Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε απευθείας σύνδεση

Συμμετοχή σε μια ακμάζουσα απευθείας σύνδεση Master of Science στο πρόγραμμα Μηχανικών Υπολογιστών, τοποθετώντας σας στην πρώτη γραμμή των τηλεπικοινωνιών, των δικτύων και της μικροηλεκτρονικής βιομηχανίες.

Οι μηχανικοί υπολογιστών συμμετέχουν σε μερικά από τα πιο προνοητική εργασίας στη βιομηχανία και την κυβέρνηση σήμερα, ιδιαίτερα των τηλεπικοινωνιών, τα δίκτυα υπολογιστών και της μικροηλεκτρονικής. Μπορείτε να γίνει επινοητικοί εμπειρογνώμονας σε τέτοια δυναμική fi πεδία, όπως τα δίκτυα υπολογιστών, VLSI σχεδιασμό και τις δοκιμές, τα ενσωματωμένα συστήματα σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής υπολογιστών. Εστιάζοντας στις αρχές και τις έννοιες που διέπουν το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών στοιχείων και συστημάτων υλικού και λογισμικού, αυτό το online Μάστερ Μηχανικού Υπολογιστών σας δίνει ό, τι πρέπει να ξέρετε για να γίνει μια σοβαρή επαγγελματική, con fi βαθούλωμα στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη συστήματα και συσκευές.

Διδακτέα ύλη

Απαιτήσεις Μαθήματος

Κάποιος πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 30 μονάδες, όπως περιγράφεται παρακάτω, με συνολικό μέσο όρο του 3,0, να κερδίσουν ένα Master of Science σε Μηχανικών Υπολογιστών βαθμό στη Σχολή Μηχανικών. Επιπλέον, κατά μέσο όρο 3,0 απαιτείται επίσης μεταξύ όλων των τακτικών μαθημάτων, χωρίς να υπολογίζονται οι ανεξάρτητες μελέτες, συμπεριλαμβανομένων διατριβής, τα έργα και τα μαθήματα ανάγνωσης. Τουλάχιστον 15 από τις 30 μονάδες θα πρέπει να είναι απόφοιτος πιστώσεις ECE (μαθήματα με EL-πρόθεμα). Παραμένοντας μάθημα μπορεί να είναι είτε EL ή ​​CS πρόθεμα μαθήματα.

Μαθήματα Κορμού (6 μονάδες)

Τα μαθήματα κορμού καλύπτουν θεμελιώδη υλικό και θα πρέπει να λαμβάνονται όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μια προηγμένη σειρά μαθημάτων μετά από μία πορεία πυρήνα μπορεί να ληφθεί αντί του πυρήνα φυσικά, μετά από έγκριση από τον σύμβουλο του προγράμματος. Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν δύο από τα ακόλουθα μαθήματα κορμού:

  • Αρχιτεκτονική Υπολογιστών Ι ΑΧ-GY 6133 3 Credits
  • Σύνθετη Hardware Σχεδίαση ΕΛ-GY 6463 3 Credits
  • Βασικές αρχές της Solid-State Ηλεκτρονικών Συσκευών EL-GY 6513 3 Credits
  • Εισαγωγή σε VLSI Σχεδιασμός Συστήματος EL-GY 6473 3 Credits
  • Νανοηλεκτρονικές Συσκευές EL-GY 6523 3 Credits

Μαθήματα (21 credits)

Άλλα μεταπτυχιακά μαθήματα ΟΕΕ και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (μαθήματα με την Ελλάδα και την CS προθέματα) συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη λίστα πυρήνα πορεία που δεν χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσει την απαίτηση του πυρήνα μπορεί να βρεθεί σε απευθείας σύνδεση προσφορές μάθημα. Τουλάχιστον 15 από τις 30 μονάδες θα πρέπει να είναι απόφοιτος πιστώσεις ECE (EL αριθμημένες σειρές μαθημάτων). Μέχρι δύο μεταπτυχιακά μαθήματα μπορούν να ληφθούν από άλλες επιστήμες, τη μηχανική, ή τμήματα διαχείρισης στο NYU. Ο συνολικός αριθμός των πιστώσεων για 5000-επιπέδου μαθήματα EL και τα μαθήματα μη-EL / CS δεν μπορεί να υπερβαίνει το 12 credits. Σημειώστε ότι πιστώνει από τα μαθήματα 5000 επίπεδο από τα άλλα τμήματα δεν μπορούν να προσμετρηθούν πτυχίο MS / EE, παρά μόνο με την έγκριση του διευθυντή προγράμματος.

Σημείωση για CS-GY 6843 Δίκτυα Υπολογιστών: Περιμένουμε οι περισσότεροι φοιτητές έχουν καλύψει αυτό το υλικό σε ένα προπτυχιακό μάθημα. Ως εκ τούτου, οι μαθητές μπορούν να λάβουν μόνο αυτό το μάθημα σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο αν εγκριθεί από τον καθηγητή Yong Liu.

Απαιτήσεις Έργου (3 πιστώσεις)

Ένα 3-πιστωτική προηγμένο σχέδιο με ECE / ΧΑΚ (EL-GY 9953 ή CS-GY 9963) είναι required.Certain μαθήματα με σημαντική συνιστώσα του έργου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ικανοποιήσει εν μέρει την απαίτηση του έργου, με την επιφύλαξη της έγκρισης από το διευθυντή του προγράμματος.

  • Σύνθετη Έργο I EL-GY 9953 3 Credits
  • Σύνθετη έργου στην Επιστήμη των Υπολογιστών CS-GY 9963 3 Credits

MS Διατριβή Επιλογή: (6 μονάδες)

Μια διατριβή στην ECE / ΧΑΚ (EL-GY 997X / CS-GY 997X) μπορεί να επιλεγεί για την αντικατάσταση του 3-πίστωσης προηγμένο σχέδιο και ένα μάθημα από την εκλεκτική ομάδα παραπάνω.

  • MS Διατριβή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Τμήμα EL-GY 997X
  • MS Διατριβή στην Επιστήμη των Υπολογιστών CS-GY 997X

Απαιτήσεις Βαθμός: 30 πόντους

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποNYU Tandon Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη