Msc σε ψηφιακό νόμισμα - εξ αποστάσεως μάθηση

University of Nicosia

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc σε ψηφιακό νόμισμα - εξ αποστάσεως μάθηση

University of Nicosia

 • Διάρκεια (έτη): 3 εξάμηνα ή 1 έτος
 • Απονομή προσόντων: Master of Science σε ψηφιακό νόμισμα
 • Επίπεδο Αξιολόγηση: Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (2ος κύκλος)
 • Τρόπος σπουδών: Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση
 • Ελάχιστη Μονάδες ECTS: 90

Το MSc in Digital Currency έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και τους επιχειρηματίες, τους επιχειρηματίες, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους δημόσιους διαχειριστές να κατανοήσουν καλύτερα τις τεχνικές βάσεις του ψηφιακού νομίσματος, πώς θα αλληλεπιδράσει πιθανά με τα υπάρχοντα νομισματικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα και ποιες ευκαιρίες υπάρχουν για την καινοτομία συστήματα ψηφιακών νομισμάτων.

Το πρόγραμμα επιδιώκει να καλύψει ένα σημαντικό κενό που υπάρχει σήμερα μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης ακαδημαϊκών γνώσεων στον τομέα του ψηφιακού νομίσματος. Πιο συγκεκριμένα, ενώ το ενδιαφέρον για τα ψηφιακά νομίσματα έχει περάσει στα ύψη τα τελευταία χρόνια, τα ακαδημαϊκά ιδρύματα έχουν καθυστερήσει στην εφαρμογή ακαδημαϊκών προγραμμάτων που καλύπτουν την ανάγκη εκπαίδευσης ειδικών στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας το σύνολο (τεχνικά και οικονομικά).

Το πρόγραμμα καλύπτει αυτό το κενό και τοποθετεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην πρωτοπορία του ακαδημαϊκού χώρου σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμια κλίμακα.

Το πτυχίο προσφέρεται στο διαδίκτυο σε φοιτητές παγκοσμίως και το πρώτο μάθημα στην πτυχιακή βαθμίδα "DFIN-511: Εισαγωγή στα ψηφιακά νομίσματα" διατίθεται δωρεάν ως μάθημα ανοιχτής εγγραφής MOOC σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις θεμελιώδεις αρχές της ψηφιακής νόμισμα.

ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η πρώτη τάξη στην πορεία βαθμού, Εισαγωγή στο Ψηφιακό Νόμισμα, είναι διαθέσιμη δωρεάν ως ανοιχτή εγγραφή, παρόμοια με το MOOC, σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις θεμελιώδεις αρχές του ψηφιακού νομίσματος.

Τα υπόλοιπα 8 μαθήματα προσφέρονται σε 1.510 € ανά μάθημα, φτάνοντας τα συνολικά δίδακτρα για το πρόγραμμα στα € 12.080.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Επιχειρηματίες / επιχειρηματίες
 • Επαγγελματίες της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας - τραπεζίτες, δικηγόροι, λογιστές, ελεγκτές
 • Επαγγελματίες ανάπτυξης: Κοινωνικοί λειτουργοί, ΜΚΟ, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, εμπειρογνώμονες ανάπτυξης
 • Ρυθμιστικοί υπάλληλοι / υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής
 • Οι επιστήμονες υπολογιστών που φιλοδοξούν να διαχειριστούν τους ρόλους

Αυτό το πεδίο προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Έτσι, η παγκόσμια προοπτικές της απασχόλησης είναι πολλά υποσχόμενη.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει τα θεμέλια για την εισαγωγή στο Διδακτορικό.

Εκτίμηση

Οι βαθμοί επιστολών υπολογίζονται βάσει του βάρους της τελικής εξέτασης και της συνεχούς αξιολόγησης και των πραγματικών αριθμητικών σημείων που προκύπτουν από αυτά τα δύο στοιχεία αξιολόγησης. Με βάση τους βαθμούς των μαθημάτων υπολογίζεται ο μέσος όρος βαθμού βαθμού σπουδαστών (ΣΔΣ) και ο σωρευτικός μέσος όρος σημείων (CPA). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα ακαδημαϊκών κανόνων και κανονισμών στην ιστοσελίδα μας.

Απαιτήσεις Αποφοίτηση

Το πρόγραμμα είναι 90 μονάδες ECTS και κανονικά μπορεί να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες (3 εξάμηνα). Οι φοιτητές θα συμπληρώνουν 30 μονάδες ECTS σε κάθε εξάμηνο. Το ελάχιστο CPA για βαθμολόγηση είναι 2,0.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

 1. Εκτιμήστε την έννοια του χρήματος, την προσφορά χρήματος και πώς οι σημερινές διεθνείς χρηματαγορές και τα συστήματα μεταφοράς χρημάτων ενδέχεται να επηρεαστούν από τα ψηφιακά νομίσματα.
 2. Να κατανοήσουμε τις θεμελιώδεις έννοιες σχετικά με τα νομίσματα, τις κεντρικές τράπεζες και τη νομισματική πολιτική και τις πιθανές επιπτώσεις του ψηφιακού νομίσματος
 3. Ανάπτυξη εννοιολογικής κατανόησης των αρχών και της μηχανικής του ψηφιακού νομίσματος, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης, της αρχιτεκτονικής p2p και των δημόσιων βιβλίων.
 4. Κατανοώντας τη δομή και το ρυθμιστικό περιβάλλον του τραπεζικού, νομικού και λογιστικού συστήματος και τις πιθανές επιπτώσεις των ψηφιακών νομισμάτων στους τραπεζίτες, τις ρυθμιστικές αρχές, τις αρχές επιβολής του νόμου και τις φορολογικές αρχές.
 5. Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό νόμισμα για την καινοτομία για να λύσετε τα κοινωνικά προβλήματα στη χρηματοδότηση και την κοινωνία γενικότερα.

Υποτροφίες - Οικονομική Βοήθεια

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει υποτροφίες και οικονομική βοήθεια σε φοιτητές πλήρους φοίτησης, με τη μορφή υποτροφιών ακαδημαϊκής αξίας, βοήθειας οικονομικής βοήθειας, αθλητικών υποτροφιών και προγραμμάτων σπουδών στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
University of Nicosia

Τελευταία ενημέρωση November 29, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 - 3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,080 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Κυπριακή Δημοκρατία - Nicosia, Nicosia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2018
Κυπριακή Δημοκρατία - Nicosia, Nicosia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school