Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA στην παγκόσμια ηγεσία

Προσεχείς Ημερομηνίες Έναρξης: 25 Νοεμβρίου, 6 Ιανουαρίου

Γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητο

Είναι επιτακτική ανάγκη οι ομάδες ηγεσίας ουσιαστικά κάθε εταιρείας να αναγνωρίσουν συλλογικά ότι διαχειρίζονται την οργάνωσή τους σε ένα πολύπλοκο παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών, ανταγωνιστών, συνεργατών και πελατών - με όλες τις απειλές και ευκαιρίες που συνεπάγεται. Κατά την άποψή μας, αυτό το παγκόσμιο πλαίσιο δεν πρέπει να φοβόμαστε. Αντίθετα, πρέπει να αγκαλιαστεί, και οι ομάδες ηγεσίας και διαχείρισης πρέπει να εκπαιδευτούν και να προετοιμαστούν αναλόγως.

Για ποιον έχει σχεδιαστεί αυτό το πρόγραμμα

Το on-line MBA με επίκεντρο τη Global Leadership απευθύνεται σε επαγγελματίες της πρώτης σταδιοδρομίας και διευθυντές επιχειρήσεων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που επιδιώκουν να οδηγήσουν τις εταιρείες τους σε πολύ υψηλότερες επιδόσεις στα παγκόσμια δίκτυα. Αρχίζει με την κάλυψη θεμελιωδών βασικών στοιχείων διαχείρισης, όπως οικονομικές, αναλυτικές και δεξιότητες λήψης αποφάσεων, καθώς και γνώση των βασικών λειτουργιών και των αλληλεπιδράσεων ενός οργανισμού. Το πρόγραμμα προχωρά πολύ περισσότερο από αυτό. Η βασική της εστίαση είναι στις τεχνικές ηγεσίας, και ειδικότερα στη συνεργατική ηγεσία στο πολύπλοκο διασυνοριακό παγκόσμιο πλαίσιο, τόσο εντός της εταιρείας όσο και μεταξύ των εταιρειών.

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε επαγγελματίες και στελέχη της πρώιμης σταδιοδρομίας για ανώτερες θέσεις ηγεσίας, για επιτυχία σε αυτές τις θέσεις, όλα χωρίς διακοπή της δυναμικής τους σταδιοδρομίας. Για να πετύχουμε τον εκπαιδευτικό μας στόχο, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις πιο προηγμένες ηλεκτρονικές διαθέσιμες εφαρμογές διδασκαλίας και εκμάθησης και μια προσεκτικά σχεδιασμένη σουίτα μαθημάτων που παρέχεται σε ένα εστιασμένο και ευέλικτο πρόγραμμα. Οι φοιτητές του προγράμματος MBA εκτίθενται σε πρόσθετες ώρες πίστωσης ανά κύκλο μαθημάτων για να επιτρέψουν ευρύτερες και λεπτομερέστερες οδηγίες.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν δεκατέσσερα μαθήματα: δέκα θεματικά μαθήματα, τρία μαθήματα εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος επιλογής και ενός έργου ολοκλήρωσης. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων. Αν τα μαθήματα γίνονται σε μια τυπική μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων, η διάρκεια του προγράμματος MBA είναι τρία έτη, έξι μήνες. Οι σπουδαστές είναι επίσης σε θέση να διπλασιάσουν τα μαθήματα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), γεγονός που μειώνει τη διάρκεια του προγράμματος.

Η Online εμπειρία

Για να μεγιστοποιήσουν την παγκόσμια μαθησιακή εμπειρία σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές μας θα συμμετάσχουν σε "ζωντανά" σεμινάρια ή / και συνέδρια με έμπειρους ηγέτες από παγκόσμιους οργανισμούς. Οι σπουδαστές και η σχολή μας δεν περιορίζονται από γεωγραφικά όρια, προσφέροντας μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία που επιτρέπει στους μαθητές να σκέφτονται με μια παγκόσμια προοπτική, ενώ εργάζονται σε περιπτωσιολογικές μελέτες και έργα με άλλους συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για την ενσωμάτωση των γνώσεων σε όλους τους τομείς. Οι φοιτητές διατηρούν ένα περιοδικό / χαρτοφυλάκιο καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος τους, συσσωρεύοντας έργα και αποστολές καθώς προχωρούν μέσω του προγράμματος και χρησιμοποιώντας αυτό το προηγούμενο έργο ως υλικό για το τελικό έργο τους. Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες δραστηριότητες χαρτοφυλακίου και αναθέσεις σε όλο το πρόγραμμα όπου οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να συνδυάσουν ή να συγκρίνουν τις γνώσεις σε όλα τα μαθήματα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στο πρόγραμμα MBA στο πρόγραμμα Global Leadership θα έχουν πτυχίο και τουλάχιστον ένα έτος πλήρους απασχόλησης.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για το Master of Business Administration Degree Program είναι $ 19.000 CDN. Τα δίδακτρα είναι πληρωτέα εκ των προτέρων ή με την πάροδο του χρόνου. Οι σπουδαστές μπορούν να πληρώνουν τα δίδακτρα είτε με δόση είτε με δόσεις.

Μεταπτυχιακές μεταπτυχιακές μεταφορές

Οι φοιτητές που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα διάρκειας ενός έτους από ένα καναδικό Δημόσιο Κολλέγιο μπορούν να λάβουν μια μοναδική μεταφορά πίστωσης MBA. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να λάβουν ένα μέγιστο ποσό δύο (2) πιστωτικών μονάδων προς ένα ΜΒΑ, μειώνοντας το διδακτικό πρόγραμμα και τη διάρκεια!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSandermoen School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Τιμή
19,000 CAD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη