Msc μηχανικής

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc μηχανικής

The Open University

MSc Μηχανικού

MSc του Μηχανικού μάθημα βασίζεται σε προηγούμενη μελέτη του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μηχανικού ή MEng μας, και σας προσφέρει την ευκαιρία να ερευνήσει μια μηχανική θέμα σε βάθος.

MSc μας στη Μηχανική είναι διαπιστευμένο για την Chartered Engineer κατάσταση από το Ίδρυμα Μηχανικής Designers (IED) και το Chartered Ίδρυμα Υπηρεσιών Κτίριο Μηχανικών (CIBSE).

Ένα μονοπάτι μέσα MSc μας είναι διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE) και του Ιδρύματος και Μηχανικής και Τεχνολογίας (ΙΕΤ).

Εκπαιδευτικά στόχοι

Αυτό το μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών σας προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσει προς την εκπλήρωση τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την Chartered Engineer (CEng) την κατάσταση και θα σας βοηθήσει να καλύψουν τις επαγγελματικές ανάγκες ανάπτυξης, όπως ορίζεται από το Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου (ECUK) και τα σχετικά όργανα της μηχανικής. Συγκεκριμένα, θα παρέχει στοιχεία της αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης.

Μεθόδους διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης

Διδάσκοντας για το πρόγραμμα MSc είναι ουσιαστικά περιορίζεται σε αυτό που απαιτείται για να καθοδηγήσει τους μαθητές μέσω της διαδικασίας της ανάληψης ένα εκτεταμένο κομμάτι της προσωπικής ερευνητικής εργασίας.

Στρατηγικής αξιολόγησης

Οι ειδικές δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόηση σχετικά με το θέμα που ερεύνησε αναπτύχθηκε από τον φοιτητή, υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή / επόπτη και αξιολογούνται μέσα από μια σειρά εκθέσεων προόδου και της τελικής διατριβή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενοτήτων μπορείτε να απονέμονται ένα Master of Science in Engineering σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα γράμματα MSc (Eng) (Open) μετά το όνομά σας.

Τέλη και ώρα

Για την επίτευξη του MSc Engineering θα πρέπει να κερδίσει με επιτυχία 195 μονάδες. Τα προσόντα MSc Μηχανικού διαρκεί συνήθως μεταξύ τριών και τεσσάρων ετών για να ολοκληρωθεί με βάση 12-16 ώρες μελέτης κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει να συμπληρώσετε MSc σας εντός πέντε ετών από την ημερομηνία Μεταπτυχιακού Διπλώματος σας Μηχανικού ή MEng απονεμήθηκε.

Το συνολικό κόστος της πιστοποίησης εξαρτάται από τις ενότητες που μελετήθηκαν (ανατρέξτε στην καρτέλα "Έτοιμος για εγγραφή»). Ως οδηγός η συνολική αμοιβή για το ακαδημαϊκό έτος 2012/13 ήταν από £ 10.205 έως £ 13.270.

Επίπτωση Καριέρα

Οι εργοδότες εκτιμούν το OU MSc Μηχανικού. Με τον τίτλο αυτό θα:

  • βελτίωση δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων σας
  • βελτιώσει την ικανότητά σας να μετατρέπετε τις ιδέες σε πραγματικότητα
  • τη βελτίωση της διαχείρισης του έργου σας και την ομάδα εργασίας των δεξιοτήτων
  • να είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες απασχόλησης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Έναρξη απαιτήσεις

Η είσοδος στο MSc απαιτεί ότι κρατάτε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα μας στο Engineering (E22) ή MEng μας (M03). Θα πρέπει να εγγραφείτε για T802 εντός τεσσάρων ετών από την ολοκλήρωση της μηχανικής Team (T885), η τελευταία ενότητα του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μηχανικού και MEng.

Θα πρέπει επίσης να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
42 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών