On-line Ma για τους εκπαιδευτικούς ιστορίας

University of North Carolina Wilmington Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

On-line Ma για τους εκπαιδευτικούς ιστορίας

University of North Carolina Wilmington Online

On-line ΜΑ Ιστορίας Εκπαιδευτικούς

Τμήμα Ιστορίας UNCW προσφέρει μια 30-ωρη, το μεταπτυχιακό, ειδικά σχεδιασμένους στην Ιστορία για την επαγγελματική τους εκπαιδευτικούς. Οι ειδικοί στόχοι του προγράμματος είναι:

  1. να παρέχει προηγμένες δυνατότητες για τη μελέτη της ιστορίας?
  2. να προετοιμάσει την ιστορική εκπαιδευτικούς, παρέχοντάς τους τη γνώση από τις πιο τρέχουσες ερευνητικές πρακτικές και ερωτήματα σε σχέση με τα ιστορικά προβλήματα?
  3. να αναπτύξει τις επαγγελματικές πρακτικές των εκπαιδευτικών ιστορίας για να αντανακλούν βαθιά αντιλήψεις του περιεχομένου.

Εν ολίγοις, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να διατηρήσει την αγάπη της ιστορίας σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που δημιουργήθηκε αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς. Μπορεί να τύχουν αποφοίτους του για αυξήσεις μισθών και ενισχύει την υπάρχουσα ικανότητα των συμμετεχόντων να φέρει την ιστορία για τη ζωή μέσα στην τάξη με νέα και βαθύτερη γνώση.

On-line MA χαρακτηριστικά:

Διετές Πρόγραμμα: Οι μαθητές θα λάβουν δύο διαδοχικές on-line μαθήματα κάθε εξάμηνο και να συμμετέχουν σε δύο στις πανεπιστημιουπόλεις Καλοκαίρι Ινστιτούτα. Η διάρκεια των σπουδών είναι πλήρης μετά από τέσσερα εξάμηνα και δύο Καλοκαίρι Ινστιτούτα.

On-line Μαθήματα: Το επίκεντρο του Χειμερινό και Εαρινό Εξάμηνο μαθημάτων είναι στην εξέταση μείζονα ζητήματα και τις πρόσφατες ιστοριογραφία που σχετίζονται με τη διδακτέα ύλη της ιστορίας Κοινού Κορμού. Τα μαθήματα Χειμερινό και Εαρινό Εξάμηνο είναι εντελώς on-line και ασύγχρονη. Σχολή-μετριάστηκε, επαγγελματικές συζητήσεις ενσωματώνουν φυσικά υλικά και εργασίες, και μπορεί να ολοκληρωθεί παράλληλα με τις προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις των μαθητών.

Δύο, μία εβδομάδα Καλοκαίρι Ινστιτούτα: Αυτά τα μαθήματα-πρόσωπο θα συνέλθει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του δεύτερου Summer Session UNCW του. Μία εβδομάδα διδασκαλίας θα πραγματοποιηθεί στην πανεπιστημιούπολη κάθε καλοκαίρι? το υπόλοιπο των μαθημάτων μπορεί να ολοκληρωθεί επί τόπου ή μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επιστέγασμα Εμπειρία: Η εμπειρία επιστέγασμα για το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην hands-on εφαρμογή του περιεχομένου σε καταστάσεις διδασκαλίας και το μάθημα το σχεδιασμό και όχι από ένα παραδοσιακό διατριβή. Η εμπειρία επιστέγασμα περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ενός ιστοριογραφικού δοκίμιο και περιεκτικές εξετάσεις που προέρχεται απευθείας από το περιεχόμενο των μαθημάτων και θα πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο Θερινό Ινστιτούτο.

Η πρόσβαση σε εμπειρογνώμονες: Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από την τακτική, πλήρους απασχόλησης UNCW ΔΕΠ που έχουν εμπειρία δεκαετιών στην εκπαίδευση, και έχουν δημοσιεύσει εκτενώς στους τομείς τους ..

Εξορθολογισμένη διαδικασία εισαγωγής: Προτιμώνται οι αιτούντες είναι η Βόρεια Καρολίνα επαγγελματίες εκπαιδευτές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 15 Μαρτίου 2016. GRE αποτελέσματα μπορεί να αρθεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Μεταπτυχιακό Συντονιστής του Τμήματος Ιστορίας, Dr. W. Taylor Fain.

ΚΟΣΤΟΣ: On-line οι τιμές των διδάκτρων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ισχύουν για Φθινόπωρο και μαθήματα του εαρινού εξαμήνου. Η προσέγγιση των διδάκτρων για το διετές πρόγραμμα ανέρχεται σε $ 6,200 για τους φοιτητές στην κατάσταση, μη συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων. Καλοκαίρι τιμολόγησης αντανακλά στις πανεπιστημιουπόλεις τιμές για τα δίδακτρα και δεν περιλαμβάνουν την παροχή στέγης για την περίοδο στις πανεπιστημιουπόλεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,200 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
για τους φοιτητές στην κατάσταση