Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε απευθείας σύνδεση

Εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα περιζήτητο καριέρα στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με πτυχίο σε απευθείας σύνδεση μάστερ μας, που διδάσκονται από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες που σας δίνει μια αιχμή της βιομηχανίας.

Καθώς η ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες πληροφοριών ασφαλείας συνεχίζει να αυξάνεται, ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων επαγγελματίες τώρα να στραφούν σε αυτό το online, σε ζήτηση Μάστερ να αναδυθεί ως εξελιγμένα επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, την επιστήμη της προστασίας των ζωτικών δικτύων υπολογιστών και ηλεκτρονικών υποδομών από την επίθεση. Να αποκτήσουν μια σταθερή βάση σε βασικές τεχνολογίες - υπολογιστή και την ασφάλεια των δικτύων, την ψηφιακή εγκληματολογίας, κρυπτογραφία και τη χρήση βιομετρικών στοιχείων. Μελετήσει με διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή από το Internet Security (ISIS) Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων και. Με τη βιομηχανία συνεχίζει να τοποθετήσετε κορυφαία προτεραιότητα για τη διασφάλιση των δεδομένων και των συστημάτων πληροφοριών, θα γίνει καλά προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στην ανάπτυξη προϊόντων ασφαλείας, όπως προγραμματιστές ασφάλεια εφαρμογής, αναλυτές ασφαλείας, δοκιμαστές διείσδυση, οι αναλυτές της ευπάθειας και αρχιτέκτονες της ασφάλειας.

NYU Tandon Πολυτεχνική Σχολή είναι μία από τις εννέα σχολές της χώρας να έχει την ονομασία των εθνικών κέντρων της ακαδημαϊκής αριστείας (CAE) σε Cyber ​​Επιχειρήσεων.

Διδακτέα ύλη

Επιστήμη των Υπολογιστών Μαθήματα Κορμού

 • Εισαγωγή στα Λειτουργικά Συστήματα CS-GY 6233 3 Credits
 • Δίκτυα Υπολογιστών CS-GY 6843 3 Credits
 • Σχεδιασμός και Ανάλυση Αλγορίθμων Ι ΑΧ-GY 6033 3 Credits

Οποιοδήποτε από τα παραπάνω μαθήματα μπορεί να αντικατασταθεί αν έχετε πάρει μια παρόμοια κατηγορία.

Μαθήματα Κορμού ασφαλείας

 • Πληροφορίες, Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων CS-GY 6813 3 Credits
 • Ασφάλεια Δικτύων CS-GY 6823 3 Credits
 • Εφαρμοσμένη Κρυπτογραφία CS-GY 6903 3 Credits
 • Ασφάλεια Εφαρμογών CS-GY 9163 3 Credits

Τα περισσότερα από τα απαιτούμενα μαθήματα κορμού της ασφάλειας παραπάνω έχουν μια συνιστώσα του έργου.

Επιλέξτε Οποιαδήποτε 3 Μαθήματα

Μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα που αφορούν την ασφάλεια από τη Σχολή Μηχανικών ή από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων στα τμήματα ψυχολογίας, το δίκαιο, και την κοινωνιολογία. Επιλεγμένα μαθήματα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Προγράμματος. Όλα τα παρακάτω μαθήματα έχουν λάβει προέγκριση? άλλοι πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Προγράμματος.

 • Σχεδιασμός και Ανάλυση Αλγορίθμων II CS-GY 6043 3 Credits
 • Αρχιτεκτονική Υπολογιστών Ι ΑΧ-GY 6133 3 Credits
 • Λειτουργικά Συστήματα II CS-GY 6243 3 Credits
 • Penetration Testing και ευπάθειας Ανάλυση CS-GY 6573 3 Credits
 • Πληροφοριακών Συστημάτων Ασφάλειας και Διαχείρισης CS-GY 6803 3 Credits
 • Ψηφιακή εγκληματολογία CS-GY 6963 3 Credits
 • Βιομετρικά στοιχεία CS-GY 9093 3 Credits
 • Σύνθετη έργου στην Επιστήμη των Υπολογιστών CS-GY 9963 3 Credits
 • MS Διατριβή στην Επιστήμη των Υπολογιστών CS-GY 997X

Ερευνητικό Πρόγραμμα (Προαιρετικό)

Ένας από τους στόχους του προγράμματος MS σε Cybersecurity είναι να εισαγάγει τους φοιτητές στη συναρπαστική έρευνα στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου, με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ένα σκαλοπάτι για να ακολουθήσει έναν βαθμό PhD. Για το σκοπό αυτό, προσφέρουμε ένα προηγμένο σχέδιο εξάμηνο βίου (CS 9963) στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου ως κατ 'επιλογήν. Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, θα λειτουργήσει υπό την καθοδήγηση της έρευνας καθηγητής και να αποκτήσουν πολύτιμη ερευνητική εμπειρία.

προπαρασκευαστικά Μαθήματα

Προσφέρουμε 3 προπαρασκευαστικά μαθήματα γέφυρα για τους φοιτητές που δεν έχουν γνώση εργασίας υψηλού επιπέδου, γενικής χρήσης γλώσσα προγραμματισμού ή ένα υπόβαθρο σε σύνολα, συναρτήσεις, σχέσεις, ασυμπτωτική σημειογραφία, η απόδειξη των τεχνικών, επαγωγή, Συνδυαστική, διακριτή πιθανότητα, υποτροπές, γραφήματα, δέντρα, μαθηματικά μοντέλα υπολογισμού και undecidability.

 • Εισαγωγή στον Προγραμματισμό και Επίλυση Προβλημάτων CS-GY 5303 3 Credits
 • Δομές Δεδομένων και Αλγόριθμοι CS-GY 5403 3 Credits
 • Θεμέλια της Πληροφορικής CS-GY 6003 3 Credits

Διατριβή Μάστερ (Προαιρετικό)

Εκτός από τα παραπάνω εξάμηνο βίου ερευνητική εμπειρία, το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές MS προσανατολισμένο προς την έρευνα για την ανάληψη επιλογή διατριβή του πλοιάρχου. Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή, θα πρέπει να λάβει 6 πιστώσεις του CS 9973 που εργάζονται με έναν σύμβουλο σχολή για κάποια έρευνα πρόβλημα στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αντί των 2 από τους 3 που απαιτούνται μαθήματα.

Η έρευνα δεν χρειάζεται να είναι πρωτότυπο, αλλά θα πρέπει να αποδείξει επαρκώς επάρκειας σας στο θέμα υλικό. Απαιτείται μια προφορική υπεράσπιση της διατριβής του πλοιάρχου με τουλάχιστον 3 καθηγητές παρόντες. Τα 6 πιστώσεις της διατριβής μάστερ πρέπει να εκτείνονται σε μια περίοδο ακριβώς 2 συνεχόμενα εξάμηνα. Όποτε χρειάζεται, 3.00 πιστώσεις του CS 9963 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 3.00 πιστώσεις του CS 9973, με την επιφύλαξη της έγκρισης του συμβούλου σχολή σας (ες).

Απαιτήσεις Βαθμός: 30 πόντους

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποNYU Tandon Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη