Αποκτήστε εμπειρία, κερδίστε αναγνώριση και δημιουργήστε τον εαυτό σας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας με τα προγράμματα πιστοποιητικών μας.

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα με βαθιά ανταμοιβή με τα online προχωρημένα προγράμματα πιστοποιητικών για τον αυτισμό και τις σοβαρές ή πολλαπλές αναπηρίες (Advanced ASMD) και τις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (Advanced ASD) που προσφέρει η σχολή εκπαίδευσης Ruth S. Ammon. Τα προγράμματα σας παρέχουν μια εξαιρετικά πλούσια εμπειρία μάθησης, γνώση που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως στον χώρο εργασίας και ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό πιστοποιητικό.

Προσφέρουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις από τον Stephen Shore Ed.D., έναν ακαδημαϊκό διάσημο εθνικό και από Adelphi University ακαδημαϊκό μέλος του Adelphi University οποίου η τεχνογνωσία είναι πλήρως ενημερωμένη από την εμπειρία του που ζει στο φάσμα του αυτισμού.

Τόσο η Advanced ASMD όσο και η προηγμένη ASD υπογραμμίζουν την προσέγγιση της ανάπτυξης της ζωής. Οι σπουδαστές όχι μόνο μαθαίνουν πολυεπιστημονικές στρατηγικές και μεθόδους διάγνωσης, αξιολόγησης και παρεμβάσεων, αλλά και αποκτούν εμπειρογνωμοσύνη για την αντιστοίχιση των βέλτιστων πρακτικών με την ατομική ανάγκη - σε κάθε στάδιο της ζωής.

Ο Δρ Shore και ο συνάδελφός του, Pavan J. Anthony, Ed.D., ανέπτυξαν το πρόγραμμα σπουδών σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες και τους εθνικά αναγνωρισμένους ηγέτες στον τομέα, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων μερικών από τους μαθητές που διαβάστηκαν στην τάξη. Κάθε ένα από αυτά τα πλήρως διαδικτυακά, 12-πιστωτικών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο.

Σύνθετο πιστοποιητικό στις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού:

Το Αναλυτικό Πιστοποιητικό στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος προσελκύει ένα ευρύ φάσμα φοιτητών παγκοσμίως που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με παιδιά και ενήλικες για το φάσμα του αυτισμού. Μπορούν να κατέχουν θέσεις ως εκπαιδευτικοί, πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, θεραπευτές ή διαχειριστές προγραμμάτων σε χώρους από σχολεία, κλινικές και νοσοκομεία, να ομαδοποιούν σπίτια και κέντρα αποκατάστασης. Οι φοιτητές με προπτυχιακό τίτλο σε οποιοδήποτε θέμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποδοχής.

Κύρια σημεία του προγράμματος

Τα προχωρημένα προγράμματα πιστοποιητικών μας παρέχουν στους φοιτητές όχι μόνο γνώσεις αιχμής, αλλά και εξατομικευμένες οδηγίες και ένα συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης στο διαδίκτυο. Οι τάξεις προσφέρουν επίσης ευκαιρίες για πρακτική κατάρτιση και εργασίες που υποστηρίζουν ατομικά ενδιαφέροντα και στόχους. Τα περισσότερα μαθήματα περιλαμβάνουν μια απαιτούμενη συνιστώσα πεδίου εργασίας, κατά την οποία οι σπουδαστές παρακολουθούν τον πληθυσμό σε ένα περιεκτικό ή εξειδικευμένο περιβάλλον. βοηθούν σε κατάλληλη ικανότητα · και να αποκτήσουν πολλαπλές προοπτικές για την εμπειρία τους μέσω ομαδικών συζητήσεων με τη σχολή και τους συνομηλίκους.

Αποκτώντας ένα από τα πιστοποιητικά πτυχίου μας, εστιάσατε στην εμπειρία σας και επιδεικνύετε τη δέσμευσή σας στην επαγγελματική ανάπτυξη.

Στιγμιότυπο Σχολής

Pavan J. Antony, Ed.D., Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Προγράμματος

Ο Δρ Αντώνιος ήταν ειδικός εκπαιδευτικός και διαχειριστής προτού κερδίσει το διδακτορικό δίπλωμα του και προσχώρησε στην σχολή της Σχολής Εκπαίδευσης της Ruth S. Ammon. Αυτός και ο συνάδελφός του, Δρ. Stephen Shore, είναι οι συν-συγγραφείς του βιβλίου "Κολλέγιο για φοιτητές με αναπηρίες: το κάνουμε".

Stephen Shore, Ed.D., Επίκουρος Καθηγητής, Σύμβουλος Προγραμμάτων

Ο Δρ Shore είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα της εκπαίδευσης αυτισμού και αυτισμού, σύμβουλος, ομιλητής και συγγραφέας. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 120 παρουσιάσεις σε 47 χώρες και έχει γράψει τρία βιβλία:

  • Πέρα από τον τοίχο: Προσωπικές εμπειρίες με τον αυτισμό και το σύνδρομο Asperger
  • Ρωτήστε και πείτε: Αυτοπροβολή και αποκάλυψη για άτομα στο φάσμα αυτισμού
  • Κατανοώντας τον αυτισμό για τα ανδρείκελα

Ο φίλος και ο συνάδελφος του Dr. Shore, ο γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα του αυτισμού Dr. Temple Grandin, Ph.D., έχει γράψει τα μπροστά σε κάθε βιβλίο του.

Προνόμια προγράμματος

  • Διακεκριμένη σχολή
  • Επαγγελματική πιστοποίηση υψηλής ζήτησης και ζήτησης
  • Μάθετε κάνοντας μέσω της προσέγγισής μας στην εκπαίδευση
  • Βολικό 100 τοις εκατό σε απευθείας σύνδεση, καθοδηγούμενος από τον εκπαιδευτή μορφή με τις τάξεις που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη εβδομάδα
  • Προσωπικό, υποστηρικτικό ηθικό με επίκεντρο τον σπουδαστή
  • Το Advanced ASMD οδηγεί σε σχολιασμό του κράτους της Νέας Υόρκης σε σοβαρές ή πολλαπλές αναπηρίες
  • Δεν απαιτείται GRE για εισαγωγή

Σχετικά με τη σχολή εκπαίδευσης Ruth S. Ammon

Η Σχολή Εκπαίδευσης του Adelphi είναι αφοσιωμένη στην αριστεία στην εκπαίδευση και προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη δημιουργώντας αυθεντικές ακαδημαϊκές και πεπειραμένες εμπειρίες, καλλιεργώντας το σεβασμό για τον διαφορετικό πληθυσμό που εξυπηρετούμε, υιοθετώντας δεοντολογικές πρακτικές και προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να γίνουν αντικειμενικοί παράγοντες αλλαγής μέσω έρευνας, συνεργασίας και την ηγεσία.

Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία υπογραμμίζει την αξία της μάθησης μέσω της ουσιαστικής δραστηριότητας και του προβληματισμού μέσα σε μια κοινότητα μελετητών και εκπαιδευτικών. Αναγνωρίζουμε τη μάθηση ως μια κοινωνικο-πολιτισμική δυναμική και ως εκ τούτου οι τάξεις μας πλαισιώνονται μέσα στα πολιτιστικά, ιστορικά και υλικά πλαίσια των ποικίλων πληθυσμών που υπηρετούμε. Η φιλοσοφία μας οδηγεί σε συνεργατικές κοινότητες που τιμούν τις φωνές όλων και κατέχουν τη μεγαλύτερη υπόσχεση τόσο για ατομική όσο και για συλλογική αποτελεσματικότητα.

Καθώς οι ίδιοι δια βίου μαθητές, η σχολή και η διοίκησή μας εκτιμούν την δημιουργική έκφραση και την καλλιτεχνική εξερεύνηση για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και δεσμεύονται να αναγνωρίσουν και να παρακολουθήσουν τις ανάγκες των φοιτητών μας, αναπτύσσοντας ηγετικές, τεχνολογικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAdelphi University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
Contact school
Deadline
Contact school
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Άλλη