Msc στην ανάλυση δεδομένων (online εξ αποστάσεως μάθηση)

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc στην ανάλυση δεδομένων (online εξ αποστάσεως μάθηση)

University of Glasgow - Online Study

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία στην επιστήμη των δεδομένων ή θέλετε να αναπτύξετε περαιτέρω την τρέχουσα σταδιοδρομία σας, την πρωτοποριακή μας Online πρόγραμμα Μάστερ στο Data Analytics Σας παρέχει ζωτικές ικανότητες για την επιστήμη των δεδομένων. Αυτό το βασισμένο σε δεξιότητες, αλλά αυστηρό πρόγραμμα σπουδών σας παρέχει τόσο μια βάσιμη βάση στις βασικές αρχές της μάθησης από τα δεδομένα και την πρακτική τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στο χειρισμό των δεδομένων, απεικόνιση και μοντελοποίηση. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τεχνολογία εκμάθησης αιχμής για να προσφέρει μια διαδραστική και συνεργατική ηλεκτρονική εμπειρία εκμάθησης.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Η Σχολή Μαθηματικών και Στατιστικών του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης κατατάσσεται στην 3η θέση στη Σκωτία και στην 11η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο (πλήρης οδηγός Πανεπιστημίου 2017).
 • Η Ομάδα Στατιστικών στη Γλασκώβη είναι η μεγαλύτερη ομάδα στατιστικών στοιχείων στη Σκωτία και διεθνώς αναγνωρισμένη για την ερευνητική της αριστεία.
 • Οι στατιστικές απέκτησαν συνολική ικανοποίηση 100% φοιτητών στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2016. Το θέμα συνεχίζει να υπερβαίνει τις προσδοκίες των μαθητών, συνδυάζοντας τόσο την αριστεία διδασκαλίας όσο και ένα υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον.

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης ολοκληρώνεται για τρία χρόνια. Στα δύο πρώτα χρόνια θα λάβετε δύο μαθήματα κάθε τρίμηνο. Κατά το τρίτο έτος θα εργαστείτε σε ένα έργο και διατριβή.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να εργάζεστε με το δικό σας ρυθμό, με ορόσημα και αξιολόγηση να ολοκληρώνεται σύμφωνα με ένα συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Το πρόγραμμα μπορεί να ληφθεί παράλληλα με την πλήρη απασχόληση (συνιστώνται περίπου 10 ώρες εβδομαδιαίως).

Βασικά μαθήματα

 • Στοχαστικά μοντέλα και πιθανότητες
 • Μάθηση από τα δεδομένα
 • Προγνωστικά μοντέλα
 • Ε Προγραμματισμός
 • Προγραμματισμός δεδομένων σε Python
 • Διαχείριση δεδομένων και Analytics χρησιμοποιώντας SAS
 • Προηγμένα μοντέλα πρόβλεψης
 • Εξόρυξη δεδομένων και μηχανική μάθηση I: Εποπτευόμενη και μη εποπτευόμενη μάθηση
 • Εξόρυξη δεδομένων και μηχανική μάθηση II: Μεγάλα και αδόμητα δεδομένα
 • Αξιολόγηση αβεβαιότητας και υπολογισμού Bayesian
 • Υπολογισμός υψηλής απόδοσης για ανάλυση δεδομένων
 • Δεδομένα Analytics σε επιχειρήσεις και βιομηχανία

Θα πραγματοποιήσετε επίσης ένα 60 ερευνητικό πρόγραμμα πίστωσης.

Τροποποίηση προγράμματος ή διακοπή λειτουργίας

Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης προσπαθεί να εκτελέσει όλα τα προγράμματα όπως διαφημίζονται. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ωστόσο, το Πανεπιστήμιο μπορεί να αποσύρει ή να τροποποιήσει ένα πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: Νομικές δηλώσεις: Αποποίηση ευθυνών.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Τα δεδομένα γίνονται όλο και αυξανόμενο μέρος του σύγχρονου κόσμου, όμως το ταλέντο για την απόσπαση πληροφοριών και αξίας από πολύπλοκα δεδομένα είναι σπάνιο. Υπάρχει μια τεράστια έλλειψη δεδομένων-αναλυτικών δεξιοτήτων στο εργατικό δυναμικό. Η Στατιστική Ανάλυση και η Εξόρυξη Δεδομένων καταχωρήθηκαν από τη LinkedIn ως η πιο hot δεξιότητα το 2014 και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση το 2015 και το 2016. Αυτό το πρόγραμμα ανοίγει ένα πλήθος ευκαιριών σταδιοδρομίας και / ή ενισχύει την πορεία της καριέρας σας.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων στο σχολείο μας έχουν άριστη εμπειρία στην απόκτηση απασχόλησης σε πολλούς τομείς, όπως η ιατρική έρευνα, η φαρμακοβιομηχανία, η χρηματοδότηση, οι επιχειρηματικές συμβουλές και οι κυβερνητικές στατιστικές υπηρεσίες, ενώ άλλοι συνέχισαν με διδακτορικό.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Ένα πρώτο πτυχίο ισοδύναμο με πτυχίο ανώτερης δευτεροβάθμιας τάξης του Ηνωμένου Βασιλείου, συνήθως με ένα σημαντικό μαθηματικό στοιχείο (τουλάχιστον ισοδύναμο με τα μαθήματα επιπέδου 1 στα μαθηματικά και τα μαθήματα επιπέδου 2 στο λογισμικό και τη γραμμική άλγεβρα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης). Οι απόφοιτοι που έχουν μόνο το ισοδύναμο των μαθηματικών A-Level μπορούν επίσης να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα. Εντούτοις, οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται με υλικό αυτοελέγχου που παρέχεται και να παρακολουθήσουν ένα προ-σειριακό μάθημα για τα Δημογραφικά Μαθηματικά (που διδάσκονται τις δύο εβδομάδες που προηγούνται της έναρξης της διδακτικής περιόδου του 1ου εξαμήνου).

Δεν απαιτείται προηγούμενη μελέτη των στατιστικών ή της πληροφορικής.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
10,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών