Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σύνοψη προγράμματος

Το πρόγραμμα Rutgers online Professional Master in Management Ανθρώπινου Δυναμικού (MHRM) έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ανθρωπίνων πόρων και διευθυντές / επόπτες με 4 χρόνια εμπειρίας που αναζητούν να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους σε ανώτερες θέσεις HR ή διοίκησης.

Το πρόγραμμα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων που θα διακρίνουν τους συμμετέχοντες από τους συνομηλίκους τους και θα τους επιτρέψουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με άλλα στελέχη σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Rutgers MHRM είναι εμπειρογνώμονες στον τομέα των ανθρώπινων πόρων με υψηλή ικανότητα να συνδέουν και να εφαρμόζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου δυναμικού και τις πρακτικές του στην οργανωτική στρατηγική των οργανώσεών τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά του Διαδικτυακού μας Μεταπτυχιακού Προγράμματος

 • Παγκόσμια Σχολή
 • 100% Online Πρόγραμμα
 • Δεν απαιτείται GRE / GMAT
 • Ευέλικτο πρόγραμμα
 • Μαθήματα υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίο πανεπιστήμιο

Διακεκριμένη Σχολή

Η σχολή μας θεωρείται μεταξύ των πιο επιτυχημένων παγκοσμίως για ακαδημαϊκή έρευνα στην πειθαρχία του ανθρώπινου δυναμικού. Η εμπειρία τους είναι ποικίλη και ολοκληρωμένη σε όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού, συνδυάζοντας εξαιρετικές ερευνητικές δεξιότητες και πρακτική εμπειρία στον κλάδο. Τα μαθήματα που περιλαμβάνουν το online πρόγραμμα MHRM έχουν σχεδιαστεί και παραδοθεί από την κεντρική σχολή του τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Rutgers, παρέχοντας στους φοιτητές του προγράμματος ενημερωμένο περιεχόμενο ποιοτικού περιεχομένου και δυνατότητα δικτύωσης με κορυφαία σχολή στον τομέα.

Πλήρως σε απευθείας σύνδεση

Το πρόγραμμα παραδίδεται 100% σε απευθείας σύνδεση και είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που εγγράφονται στο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, καθώς και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο ως φοιτητής πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση για να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερα θεωρημένο προηγμένο πτυχίο με ευελιξία στη θέση και το χρονοδιάγραμμα.

Δεν απαιτείται GRE / GMAT

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για έμπειρους επαγγελματίες με 4 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των HR ή των ρόλων διαχείρισης. Οι βαθμολογίες GRE / GMAT απαλλάσσονται ως απαίτηση λόγω του επιπέδου εμπειρίας των μαθητών στο πρόγραμμα.

Ευέλικτος χρόνος ολοκλήρωσης

Το πρόγραμμα Rutgers online Professional MHRM μπορεί να ολοκληρωθεί από φοιτητή πλήρους φοίτησης σε μόλις 18 μήνες. Δεν υπάρχει ελάχιστο φορτίο ανά εξάμηνο για φοιτητές μερικής απασχόλησης. Το πρόγραμμα προσφέρει εγγραφή στο φθινόπωρο, την άνοιξη και το καλοκαίρι όρους, προσφέροντας ευελιξία στον προγραμματισμό των μαθημάτων για όλους τους μαθητές.

Πλήρη μαθήματα υψηλής ποιότητας

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα MHRM σχεδιάζονται από την Rutgers Σχολή Διοίκησης και εργασιακών σχέσεων πυρήνα διδακτορικών που είναι θέμα-εμπειρογνώμονες στα μαθήματα που διδάσκουν. Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών έχει αναπτυχθεί για να εξασφαλίσει την αριστεία στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και αποτελείται από 8 απαραίτητα βασικά μαθήματα HR, ένα έργο capstone, και 3 μαθήματα επιλογής.

Το κορυφαίο τμήμα του Πανεπιστημίου και του Τμήματος Ανθρωπίνων

Rutgers University - New Brunswick κατατάσσεται ως # 1 δημόσιο εθνικό πανεπιστήμιο στο Νιου Τζέρσεϋ, # 17 στο έθνος για δημόσια εθνικά πανεπιστήμια και # 56 στο έθνος μεταξύ όλων των εθνικών πανεπιστημίων σύμφωνα με την US News

Δικτύωση με άλλους επαγγελματίες HR και ακαδημαϊκούς

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με πεπειραμένους συναδέλφους στην ομάδα των προγραμμάτων τους, επιπλέον των ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων που οδηγούν στην εκπαίδευση, ενισχύοντας το επαγγελματικό τους δίκτυο και ανταλλάσσοντας εμπεριστατωμένη εμπειρία στον κλάδο.

Διακεκριμένοι Αποφοίτοι

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Rutgers Professional MHRM συμμετέχουν στο δίκτυο διακεκριμένων αποφοίτων μας, πολλοί από τους οποίους είναι στελέχη ανθρώπινου δυναμικού σε κορυφαίες οργανώσεις.

Το δικό μας Κέντρο Σταδιοδρομίας και Υπηρεσίες Υποστήριξης

Η Rutgers School of Management and Labor Relations έχει το δικό της κέντρο σταδιοδρομίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες που προσφέρουν πόρους αναζήτησης εργασίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Η ομάδα υπηρεσιών σταδιοδρομίας μας διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο βιομηχανικών συνδέσεων και οι κορυφαίοι οργανισμοί συχνά επικοινωνούν μαζί μας για να παραπέμπουν τους αποφοίτους μας. Ως φοιτητής σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχονται στο παραδοσιακό φοιτητικό μας σώμα.

Ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών MHRM

Το σεμινάριο Διαδικτύου Επαγγελματικού Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών του ανθρώπινου δυναμικού για να προωθήσει την καριέρα τους στους κορυφαίους ανθρώπινους πόρους και διοικητικές θέσεις Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 8 μαθήματα πυρήνα, ένα μάθημα capstone, και 3 μαθήματα επιλογής. Για την επίτευξη του πτυχίου χρειάζονται συνολικά 36 μονάδες.

Βασικά μαθήματα (8 μαθήματα, 24 μονάδες)
 • Σύνδεση του HR με την επιχειρησιακή στρατηγική
 • Διαχείριση του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού
 • Διαχείριση συστημάτων ανταμοιβής
 • Διαχείριση ροής εργατικού δυναμικού
 • Εργατικό Analytics
 • Ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου
 • Λήψη Αποφάσεων ΥΕ: Δημοσιονομικές Αποφάσεις
 • Νόμος περί απασχόλησης
Πρόγραμμα Capstone (1 μάθημα, 3 μονάδες)
 • Πρόγραμμα Capstone
Μαθήματα επιλογής (επιλέξτε 3 μαθήματα, 9 μονάδες)
 • Οικονομικά και δημογραφικά στοιχεία των αγορών εργασίας
 • Οργανωτική ηγεσία και διαχείριση αλλαγών
 • Οργανωτική συμπεριφορά
 • Ο Περιεκτικός Χώρος Εργασίας

Παγκόσμια Σχολή Ανθρωπίνων Πόρων

Εφαρμόστε τώρα στο Online Πρόγραμμα MHRM Το Rutgers University New Brunswick κατέχει την 35η θέση παγκοσμίως σε ακαδημαϊκή ποιότητα σύμφωνα με το Κέντρο Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Κλίματος 2018-2019. Ειδικότερα, η σχολή του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) της Rutgers είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για ερευνητική παραγωγή και ακαδημαϊκό αντίκτυπο. Το Τμήμα HRM, που βρίσκεται στην Σχολή Διοίκησης και Εργασιακών Σχέσεων του Rutgers, αποτελείται από περισσότερα από 30 μέλη ΔΕΠ, με πρόσθετη σχολή μερικής απασχόλησης, οι οποίοι είναι επίσης εκπαιδευμένοι εκπαιδευτικοί με εκτεταμένη πρακτική εμπειρία.

Το φάσμα της έρευνας της σχολής μας καλύπτει τις περισσότερες λειτουργίες και δραστηριότητες ανθρώπινου δυναμικού μαζί με τις αναδυόμενες τάσεις στον τομέα. Ως φοιτητής στο πρόγραμμα του διαδικτυακού μας επαγγελματικού μάστερ, θα αλληλεπιδράσετε με ένα από τα πιο αξιόπιστα, ποικίλα, συνδεδεμένα με τη βιομηχανία και με επίκεντρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλο τον κόσμο και θα αποφοιτήσετε από ένα κορυφαίο τμήμα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων στην έρευνα και τη διδασκαλία.

Πώς να κάνετε αίτηση στο Online MHRM

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Rutgers Online Professional στο πρόγραμμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (MHRM) συλλέγονται από το γραφείο Rutgers Graduate and Professional Admissions. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά και να υποβάλετε όλα τα απαιτούμενα υλικά αίτησης πριν η ομάδα αποδοχών μας μπορεί να ελέγξει τα διαπιστευτήριά σας για εισαγωγή. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το εξάμηνο του φθινοπώρου 2019 είναι η 1η Αυγούστου 2019.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Graduate Admissions και επιλέξτε "Εφαρμογή τώρα" στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία αναγνωριστικού σύνδεσης και PIN. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να επεξεργαστείτε την αίτησή σας, να το αποθηκεύσετε και να επιστρέψετε για να το ολοκληρώσετε αργότερα.

Απαιτήσεις εφαρμογής
 • Δήλωση σκοπού (προσωπική δήλωση)
 • Ένα επίσημο αντίγραφο από κάθε μεταδευτεροβάθμιο ίδρυμα παρακολούθησε
 • Δύο συστατικές επιστολές
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 • $ 70 μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης
 • Ένα ελάχιστο πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο διεθνές πανεπιστήμιο μέχρι να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα
 • Τουλάχιστον τέσσερα χρόνια εμπειρίας στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοίκησης ή συνδυασμού και των δύο

Απαιτήσεις δοκιμών

 • Δεν απαιτείται GRE / GMAT
 • Το TOEFL ή το IELTS απαιτείται μόνο για διεθνείς φοιτητές
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο διαδίκτυο

Η ασφαλής online εφαρμογή Rutgers Graduate Admissions χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση υψηλής ποιότητας για την προστασία των πληροφοριών σας και απαιτεί ένα ενημερωμένο πρόγραμμα περιήγησης με ενεργοποιημένα αναδυόμενα παράθυρα, cookies και JavaScript.

Κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, θα:

 • Δημιουργήστε ένα αναγνωριστικό χρήστη και έναν κωδικό PIN
 • Συμπληρώστε τα βιογραφικά στοιχεία και τις πληροφορίες διαμονής
 • Επιλέξτε το πρόγραμμα για το οποίο υποβάλετε αίτηση: Επαγγελματίες Διδάκτορες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού - Online
 • Μόνο για διεθνείς φοιτητές, εισάγετε οποιεσδήποτε βαθμολογίες δοκιμών TOEFL ή IELTS
 • Παρέχετε πληροφορίες για κάθε ίδρυμα από τον οποίο αποκτήσατε πτυχίο
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε συνιστών σας
 • Πληκτρολογήστε ή εισαγάγετε το κείμενο για την προσωπική σας δήλωση
 • Υποβάλετε την αίτηση
 • Πληρώστε το τέλος αίτησης
 • Μεταφορτώστε το βιογραφικό σας και άλλα δικαιολογητικά

Μόλις δημιουργήσετε το αναγνωριστικό σύνδεσής σας και τον κωδικό PIN και ξεκινήσετε την αίτησή σας, μπορείτε πάντα να αποθηκεύσετε όσα καταχωρίσατε και να επιστρέψετε αργότερα για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας.

Υποβολή της αίτησής σας

Αφού ολοκληρώσετε την εισαγωγή των πληροφοριών για την αίτησή σας, διαβάστε προσεκτικά τα όσα έχετε εισάγει. Στη συνέχεια, πατήστε Υποβολή αίτησης για να υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτησή σας. Εάν έχετε αφήσει οποιαδήποτε πληροφορία που απαιτείται ή έχει εισαχθεί εσφαλμένα, θα λάβετε ένα μήνυμα στο πάνω μέρος της σελίδας, με κόκκινο χρώμα, λέγοντάς σας τι λείπει.

Πληρώστε την Αμοιβή Εφαρμογής

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε το μη επιστρεφόμενο τέλος αίτησης. Συνιστάται να πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή e-Check μέσω του ασφαλούς, κρυπτογραφημένου ιστότοπου Graduate Admissions.

Μπορείτε να πληρώσετε το τέλος αίτησης αργότερα, αφού συνδεθείτε ως αιτών επιστροφής. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Πληρωμή" στην ενότητα Χρέωση εφαρμογής για το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, η αίτησή σας δεν θα επανεξεταστεί μέχρι να σας παραληφθεί η πληρωμή των τελών.

Μεταφορτώστε τα υποστηρικτικά σας έγγραφα

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας και πληρώσετε την αμοιβή σας, εντός περίπου 24 ωρών θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Graduate Admissions Supporting Documents. Χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό σύνδεσης και τον κωδικό PIN, θα μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και άλλα δικαιολογητικά, όπως ένα ανεπίσημο αντίγραφο της μεταγραφής σας.

Ελέγξτε την κατάστασή σας

Ο έλεγχος της κατάστασής σας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθετε τι δραστηριότητα λαμβάνει χώρα με την αίτησή σας, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης αποδοχής. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ότι εάν οι συστάσεις και οι μεταγραφές σας έχουν ληφθεί από το γραφείο μεταπτυχιακών εισαγωγών. Εντός περίπου 24-48 ωρών από την υποβολή της αίτησής σας, πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αριθμό RUID. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον αριθμό RUID, θα μπορείτε να συνδεθείτε και να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, μπορεί να χρειαστούν έως και 72 ώρες για να μπορέσετε να ελέγξετε την κατάστασή σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση March 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 3, 2019
Ιαν. 21, 2020
Duration
18 - 60 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,058 USD
$ 1,058 ανά πίστωση. 3,174 δολάρια ανά μάθημα 3 πιστωτικών μονάδων
Deadline
Αυγ. 1, 2019
Δεκ. 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 3, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 1, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 21, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 1, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 26, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 1, 2020

Σεπτ. 3, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 21, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης

Μάιος 26, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη