Msc στην περιβαλλοντική διαχείριση

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc στην περιβαλλοντική διαχείριση

The Open University

MSc στην Περιβαλλοντική Διαχείριση

Με αυτό το μάθημα MSc μπορείτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας της περιβαλλοντικής διαχείρισης και να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να συμμετάσχουν σε πιο αποτελεσματικές, ενημερωμένοι και δημιουργικοί λήψη περιβαλλοντικών αποφάσεων. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο προσόντων στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής διαχείρισης και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό πιστοποιητικό και δίπλωμα επίπεδα. Αυτό το MSc σας προσφέρει την επιλογή μιας διαδρομής «έρευνα» ή ένα «επαγγελματικό» διαδρομή. Και οι δύο διαδρομές παρέχουν μια αυστηρή προσέγγιση για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων του πραγματικού κόσμου και να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες για την επιτυχή αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Από τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία για τη βελτίωση της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας επιχείρησης και την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και την εξοικονόμηση ενέργειας, περιβαλλοντική διαχείριση γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό για όλους. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης μας ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της λήψης περιβαλλοντικών αποφάσεων στο πλαίσιο ενός μεταβαλλόμενου κόσμου. Είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των ειδικών, οι διαχειριστές και το κοινό για μεταπτυχιακό επίπεδο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Καθημερινά ανησυχίες για την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των φυσικών πόρων και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβαλλοντικής νομοθεσίας και πολιτικής θεωρούνται σε παγκόσμιο και τοπικό πλαίσιο. Οι ενότητες που διδάσκουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ανοίξει τα ζητήματα και να συμμετέχει δημιουργικά στην διαδικασία βελτίωσης των περιβαλλοντικών επιδόσεων σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Πρόγραμμα διαχείρισης του περιβάλλοντος μας προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, μεταπτυχιακό δίπλωμα και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Όποια και αν είναι το υπόβαθρό σας αυτά τα προσόντα θα διευρύνει τις γνώσεις σας για το περιβάλλον και να αναπτύξουν τις ικανότητές σας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων για περιβαλλοντικά θέματα, είτε στην εργασία, στην κοινότητα σας ή στο σπίτι σας.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στην:

  • παρέχει σπουδές επιπέδου μάστερ της περιβαλλοντικής διαχείρισης και συναφή θέματα
  • παρέχουν την καριέρα και την προσωπική ανάπτυξη για την τρέχουσα και τις δυνατότητες επαγγελματικής ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και για εκείνους που επιδιώκουν να αναπτύξουν γενική κατανόηση των περιβαλλοντικών θεμάτων
  • σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης που μπορεί να εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις, το εμπόριο, την κυβέρνηση, τις κοινότητες και άλλους τομείς της ζωής σας
  • σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ακαδημαϊκές δεξιότητες κατάλληλες για την ανεξάρτητη μεταπτυχιακών σπουδών των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Μεθόδους διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης

Η γνώση και η κατανόηση που έχει αποκτηθεί από τα κείμενα μονάδα, που συνδέεται αναγνώσεις, DVD, web-based πόρων, αναθέσεις και φόρουμ υπολογιστή. Βασική μονάδα τυπωμένο και είναι σε απευθείας σύνδεση κείμενα που έχουν σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει μέσα από τις έννοιες και πρακτικά παραδείγματα. Μπορείτε να αξιολογήσουν την πρόοδό σας και την κατανόηση χρησιμοποιώντας τις ερωτήσεις στο κείμενο και ασκήσεις σε κάθε ενότητα.

Η επίσημη εκτίμηση των ενότητες που διδάσκονται είναι μέσω της συνεχούς αξιολόγησης, με τη μορφή των εργασιών (οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά) και από την εξέταση στο τέλος της ενότητας ή έργο.

Οι γνωστικές δεξιότητες και τις διαδικασίες αξιολογούνται στις εργασίες των διαφόρων ενοτήτων. Αναθέσεις αναπτύξουν τις δεξιότητές σας στην ερμηνεία των δεδομένων, την επίλυση προβλημάτων και τη διαμόρφωση λύσεων. Θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να αναλύσει και να αξιολογήσει τις καταστάσεις και να επιδεικνύει γνώση και κατανόηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων του περιβάλλοντος σας. Κατανόηση και δεξιότητες που σας είναι ενισχυμένο με την υποστήριξη από τους δασκάλους, με τη μορφή της γνώμη με βάση τις απαντήσεις αποστολή σας.

Οι καθηγητές σας επιλέγονται για τις γνώσεις τους στους τομείς που υπόκεινται και εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή της. Μπορούν να υποστηρίξουν τη μάθηση σας μέσω τηλεφώνου, e-mail, e-mail, fax, ή σε απευθείας σύνδεση φόρουμ.

Επίπτωση Καριέρα

Πρόγραμμα διαχείρισης του περιβάλλοντος μας είναι για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τη συμμετοχή σε πιο αποτελεσματικές διαδικασίες λήψης περιβαλλοντικών αποφάσεων. Για παράδειγμα, αν εμπλέκονται στη δημιουργία ή την αντιμετώπιση των συστημάτων περιβαλλοντικής ή ολοκληρωμένη διαχείριση, το σχεδιασμό νέων έργων ανάπτυξης ή προσπαθούν να κατανοήσουν ή διευθυντής βιωσιμότητας.

Οι μαθητές στο πρόγραμμά μας περιβαλλοντικής διαχείρισης που προέρχονται από τη βιομηχανία, το εμπόριο, τις τοπικές και εθνικές κυβερνήσεις, εταιρείες συμβούλων, μη-κυβερνητικές οργανώσεις και τις κοινότητες. Περιλαμβάνουν οι άνθρωποι που ήδη συμμετέχουν στην περιβαλλοντική διαχείριση και εκείνους που επιθυμούν να είναι - τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Μπορείτε να επιλέξετε τις μονάδες που είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας και τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας ως μελέτη σας χτίζει από το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό με δίπλωμα στο MSc.

Η «επαγγελματική» διαδρομή, όπου μπορείτε να πάρετε το MSc επαγγελματικό έργο ως τελική μονάδα σας είναι ιδιαίτερα κατάλληλο εάν θέλετε να αναπτύξετε την καριέρα σας στη βιομηχανία, το εμπόριο, τον δημόσιο τομέα ή τον τρίτο τομέα. Η διαδρομή «έρευνα» είναι πιο εφαρμόζεται εάν προτίθενται να αναπτύξουν μια καριέρα στον τομέα της έρευνας ή να πάτε για να αναλάβει τη μελέτη που οδηγούν σε διδακτορικό ή άλλο βαθμό την έρευνα.

Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσετε, αυτό το προσόν θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστούν σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών