να διαβάσει την μουσική σημειογραφία ή / και τον TAB, να αυτοσχεδιαστεί με την ικανότητα και να προσαρμοστεί σε μια σειρά μουσικών ειδών. Η προηγούμενη εμπειρία της δημόσιας απόδοσης θα ήταν ένα πλεονέκτημα.

Προυποθέσεις εισόδου?

100 βαθμοί UCAS από επίπεδα 'Α' ή ισοδύναμο / BTEC Επίπεδο 3 Διπλό πτυχίο μουσικής (PPP ή ανώτερο) / BTEC Επίπεδο 3 Δίπλωμα στη Μουσική (MP ή παραπάνω)

Για τους αιτούντες με σχετική προηγούμενη εμπειρία, είναι δυνατή η είσοδος FAST TRACK στο δεύτερο έτος του προγράμματος FD ή του προγράμματος AMSonline BA (hons). Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ποια θέματα θα μελετήσω;

Προηγμένες Μέσες Μελέτες

Αυτές οι βασικές κατηγορίες πυρήνα είναι αφιερωμένες στην επιδίωξη τεχνικής αριστείας στο επιλεγμένο μέσο. Θα σας ανατεθεί ένας ειδικός εκπαιδευτικός οργάνων, ο ρόλος του οποίου είναι να επικοινωνεί με σας σε τακτική βάση, να παρακολουθεί την πρόοδό σας, να σας παρέχει τεχνικές συμβουλές και συστάσεις για βελτίωση.

Πρόγραμμα σπουδών

Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν πρακτική εμπειρία από το να παίζετε διαφορετικά μουσικά είδη. Κάθε εβδομάδα, θα μάθετε κλασσικά δημοφιλή τραγούδια από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε μια ποικιλία μουσικής και σχετικής τεχνικής.

Ανάλυση στυλ

Θα μάθετε λεπτομερώς τα διαφορετικά είδη μουσικής για να ενημερώσετε τις μουσικές αποφάσεις σας.

Τεχνολογία δημιουργικής μουσικής

Για να διασφαλίσετε ότι καταλαβαίνετε τις τεχνικές και καλλιτεχνικές παραμέτρους των σπουδών, αυτά τα μαθήματα θα σας δώσουν την τεχνική τεχνογνωσία για να καταγράψετε τα δικά σας τραγούδια, καθώς και να δημιουργήσετε αυθεντικές μουσικές παραγωγές σε μια σειρά λαϊκών στυλ μουσικής.

Επιχειρηματικότητα

Για να πετύχετε στην επιχείρηση μουσικής, πρέπει να είστε επιχειρηματίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα μάθετε πώς να συνδέεστε με τις τοπικές επιχειρήσεις μουσικής και να γράφετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για τη μελλοντική καριέρα σας.

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εργασίας

Θα εργαστείτε ως μέλος μιας ομάδας για να οργανώσετε και να συμμετάσχετε σε μια παράσταση σε ένα ζωντανό χώρο σε ένα στοχοθετημένο κοινό.

Ρεπερτόριο απόδοσης

Κάτω από την καθοδήγηση του δασκάλου σας, θα ξεκινήσετε ένα αυτοκατευθυνόμενο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης στο εργαλείο σας, για να εξερευνήσετε είδη, ιδέες, ρεπερτόρια και πρακτικές που δεν γνωρίζουν.

Διδασκαλία μουσικής

Η γνώση του πώς να διδάξετε είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο πλεονέκτημα για κάθε εργαζόμενο μουσικό, βοηθώντας σας να διατηρήσετε μια αειφόρο και ευχάριστη ζωή από το πάθος σας. Θα μάθετε πώς να αναπτύξετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών, να διδάξετε με αποτελεσματικό τρόπο και να διαμορφώσετε τη βάση μιας βιώσιμης διδακτικής δραστηριότητας.

Επιχειρηματικότητα

Θα σας εμπλουτίσουμε με όλες τις ζωτικές γνώσεις για να προωθήσετε τον εαυτό σας στη σημερινή μουσική επιχείρηση μέσω δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κοινωνική δικτύωση. τις δεξιότητες επικοινωνίας της μουσικής βιομηχανίας, τον προγραμματισμό και τη λειτουργία των δικών σας εκδηλώσεων και την εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας της δικής σας εμπορικής επιχείρησης

Τι συμβαίνει μετά?

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα μάθημα BA (Hons) Top-Up Degree.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα τέλη ανά ακαδημαϊκό έτος είναι £ 5995 ετησίως πλήρους απασχόλησης (2 έτη) και £ 3995 ετησίως μερικής απασχόλησης (3 έτη).

Με την επιλεξιμότητα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για φοιτητικό δάνειο για την κάλυψη των αμοιβών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Academy of Music & Sound Online

Τελευταία ενημέρωση December 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,995 GBP
Τα τέλη ανά ακαδημαϊκό έτος είναι £ 5995 ετησίως πλήρους απασχόλησης (2 έτη) και £ 3995 ετησίως μερικής απασχόλησης (3 έτη).
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών