Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA στην ηγεσία των κοινωνικών επιχειρήσεων

Προσεχείς Ημερομηνίες Έναρξης: 25 Νοεμβρίου, 6 Ιανουαρίου

Γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητο

Μια κοινωνική επιχείρηση (SE) θεωρείται γενικά ως επιχείρηση που λειτουργεί ή ανήκει σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει συσταθεί τουλάχιστον εν μέρει για να συμπληρώσει τη δημόσια χρηματοδότηση και τις φιλανθρωπικές δωρεές. Η ανάπτυξη του τομέα των κοινωνικών επιχειρήσεων είναι ισχυρή και η ανάγκη για ικανούς και έμπειρους ηγέτες ακόμη πιο ισχυρούς. Όμως, η ανάληψη τέτοιων επιχειρήσεων είναι αναμφισβήτητα πιο πολύπλοκη από ό, τι η διεξαγωγή μιας κερδοσκοπικής επιχείρησης - και όχι μόνο να επικεντρωθεί στην κερδοφορία, τα στελέχη των κοινωνικών επιχειρήσεων πρέπει να επιτύχουν μια απόδοση "ανάμεικτης αξίας" στις επενδύσεις, εξισορροπώντας τη βιώσιμη κερδοφορία με μια κοινωνική αποστολή. Έτσι, ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση για ηγέτες της SE και στην πολυπλοκότητα της ηγεσίας της SE, το πρόγραμμα αυτό αναπτύχθηκε με τη συμβουλή κάποιων από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Καναδά για την κάλυψη των ειδικών αναγκών του τομέα.

Για ποιον έχει σχεδιαστεί αυτό το πρόγραμμα

Το on-line MBA μας με επίκεντρο την Κοινωνική Επιχειρηματική Ηγεσία έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες πρώιμης σταδιοδρομίας και διευθυντές μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών επιχειρήσεων που φιλοδοξούν να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους σε πολύ υψηλότερες επιδόσεις. Αρχίζει με την κάλυψη θεμελιωδών βασικών στοιχείων διαχείρισης, όπως οικονομικές, αναλυτικές και δεξιότητες λήψης αποφάσεων, καθώς και γνώση των βασικών λειτουργιών και των αλληλεπιδράσεων ενός οργανισμού. Το πρόγραμμα προχωρά πολύ περισσότερο από αυτό. Η βασική του εστίαση είναι στις τεχνικές ηγεσίας, ιδίως η ηγεσία της συνεργασίας σε σύνθετο πλαίσιο διπλών στόχων και πολλαπλών ενδιαφερομένων. αλλά ενισχύει αυτή την κεντρική εστίαση με μια σειρά μαθημάτων ειδικότητας που εστιάζονται αποκλειστικά στις ανάγκες των ηγετών των κοινωνικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε επαγγελματίες και στελέχη της πρώιμης σταδιοδρομίας για ανώτερες θέσεις ηγεσίας, για επιτυχία σε αυτές τις θέσεις, όλα χωρίς διακοπή της δυναμικής τους σταδιοδρομίας. Για να πετύχουμε τον εκπαιδευτικό μας στόχο, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις πιο προηγμένες ηλεκτρονικές διαθέσιμες εφαρμογές διδασκαλίας και εκμάθησης και μια προσεκτικά σχεδιασμένη σουίτα μαθημάτων που παρέχεται σε ένα εστιασμένο και ευέλικτο πρόγραμμα. Οι φοιτητές του προγράμματος MBA εκτίθενται σε πρόσθετες ώρες πίστωσης ανά κύκλο μαθημάτων για να επιτρέψουν ευρύτερες και λεπτομερέστερες οδηγίες.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν δεκατέσσερα μαθήματα: δέκα θεματικά μαθήματα, τρία μαθήματα εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος επιλογής και ενός έργου ολοκλήρωσης. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων. Αν τα μαθήματα γίνονται σε μια τυπική μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων, η διάρκεια του προγράμματος MBA είναι τρία έτη, έξι μήνες. Οι σπουδαστές είναι επίσης σε θέση να διπλασιάσουν τα μαθήματα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), γεγονός που μειώνει τη διάρκεια του προγράμματος.

Η Online εμπειρία

Για να μεγιστοποιήσουν την παγκόσμια μαθησιακή εμπειρία σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές μας θα συμμετάσχουν σε "ζωντανά" σεμινάρια ή / και συνέδρια με έμπειρους ηγέτες από παγκόσμιους οργανισμούς. Οι σπουδαστές και η σχολή μας δεν περιορίζονται από γεωγραφικά όρια, προσφέροντας μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία που επιτρέπει στους μαθητές να σκέφτονται με μια παγκόσμια προοπτική, ενώ εργάζονται σε περιπτωσιολογικές μελέτες και έργα με άλλους συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για την ενσωμάτωση των γνώσεων σε όλους τους τομείς. Οι φοιτητές διατηρούν ένα περιοδικό / χαρτοφυλάκιο καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος τους, συσσωρεύοντας έργα και αποστολές καθώς προχωρούν μέσω του προγράμματος και χρησιμοποιώντας αυτό το προηγούμενο έργο ως υλικό για το τελικό έργο τους. Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες δραστηριότητες χαρτοφυλακίου και αναθέσεις σε όλο το πρόγραμμα όπου οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να συνδυάσουν ή να συγκρίνουν τις γνώσεις σε όλα τα μαθήματα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στο MBA στο πρόγραμμα σπουδών Leadership Κοινωνικών Επιχειρήσεων θα έχουν προπτυχιακό πτυχίο και τουλάχιστον ένα έτος πλήρους απασχόλησης.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για το Master of Business Administration Degree Program είναι $ 19.000 CDN. Τα δίδακτρα είναι πληρωτέα εκ των προτέρων ή με την πάροδο του χρόνου. Οι σπουδαστές μπορούν να πληρώνουν τα δίδακτρα είτε με δόση είτε με δόσεις.

Μεταπτυχιακές μεταπτυχιακές μεταφορές

Οι φοιτητές που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα διάρκειας ενός έτους από ένα καναδικό Δημόσιο Κολλέγιο μπορούν να λάβουν μια μοναδική μεταφορά πίστωσης MBA. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να λάβουν ένα μέγιστο ποσό δύο (2) πιστωτικών μονάδων προς ένα ΜΒΑ, μειώνοντας το διδακτικό πρόγραμμα και τη διάρκεια!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSandermoen School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Τιμή
19,000 CAD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη