Online Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης

Adelphi University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης

Adelphi University

Μάθετε τι χρειάζεται για να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε - και να πάρετε την εκπαίδευσή σας και την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Ο Σύνδεσμος Επιστημών της Διοίκησης Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης του Adelphi University (AS στο ESA) σας παρέχει γρήγορα τις δομικές μονάδες για να μπείτε ή να προχωρήσετε σε αυτό το δυναμικό, προκλητικό και ανταμείβοντας πεδίο. Δεν αποκτάτε μόνο πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην κατοχή, την κοινότητα και τη ζωή σας, αλλά και μια πιστοποίηση που ενισχύει τη σταδιοδρομία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών σε όλους τους τομείς κινδύνου εφαρμόζεται σε κλάδους, οργανισμούς, κλάδους και τομείς, ανοίγοντας πόρτες σε διάφορες ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αναπτύχθηκε και διδάσκεται από κορυφαίους εκπαιδευτικούς, ερευνητές και επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν την πρώτη γραμμή των μεγάλων προγραμματισμένων και απρογραμμάτιστων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των προεδρικών επισκέψεων, των παγκόσμιων συναντήσεων, των τρομοκρατικών επιθέσεων, των επιδημιών υγείας, των έκτακτων μεταφορών και των φυσικών καταστροφών.

Καθώς τα επεισόδια που κυμαίνονται από τους τυφώνες και τις πυρκαγιές έως τις παραβιάσεις της ασφάλειας του κυβερνοχώρου και των μαζικών πυροβολισμών, η ετοιμότητα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι κρίσιμη για τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τις κοινότητες και την κυβέρνησή μας. Αποκτώντας τον συνεργάτη σας σε απευθείας σύνδεση διαχείριση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης από το Adelphi, μπορείτε να βοηθήσετε στην κάλυψη μιας κρίσιμης κοινωνικής ανάγκης για άτομα που είναι διατεθειμένα να σχεδιάσουν και να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να ξεχωρίζουν ως ηγέτες σε οποιοδήποτε επάγγελμα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί

Το online AS της Adelphi στη διοίκηση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης απευθύνεται σε άτομα, όπως:

  • Οι επαγγελματίες της δημόσιας ασφάλειας, π.χ. αστυνομικοί, EMTs και ενεργητικοί και βετεράνοι στρατιωτικοί, που αναζητούν εκπαίδευση για να επεκτείνουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να τοποθετηθούν για επαγγελματική εξέλιξη
  • Επαγγελματίες σε τομείς που σχετίζονται με τη δημόσια ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας υγείας, της νοσηλευτικής και των περιβαλλοντικών επιστημών, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν την οργάνωσή τους με ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης ή να αλλάξουν σταδιοδρομία
  • Οι φοιτητές που φιλοδοξούν να κερδίσουν πτυχίο και σκέφτονται να σπουδάσουν ή να σχεδιάσουν μεγάλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Προνόμια προγράμματος

  • 100 τοις εκατό σε απευθείας σύνδεση, καθοδηγούμενη από τον εκπαιδευτή μορφή σας παρέχει τόσο την ευελιξία και εξατομικευμένη μάθηση.
  • Αποκτάτε βασικές ικανότητες διαχείρισης υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
  • Τα μέλη του Τμήματος είναι ενεργοί επαγγελματίες, παρέχοντάς σας όχι μόνο ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και την τελευταία τεχνογνωσία και πληροφορίες.
  • Μπορείτε να δικαιούστε έως και 34 μονάδες για την εμπειρία ζωής (συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής κατάρτισης), επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρήματα και να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε μόλις δύο εξάμηνα.

Σχετικά με το Adelphi και τα Προγράμματα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης

Adelphi University είναι ένα εξαιρετικά βραβευμένο Adelphi University Διδακτορικής Έρευνας σε εθνικό επίπεδο, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών και επαγγελματική κατάρτιση με ιδιαίτερη δύναμη στις βασικές τέσσερις Τεχνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, STEM και Κοινωνικές Επιστήμες, Επαγγέλματα Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης και Υγεία και ευεξίας.

Ο Adelphi ήταν ένα από τα πρώτα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την παροχή μαθημάτων διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου 2001, οι διαχειριστές αποφάσισαν να αναπτύξουν μια εισαγωγική πορεία στην ετοιμότητα για καταστροφές για όλους τους εισερχόμενους πρωτοετείς.

Το 2005 τα μέλη των σχολών κολλεγίων νοσηλευτών και δημόσιας υγείας, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο καταστροφών που ήταν μεταξύ των πρώτων ανταποκριτών στο Ground Zero μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, άρχισαν να αναπτύσσουν ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταπτυχιακό, πτυχίο και συνεργάτη, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Garden City, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Garden City, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school