Σχετικά με

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, οι περισσότερες μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί απαιτούν λύσεις πληροφορικής, από την επέκταση των αγορών στο εξωτερικό στην παροχή πρόσβασης στην εκπαίδευση στις αγροτικές περιοχές. Οι πιο επιδιωκόμενοι επιχειρηματικοί ηγέτες θα είναι αυτοί που έχουν κατακτήσει και τα δύο θεμέλια της επιχείρησης και έχουν επιτύχει ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας στην τεχνολογία των πληροφοριών. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα αναπτύσσονται και διδάσκονται από τα ίδια μέλη ΔΕΠ που διδάσκουν τα παραδοσιακά τμήματα της τάξης των μαθημάτων, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των ηλεκτρονικών μαθημάτων είναι τόσο καλή όσο και καλύτερο από την παραδοσιακή διδασκαλία στην τάξη.

Στο πρόγραμμα πτυχίο, θα μάθετε τις βασικές αρχές των συστημάτων πληροφορικής και λογισμικού και πώς να τις εφαρμόσετε στη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων. Είναι διαθέσιμη μια συγκέντρωση στην Πληροφορική Υγείας.

Το πρόγραμμα MIS μέσω του Κολλεγίου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης έχει διαπιστευτεί από τον Σύνδεσμο σε Advance Collegiate Schools of Business International. Μόνο το 10% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο λαμβάνει αυτή τη διάκριση.

Bachelor of Science Curriculum

Θεμελιώδεις απαιτήσεις:

Όλες οι μεγάλες εταιρείες στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Διοίκησης απαιτούν θεμελιώδεις γνώσεις σε θέματα λογιστικής, οικονομίας, μαθηματικών και στατιστικών.

Core Core

Ο πυρήνας του κολλεγίου απαιτείται από όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Διοίκησης. Οι έννοιες αυτών των τάξεων περιλαμβάνουν τη Χρηματοοικονομική Διαχείριση, το Μάρκετινγκ, τη Διαχείριση Επιχειρήσεων, την Οργανωσιακή Συμπεριφορά, τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων και τη Στρατηγική Διαχείριση.

Απαιτήσεις MIS

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelors in Management Information Systems έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον φοιτητή το αναλυτικό και πρακτικό πλαίσιο και μεθοδολογίες για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση σύνθετων πληροφοριακών συστημάτων σε σύγχρονες οργανωτικές δομές. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα λαμβάνουν τεχνικές και οργανωτικές γνώσεις που τους επιτρέπουν να εφαρμόζουν στρατηγικές ανάλυσης συστημάτων που εφαρμόζονται σε ποικίλες επαγγελματικές οργανώσεις.

Το University of Illinois Springfield προσφέρει επίσης ένα Master of Science στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης. Το πρόγραμμα σπουδών Master επικεντρώνεται σε όλα, από την εξισορρόπηση της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης με τη γνώση των επιχειρηματικών ιδρυμάτων στις εφαρμογές της τεχνολογίας των πληροφοριών για την επίλυση προβλημάτων.

Διαδρομές σταδιοδρομίας

 • Αναλυτής Επιχειρήσεων
 • Σκεύη, εξαρτήματα
 • Αναλυτής Συστημάτων Υπολογιστών
 • Αναλυτής συστημάτων δικτύων
 • Διευθυντής Διαχείρισης Αρχείων
 • Διευθυντής του συστήματος διανομής
 • Αναλυτής επικοινωνιών δεδομένων
 • Ειδικός Υποστήριξης Υπολογιστών
 • Web Developer
 • Μηχανικός Ασφαλείας
 • Αρχιτέκτονας βάσης δεδομένων
 • IT Auditor

Προσφέρουμε επίσης ένα μάστερ στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Illinois Springfield »

Τελευταία ενημέρωση October 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη