Οφέλη

Αυτή η καινοτόμος MBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει μια νέα γενιά των παγκόσμιων ηγετών των επιχειρήσεων.

Edinburgh Napier University προσφέρει επαρκείς υψηλής ποιότητας και ευέλικτα προγράμματα, τα οποία συνδυάζουν τη θεωρία και την πρακτική. Αυτό γίνεται προκειμένου να προετοιμάσει τους αποφοίτους του για την επιτυχία στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά εργασίας σήμερα.

Σε απευθείας σύνδεση MBA τους προσφέρει στους κατόχους τους την ευκαιρία για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο.

Εκτός αυτού, οι ENU πτυχία αναγνωρίζονται διεθνώς.

Μοντέρνα, φορητό και λειτουργικό

Η σε απευθείας σύνδεση MBA είναι πλήρως ευέλικτο και πλήρως σε απευθείας σύνδεση που σας επιτρέπει να μελετούν στο δικό σας ρυθμό, χωρίς να διαταράσσουν την οικογένεια και την εργασία σας δεσμεύσεις.

Όλα εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται σε διάφορες μορφές, και μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες συσκευές αν αυτό είναι ένα φορητό υπολογιστή, tablet ή το κινητό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Όλα τα σε απευθείας σύνδεση υλικά μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να αντανακλούν σημερινό επιχειρηματικό κόσμο και τις προκλήσεις της και με τη δυνατότητα να κατεβάσετε αρχεία PDF και να περάσουν τους σε σας εγκαίρως, ακόμη και χωρίς σύνδεση που ποτέ δεν θα χάσετε μια τάξη.

Χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να ιδρύουν ή να συμμετέχουν δίκτυα για να αλληλεπιδρούν με τους μαθητές στην τάξη σας από όλο τον κόσμο.

Δεν την πλήρη δέσμευσή του κόστους και με τις επιλογές σημείο εξόδου διαθέσιμες

ENU προσφέρει στους φοιτητές του την ελευθερία να επιλέγουν αν θέλουν να σπουδάσουν ένα ή δύο μονάδες ανά τρίμηνο και να πληρώνουν μόνο για κάθε μονάδα (-ες) που λαμβάνονται. Εάν φτάσετε στο σημείο όπου έχετε μελετήσει τρεις ή έξι 20 πιστωτικές μονάδες και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνεχίσετε στη συνέχεια με τις ακόλουθες επιλογές εξόδου που ποτέ δεν θα χάσετε την δουλειά που έχετε κάνει.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
18 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη