Το πρόγραμμα του διδακτορικού φοιτητή (180 ECTS) του Global Humanistic University θα σας παρέχει δεξιότητες διαχείρισης, έρευνας και διαχείρισης πληροφοριών, ικανότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, διαπροσωπικές ικανότητες και ηγετικές ικανότητες και θα σας βοηθήσει με τον εαυτό σας -διαχείριση και εργασιακές συνήθειες, καθώς και τις γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές σας ικανότητες.

Υπό την εποπτεία υψηλού επιπέδου καθηγητών από όλο τον κόσμο, το Ph.D. πρόγραμμα θα ενισχύσει την κατανόησή σας των επιχειρηματικών πρακτικών και θα σας δώσει περισσότερες επιλογές σταδιοδρομίας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αποκτήσετε υψηλότερο μισθό και θέση στην εταιρεία σας. Επιπλέον, η εμπειρία σας στον τομέα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε θέσεις διδασκαλίας σε ένα κολλέγιο ή ένα πανεπιστήμιο.

Η διάρθρωση του προγράμματος γιατρού φιλοσοφίας (Ph.D.) τηρεί τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και Κατευθυντήριες Γραμμές και το Global Humanistic University είναι πλήρως διαπιστευμένο και μέλος του AASCB .

  • Οι τρεις κύριες σχολές είναι οι Επιχειρήσεις, το Χρηματοοικονομικό και το Δίκαιο .
  • Το πρόγραμμα καλύπτει μια περίοδο σπουδών τουλάχιστον τριών και κατ 'ανώτατο όριο επτά ετών, και οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν το Ph.D. πρόγραμμα σπουδών στη μητρική τους γλώσσα.
  • Το πρόγραμμα είναι 100% σε απευθείας σύνδεση. Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι 25.000, - USD, τα οποία μπορούν να καταβληθούν σε διάφορες δόσεις.

Το Global Humanistic University καλωσορίζει πτυχιούχους MBA από όλα τα κοινωνικά στρώματα και κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες σε ανώτατα διοικητικά στελέχη και σε βασικές θέσεις εργασίας σε οργανισμούς επιχειρήσεων και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για διδακτορικό δίπλωμα .

Εγγραφείτε τώρα και απολαύστε έκπτωση μέχρι 7.000, - USD!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποGlobal Humanistic University »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 - 7 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
25,000 USD
Συνολική αμοιβή. Εγγραφείτε τώρα και απολαύστε έκπτωση έως και 7.000 USD!
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη