MBA με εξειδίκευση

Αυτό το πρόγραμμα MBA συμβάλλει στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας των επαγγελματιών εργασίας ή των επαγγελματιών σταδιοδρομίας, προετοιμάζοντάς τους για μια σταδιοδρομία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μεγάλους / ειδικευμένους σε μια περιοχή της επιλογής τους, αντλώντας από μια σειρά ειδικοτήτων στους ακόλουθους τομείς -

Τομείς ειδίκευσης

  • Γενική διαχείριση
  • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Διαχείριση λειτουργιών
  • Διαχείριση λιανικής
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διαχείριση Οικονομικών
  • Μάρκετινγκ

Δίδακτρα

$ 1374

Τέλη τελικής εξέτασης. Όλες οι αμοιβές εκτός από τα τέλη εξέτασης τέλους εισπράττονται κατά τη στιγμή της εγγραφής. Για την διευκόλυνση των φοιτητών, τα Ακαδημαϊκά Τέλη μπορούν να καταβληθούν σε Δόσεις όπως αναφέρονται παρακάτω. Οι σπουδαστές που επιλέγουν την δόση / ECS πρέπει να πληρώσουν 60 δολάρια ως χρέωση δόσης.

Τα τέλη μπορούν να πληρωθούν μέσω Διαδικτύου μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και ECS ή μέσω σχεδίου ζήτησης που καταβάλλεται στο Πανεπιστήμιο Assam Don Bosco στο Guwahati.

Λειτουργία κλίσης - Ηλεκτρονική μάθηση

Η ηλεκτρονική μάθηση περιλαμβάνει διάφορες μορφές ηλεκτρονικά υποστηριζόμενης μάθησης. Αυτός ο τρόπος εκμάθησης είναι κατάλληλος για τους Φοιτητές που προτιμούν οπουδήποτε / οποτεδήποτε μάθουν ή αυτοελέγχου.

Χαρακτηριστικά -

  • Καταγεγραμμένες συνεδρίες (για όλα τα μαθήματα)
  • eBooks / eLearning Modules
  • Αυτοαξιολόγηση χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες "Δοκιμάστε τον εαυτό σας"

Αξιολόγηση και Εξέταση

Εσωτερικές αξιολογήσεις

Κάθε μάθημα στο πρόγραμμα πρέπει να έχει βαθμολογία εσωτερικής αξιολόγησης που βασίζεται σε αναθέσεις που υποβάλλονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος (δύο ανά μάθημα), συμμετοχή σε τάξη, συζήτηση και εσωτερικές εξετάσεις.

Το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται για την Εσωτερική Αξιολόγηση είναι 40% ανά μάθημα. Οποιοσδήποτε φοιτητής που ασφαλίζει λιγότερο από 40% σε ένα συγκεκριμένο μάθημα δεν θεωρείται επιλέξιμος για την εγγραφή της τελικής εξέτασης για αυτό το μάθημα και θα πρέπει να επανεμφανιστεί για τις εργασίες στο επόμενο εξάμηνο.

Εξωτερικές εξετάσεις

Η τελική εξέταση θα διεξαχθεί δύο φορές το χρόνο από το Πανεπιστήμιο, καθώς και δύο συμπληρωματικούς κύκλους εξέτασης. Οι εξετάσεις διεξάγονται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το σύστημα Proctored Web Procured Online Exams. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να ληφθούν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η τελική εξέταση αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και από άλλες αντικειμενικές ερωτήσεις. και το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται για την εκκαθάριση μιας εξέτασης είναι 40%.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα προγράμματα Don bosco MBA είναι πιστοποιημένα πτυχία, τα οποία απονέμονται από το πανεπιστήμιο Don Bocso, ένα από τα κορυφαία ανοικτά πανεπιστήμια του κόσμου. Τα προγράμματα σχεδιάζονται από μερικά από τα καλύτερα ακαδημαϊκά μυαλά στον τομέα της διοίκησης στην Ινδία και είναι αυστηρά με τα πρότυπα MBA και αλληλογραφίας MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα μαθήματα διδάσκονται από την ομάδα καθηγητών και καθηγητών μας, μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας μια μοναδική πλατφόρμα εικονικής τάξης που προσπαθεί να σας προσφέρει την πλησιέστερη προς την κανονική εμπειρία MBA που είναι διαθέσιμη στα Προγράμματα MBA Αλληλογραφίας.

Οι φοιτητές δίνουν τις εξετάσεις τους σε προκαθορισμένο χρόνο της επιλογής τους, ενώ παράλληλα προωθούνται ηλεκτρονικά από το Proctoring Staff του Πανεπιστημίου, χρησιμοποιώντας τη φορητή κάμερα Web.

Οι φοιτητές θα απαιτούν υπολογιστή / φορητό υπολογιστή με κάμερα Web, μικρόφωνο και ηχεία ή ακουστικό, καθώς και αξιόπιστη σύνδεση ευρυζωνικού Internet (512K / 1MBPS), ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν αυτές τις εξετάσεις.

Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να ληφθούν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Το πανεπιστήμιο Assam Don Bosco, ένα κρατικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το οποίο εγκρίθηκε το 2009 από την κυβέρνηση του Assam (αριθ. IX του 2009), το οποίο εγκρίθηκε από την «Assam Don Bosco University Act», αναγνωρίστηκε από την Επιτροπή Πανεπιστημίων (UGC) της Ινδίας, καθώς και το Συμβούλιο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, Ινδία (DEC). Η ADBU είναι επίσης αναγνωρισμένη και μέλος του Συλλόγου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, ACU, UK, δίνοντάς της Διεθνή Αναγνώριση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποDon Bosco University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
2 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,374 USD
Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη