Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

* υπόκεινται στην επικύρωση

Έκπτωση για πρόωρα πουλιά

Περίγραμμα μαθήματος

Αποκτήστε πρόσβαση στην παγκοσμίου φήμης εμπειρία φωτογραφίας Το Ινστιτούτο Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου του Falmouth είναι διάσημο, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσει μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη με αυτό το διαδικτυακό μάθημα ανανέωσης φωτογραφίας.

 • Τίτλος Βραβείου: BA (Hons) Φωτογραφία (Top Up)
 • Βραβείο: Πανεπιστήμιο Falmouth
 • Επίπεδο: 6
 • Τρόπος σπουδών: σε απευθείας σύνδεση, με μερική απασχόληση
 • Διάρκεια: 1 έτος

Περίληψη μαθήματος

Το ηλεκτρονικό μάθημα BA-Hons (Hons) Top-Up της φωτογραφίας του Falmouth είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε:

Αναπτύξτε τις πρακτικές σας δεξιότητες και τις θεωρητικές γνώσεις που σχετίζονται με τις φωτογραφικές τεχνολογίες, τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες ώστε να δημιουργήσετε καινοτόμες και προοδευτικές φωτογραφικές εργασίες.

Βελτιώστε την κατανόησή σας για τα πολιτιστικά, οικονομικά και φιλοσοφικά πλαίσια της φωτογραφίας και πώς σχετίζονται με τη σύγχρονη οπτική κουλτούρα και τη φωτογραφική πρακτική.

Βελτιώστε την ικανότητά σας να αναλύετε και να αξιολογείτε κριτικά τη δουλειά σας έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε contextualisation πρακτική σας από μια προοπτική ακροατηρίου και μορφή.

Εξουσιοδοτείτε σας να είστε καλύτερος κριτής του δικού σας φωτογραφικού έργου και να είστε σε θέση να αναπτύξετε και να μάθετε ένα μακροπρόθεσμο πρακτικό έργο.

Δημιουργήστε μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένης της ανεξάρτητης κρίσης, της επιχειρηματικότητας και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, για να σας βοηθήσει να γίνετε επαγγελματίας στον κόσμο της φωτογραφίας.

Για ποιον προορίζεται το μάθημα;

Συνήθως, αυτό το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει διδακτορικό δίπλωμα ή επίπεδο HND σε τομέα σχετικό με τη φωτογραφία και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους στο επόμενο επίπεδο με διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από ένα από τα κορυφαία δημιουργικά πανεπιστήμια.

Το μάθημα Top-Up για τη BA (Hons) της Falmouth είναι η τέλεια επιλογή αν είστε:

 • Δημιουργικό, περίεργο και καινοτόμο
 • Επιδίωξη να εργάζεστε ως μέρος μιας όμοιας ομάδας δημιουργικών και να μαθαίνετε από τους συναδέλφους σας
 • Θέλοντας να βελτιώσετε την ποιότητα του φωτογραφικού έργου σας και να βοηθήσετε τους συνομηλίκους σας να βελτιώσουν την ποιότητα των δικών τους, μοιράζοντας μεμονωμένες κρίσιμες προοπτικές
 • Ψάχνετε να δημιουργήσετε φωτογραφικό έργο που συμβάλλει θετικά στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον σας

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής της BA (Hons) Top-Up, θα έχετε τις δεξιότητες και τις δεξιότητες για να υποβάλετε αίτηση για μια σειρά από ρόλους παραγωγής εικόνας σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τις δημιουργικές ή άλλες σχετικές βιομηχανίες.

Τι θα μάθετε

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ενότητας του μαθήματος, θα έχετε μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες και τα θέματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη φωτογραφία. Σε όλη την ενότητα, θα δοκιμάσετε διαφορετικές δημιουργικές και πρακτικές προσεγγίσεις στη φωτογραφία. Θα εργαστείτε επίσης σε ένα ανεξάρτητο έργο που θα αξιολογηθεί κατά την ολοκλήρωση της ενότητας.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης ενότητας, θα αποκτήσετε μια κατανόηση της σύγχρονης φωτογραφίας μέσα από μια σειρά επαγγελματικών πλαισίων. Θα λάβετε επίσης υπόψη την εργασία που δημιουργήσατε κατά την πρώτη ενότητα για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα ανεξάρτητο έργο ευθυγραμμισμένο με αυτά τα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Κατά τη διάρκεια της τελικής ενότητας του μαθήματος, θα έχετε τη δυνατότητα είτε να βασίσετε το ανεξάρτητο έργο που ξεκινήσατε στη δεύτερη ενότητα είτε να εργαστείτε σε ένα νέο έργο. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχετε επιλέξει, μέχρι το τέλος αυτής της τελικής ενότητας θα έχετε ένα φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο δημοσιεύσεων εργασίας που μπορείτε να πάρετε μαζί σας, ενώ συνεχίζετε την καριέρα σας στη φωτογραφία.

Πώς θα αξιολογηθεί

Θα αξιολογηθεί τόσο στις πρακτικές (60%) όσο και στις θεωρητικές (40%) δεξιότητες και γνώσεις.

Τόσο η πρακτική όσο και η θεωρητική εργασία που θα ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια του μαθήματος υποβάλλονται και αξιολογούνται ηλεκτρονικά.

Οι αξιολογήσεις που θα ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος είναι:

 • Ενότητα 1: Ένα πρακτικό χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών και μια «κριτική βιβλιοθήκη» για να επικρίνετε τη δουλειά σας.
 • Ενότητα 2: Ένα πρακτικό χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας και μια έκθεση υποστήριξης που συζητά το έργο σας από την οπτική γωνία των σχετικών επαγγελματικών πλαισίων.
 • Ενότητα 3: Ένα τελικό σχέδιο χαρτοφυλακίου και ένα υποστηρικτικό περιοδικό Critical Research και κρίσιμη ανασκόπηση της πρακτικής, που παρέχουν μια εις βάθος ανάλυση της εργασίας σας.

Πώς θα μάθετε

Θα μάθετε κάθε ενότητα του μαθήματος με ποικίλους τρόπους, όπως:

 • Online συζητήσεις όπου μπορείτε να μοιράζεστε πολύτιμες ανατροφοδοτήσεις με συνομηλίκους και δασκάλους
 • Διαδικτυακά φόρουμ, διαλέξεις και σεμινάρια
 • Online σεμινάρια με βάση την ομαδική εργασία
 • Ατομικά και σεμινάρια μάθησης
 • Η δική σας ανεξάρτητη μελέτη
 • Αυτοαξιολόγηση και την ευκαιρία να οργανώσετε μια πρακτική άσκηση για να βελτιώσετε την πρακτική σας

Αυτές οι ευέλικτες μέθοδοι μάθησης υποστηρίζουν την εξέλιξή σας ως αυτογνωστούς, αυτοπεποίθηση και κριτικά αφοσιωμένο επαγγελματία φωτογραφίας.

Πληρώνοντας για την πορεία σας

Κατά την υποβολή αίτησης για αυτό το μάθημα, υπάρχουν διάφορες εκπτώσεις στις οποίες μπορεί να δικαιούστε:

 • Εκπτώσεις πρόωρων πτηνών
 • Ευέλικτες υποτροφίες Falmouth
 • Έκπτωση αποφοίτων (15% για αποφοίτους Falmouth)
 • Ανατρέξτε σε εκπτώσεις για φίλους

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις εκπτώσεις και άλλη οικονομική βοήθεια με τις σπουδές σας, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 44 (0) 1223 447713.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πώς να εφαρμόσει

 • Υποβάλετε τη συμπληρωμένη ηλεκτρονική φόρμα αίτησης
 • Στείλτε μας αντίγραφα των σχετικών προσόντων σας, των μεταγραφών και άλλων δικαιολογητικών
 • Υποβάλετε ένα ψηφιακό χαρτοφυλάκιο της εργασίας σας που αντανακλά την ποιότητα της φωτογραφίας σας και τις δημιουργικές σας δεξιότητες και δυνατότητες. Αυτό μπορεί να είναι εργασία που έχετε ήδη δημοσιεύσει, ένα προσωπικό έργο ή εργασία που έχετε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πορείας.

Αν οι θέσεις είναι ακόμα διαθέσιμες, ενδέχεται να εξετάσουμε αργότερα αιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα ή για βοήθεια σχετικά με την εφαρμογή.

Καλέστε μας στο 0800 5999123 ή 44 (0) 1223 447713.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποFlexible Learning with Falmouth University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
6,200 GBP
Υποτροφίες και διαθέσιμη χρηματοδότηση. Έκπτωση για πρόωρα πουλιά.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη