Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online Πρόγραμμα Πτυχίο στην ποινική δικαιοσύνη

Το πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης κέντρα για τον έλεγχο της εγκληματικής συμπεριφοράς στη διατήρηση της δημόσιας τάξης. Περιλαμβάνει τις κύριες λειτουργίες της επιβολής του νόμου, η διεξαγωγή των αποδείξεων, η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος και οι σχετικές αρμοδιότητες. Επιπλέον, καλύπτει την ασφαλή διαχείριση, την ασφαλή φύλαξη και τον έλεγχο των υπόπτων, οι οποίες πρέπει να εκτελούνται με ανθρώπινο τρόπο, σύμφωνα με τις συνταγματικές προδιαγραφές.

Δυναμικό Καριέρα

  • Οι μαθητές που κερδίζουν ένα πτυχίο στην ποινική δικαιοσύνη επιδιώξουν κατά κανόνα αυτές τις σταδιοδρομίες
  • Φρουρός ασφαλείας
  • Απώλεια Πρόληψη Team
  • Ασφάλεια Κτίριο

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα πλαίσιο σε βασικές έννοιες της ποινικής δικαιοσύνης και των δεξιοτήτων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για:

  1. Εξηγήστε την επιστημονική μελέτη του εγκλήματος, οι εγκληματίες, τη νομοθετική διαδικασία, το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση των παραβατών.
  2. Ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, ανάλυσης και διαπροσωπικές δεξιότητες που εφαρμόζονται στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου.
  3. Την υλοποίηση λύσεων για την επιβολή του νόμου, ποινική έρευνα και τη διαχείριση και διοίκηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την ποινική δικαιοσύνη.
  4. Να είστε έτοιμοι να εγγραφούν στο Associate of Science στην ποινική δικαιοσύνη ή σχετικό βαθμό.
1
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποAbraham Lincoln University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
7,500 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη