Msc / pgdip / pgcert σε μία υγεία (online εξ αποστάσεως μάθηση)

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc / pgdip / pgcert σε μία υγεία (online εξ αποστάσεως μάθηση)

University of Glasgow - Online Study

Η ηλεκτρονική μάθηση στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία για την οποία είμαστε φημισμένοι, χωρίς να χρειάζεται να μετακομίσετε στην πανεπιστημιούπολη μας. ο Μια ιδέα για την υγεία Αναγνωρίζει τη διασύνδεση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων. Η προσέγγιση μιας υγείας περιλαμβάνει την εφαρμογή συντονισμένης, συνεργατικής, πολυεπιστημονικής και διατομεακής προσέγγισης για την αντιμετώπιση δυνητικών ή υφιστάμενων κινδύνων που προέρχονται από τη διασύνδεση ζώων-ανθρώπων-οικοσυστημάτων.

Ο πρωταρχικός στόχος της One Health είναι να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία για τον άνθρωπο, τα ζώα και το οικοσύστημα. Αυτό το Masters in One Health στοχεύει να προσφέρει online, εξειδικευμένη διδασκαλία στους σπουδαστές για να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν μέσα σε ένα πλαίσιο One Health. Το πρόγραμμα επιδιώκει να διερευνήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ανθρώπινης, κτηνιατρικής και οικολογικής υγείας, αναγνωρίζοντας τη σημασία των διεπιστημονικών συνεργασιών και της διασύνδεσης της δημόσιας υγείας, των περιβαλλοντικών θεμάτων, της κτηνιατρικής και της ιατρικής. Το πρόγραμμα αυξάνει επίσης την συνειδητοποίηση των πολιτισμικών και κοινωνικών παραγόντων που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται η προσέγγιση της One Health.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μελετώντας μία υγεία στη Γλασκώβη

 • Η ευέλικτη, online παράδοση αυτού του προγράμματος από παγκόσμιους ερευνητές και κλινικούς ιατρούς σας επιτρέπει να μελετάτε από οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Η Γλασκόβη απασχολεί μερικούς από τους σημαντικότερους ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου στο πλαίσιο της One Health, δίνοντάς σας πρόσβαση σε σύγχρονη τεχνογνωσία.
 • Η διδασκαλία μας οδηγείται από την έρευνα. Τα μαθήματα έχουν αναπτυχθεί ώστε να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες ακαδημαϊκές έρευνες και τις σύγχρονες προκλήσεις της One Health.
 • Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος, από εβδομάδα σε εβδομάδα θα αλληλεπιδρούν με τους καθηγητές σας και τους συναδέλφους τους μαθητές με τη χρήση on-line πίνακες συζητήσεων. Οι καθηγητές σας θα καθοδηγήσουν και θα παρακολουθήσουν τη συζήτηση και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με το περιεχόμενο του μαθήματος.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστούν σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη ενός μέλους του ακαδημαϊκού προσωπικού ή έναν εξωτερικό επόπτη.
 • Η έννοια της One Health κερδίζει δυναμική παγκοσμίως και η έγκαιρη υιοθέτησή της θέτει το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης στο προσκήνιο της διδασκαλίας και της μάθησης στο πλαίσιο της One Health.

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα αυτό είναι δομοστοιχειωτό σε δομή, προσφέροντας μια ευέλικτη προσέγγιση με γνώμονα τον φοιτητή για την επιλογή των μαθημάτων που μελετήθηκαν και τον αριθμό των πιστώσεων που αποκτήθηκαν. Υπάρχει ένα σύνολο βασικών μαθημάτων και προαιρετικών μαθημάτων που μπορούν να αναληφθούν για να συμπληρωθεί πιστοποιητικό (60 μονάδες), δίπλωμα (120 μονάδες) ή μεταπτυχιακό (180 μονάδες).

Δίνουμε έμφαση στην οικοδόμηση κοινότητας και δημιουργώντας μια αίσθηση παρουσίας στο περιβάλλον εκμάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας μια σειρά εργαλείων εκπαιδευτικής τεχνολογίας, όπως ασύγχρονες και σύγχρονες συζητήσεις, εικονικές αίθουσες διδασκαλίας, wikis, διαδραστικά κουίζ, πηγές ήχου και βίντεο, για να δημιουργήσετε μια αίσθηση οι φοιτητές που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα του Πανεπιστημίου Ο πρώτος χρόνος σπουδών θα διερευνήσει το πλαίσιο One Health και θα εξετάσει την αξία του και θα παρέχει βάσεις στην επιδημιολογία. Το πρώτο έτος εισάγει επίσης ζωονόσους και μολυσματικές ασθένειες, μια βασική περιοχή της One Health. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους σπουδών, οι σπουδαστές θα μπορούν να επιλέξουν μαθήματα σε μια περιοχή ειδικού ενδιαφέροντος από μια σειρά θεματικών πεδίων, από την ανθρώπινη και την κτηνιατρική και τη δημόσια υγεία. Οι φοιτητές που σχεδιάζουν να συνεχίσουν σε επίπεδο μάστερ υποχρεούνται να μελετήσουν μεθόδους έρευνας, ένα μάθημα που θα παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για το σχεδιασμό, την έρευνα και τη συγγραφή μιας διατριβής. Το τρίτο έτος σπουδών θα επιτρέψει στους σπουδαστές να αποκτήσουν βαθιά γνώση στην περιοχή τους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, αναλαμβάνοντας ερευνητικό έργο. Το ερευνητικό έργο είναι μια γραπτή διατριβή. Η μορφή της εργασίας της διατριβής είναι ευέλικτη και μπορεί να περιλαμβάνει ερευνητικό έγγραφο, αίτηση επιχορήγησης ή ενημερωτικό έντυπο για εταιρεία / υπεύθυνο χάραξης πολιτικής.

Βασικά μαθήματα

 • Εισαγωγή στο One Υγείας
 • Ζωονόσοι και μολυσματικές ασθένειες
 • Εισαγωγή στην επιδημιολογία
 • Μέθοδοι έρευνας (μόνο φοιτητές MSc)
 • Διατριβή (μόνο φοιτητές MSc)
Προαιρετικά μαθήματα
 • Παγκόσμια κτηνιατρική
 • Παγκοσμιοποίηση της δημόσιας υγείας
 • Κτηνιατρική επιδημιολογία: μέθοδοι παρακολούθησης και επιτόπιας έρευνας
 • Κτηνιατρική δημόσια υγεία και παροχή υπηρεσιών
 • Έλεγχος λοιμώδους νόσου
 • Διαχείριση άγριας πανίδας και χλωρίδας
 • Οικολογικές Αρχές
 • Οικονομικά της υγείας
 • Η προαγωγή της υγείας: αρχές και την πρακτική
 • Αξιολόγηση της τεχνολογίας της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο
Τροποποίηση προγράμματος ή διακοπή λειτουργίας

Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης προσπαθεί να εκτελέσει όλα τα προγράμματα όπως διαφημίζονται. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ωστόσο, το Πανεπιστήμιο μπορεί να αποσύρει ή να τροποποιήσει ένα πρόγραμμα.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Οι πτυχιούχοι του προγράμματος One Health μπορούν να δημιουργήσουν σταδιοδρομίες για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης πρώτης γραμμής, για παράδειγμα ως προγραμματιστές και υλοποιούν προγράμματα πρόληψης και θεραπείας. Οι απόφοιτοι μπορούν να απασχολούνται από διεθνείς οργανισμούς υγείας (π.χ. ΠΟΥ, FAO OIE), τοπικούς φορείς, κυβερνητικές υπηρεσίες (δηλ. DFID, δημόσιο τομέα υγείας) ή μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να καθιερώσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό τομέα, που ειδικεύονται σε ένα αντικείμενο της Υγείας (για παράδειγμα, στις ζωονοσογόνες ασθένειες).

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Το πρόγραμμα One Health έχει σχεδιαστεί για κτηνιάτρους και ιατρικούς επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη σταδιοδρομία στην επιστήμη και για πτυχιούχους άλλων σχετικών κλάδων που σκοπεύουν να εργαστούν σε πλαίσιο One Health.

Η εγγραφή απαιτεί από τους υποψήφιους να έχουν αποκτήσει πτυχίο στο επίπεδο διακρίσεων (ανώτερη δεύτερη τάξη). Το Πανεπιστήμιο απαιτεί ισοδύναμο προσόντα από αιτούντες που έχουν σπουδάσει εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 2, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,500 GBP
MSc - £ 10500 πλήρους απασχόλησης. PgDip - £ 7000. PgCert - £ 3500.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών