Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA στην ηγεσία της καινοτομίας

Προσεχείς Ημερομηνίες Έναρξης: 25 Νοεμβρίου, 6 Ιανουαρίου

Γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητο

Στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, κάθε μέρος ενός οργανισμού πρέπει να βρίσκεται σε άψογη ευθυγράμμιση και σε κορυφαία απόδοση, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι αμείλικτοι παγκόσμιοι ανταγωνιστές. Ωστόσο, ο ίδιος οργανισμός πρέπει να μπορεί να αναγεννηθεί για να αναζητήσει τολμηρές νέες κατευθύνσεις που προσφέρουν νέες ευκαιρίες για κίνητρα και ανάπτυξη, είτε πρόκειται για νέες κατηγορίες προϊόντων, για νέες αγορές, για νέες εταιρικές σχέσεις, για νέες διαδικασίες ή για νέες οργανωτικές δομές. Σκεφτείτε την εισβολή της Apple σε φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής MP3 με το διάσημο iPod, το οποίο αντιπροσωπεύει μια σημαντική απόκλιση από τις βασικές γραμμές του υλικού και του λογισμικού του υπολογιστή. η οποία, με επιτυχία, συγκέντρωσε πάνω από το 90% το μερίδιο της αγοράς MP3 εντός τριών ετών από την έναρξή της, σε τιμές πριμοδότησης.

Για ποιον έχει σχεδιαστεί αυτό το πρόγραμμα

Το on-line MBA μας με επίκεντρο την ηγεσία της καινοτομίας έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες σταδιακά σταδιοδρομίας και διευθυντές σε μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να οδηγήσουν τις εταιρείες τους σε πολύ υψηλότερες επιδόσεις. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη διαχειριστών που είναι έτοιμοι και ικανοί να εντοπίσουν ένα τολμηρό νέο εγχείρημα, να πείσουν άλλους ηγέτες για τα προσόντα τους και να κερδίσουν τη δέσμευσή τους και να εξασφαλίσουν ότι η επιχείρηση επιτυγχάνεται με επιτυχία.

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη προηγμένης σταδιοδρομίας για ανώτερες διευθυντικές θέσεις και να τα προετοιμάσουμε για επιτυχία, όλα χωρίς να διακόψουμε τη δυναμική τους σταδιοδρομίας. Για να πετύχουμε τον εκπαιδευτικό μας στόχο, παρέχουμε ένα υψηλότατο εκπαιδευτικό δυναμικό, μια ποικιλία εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, μερικές από τις πιο προηγμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές διδασκαλίας και εκμάθησης και μια προσεκτικά σχεδιασμένη σουίτα μαθημάτων που παρέχεται σε ένα εστιασμένο και ευέλικτο πρόγραμμα. Οι φοιτητές του προγράμματος MBA εκτίθενται σε πρόσθετες ώρες πίστωσης ανά κύκλο μαθημάτων για να επιτρέψουν ευρύτερες και λεπτομερέστερες οδηγίες.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν δεκατέσσερα μαθήματα: δέκα θεματικά μαθήματα, τρία μαθήματα εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος επιλογής και ενός έργου ολοκλήρωσης. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων. Αν τα μαθήματα γίνονται σε μια τυπική μορφή σταθερής ατζέντας ένδεκα εβδομάδων, η διάρκεια του προγράμματος MBA είναι τρία έτη, έξι μήνες. Οι σπουδαστές είναι επίσης σε θέση να διπλασιάσουν τα μαθήματα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), γεγονός που μειώνει τη διάρκεια του προγράμματος.

Η Online εμπειρία

Για να μεγιστοποιήσουν την παγκόσμια μαθησιακή εμπειρία σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές μας θα συμμετάσχουν σε "ζωντανά" σεμινάρια ή / και συνέδρια με έμπειρους ηγέτες από παγκόσμιους οργανισμούς. Οι σπουδαστές και η σχολή μας δεν περιορίζονται από γεωγραφικά όρια, προσφέροντας μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία που επιτρέπει στους μαθητές να σκέφτονται με μια παγκόσμια προοπτική, ενώ εργάζονται σε περιπτωσιολογικές μελέτες και έργα με άλλους συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για την ενσωμάτωση των γνώσεων σε όλους τους τομείς. Οι φοιτητές διατηρούν ένα περιοδικό / χαρτοφυλάκιο καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος τους, συσσωρεύοντας έργα και αποστολές καθώς προχωρούν μέσω του προγράμματος και χρησιμοποιώντας αυτό το προηγούμενο έργο ως υλικό για το τελικό έργο τους. Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες δραστηριότητες χαρτοφυλακίου και αναθέσεις σε όλο το πρόγραμμα όπου οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να συνδυάσουν ή να συγκρίνουν τις γνώσεις σε όλα τα μαθήματα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στο MBA στο πρόγραμμα σπουδών Innovation Leadership θα έχουν πτυχίο και τουλάχιστον ένα έτος πλήρους απασχόλησης.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για το Master of Business Administration Degree Program είναι $ 19.000 CDN. Οι σπουδαστές μπορούν να πληρώνουν τα δίδακτρα είτε με δόση είτε με δόσεις.

Μεταπτυχιακές μεταπτυχιακές μεταφορές

Οι φοιτητές που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα διάρκειας ενός έτους από ένα καναδικό Δημόσιο Κολλέγιο μπορούν να λάβουν μια μοναδική μεταφορά πίστωσης MBA. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να λάβουν ένα μέγιστο ποσό δύο (2) πιστωτικών μονάδων προς ένα ΜΒΑ, μειώνοντας το διδακτικό πρόγραμμα και τη διάρκεια!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSandermoen School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Τιμή
19,000 CAD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη