MBA ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Integra πρακτική και θεμελιώδη θεωρία των διεθνών επιχειρήσεων μέσα από τη μελέτη των πραγματικών και συγκεκριμένων προβλημάτων και την εννοιολογική τους ως μέρος των νέων θεωριών.

Ανάπτυξη πρακτικές για το χειρισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών εφοδιαστικής και στρατηγικές δεξιότητες που μια εταιρεία λειτουργεί σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο και διαπροσωπικές δεξιότητες για να ασκήσει μια μεταμορφωτική και βαθιά ουμανιστική ηγεσία με σαφή περιγράμματα ανήκουν σε όρους δημοσίου υπαλλήλου.

Dota δεξιότητες για να αναπτύξει τις διεθνείς επιχειρηματικές ευκαιρίες από την αναγνώριση της προσφοράς των εξαγωγών και την προβολή της στις εξωτερικές αγορές και να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να αποφασίσουν πώς θα εισόδου και η διαδικασία πιο κατάλληλη διαπραγμάτευση στις αγορές του εξωτερικού.

Δημιουργεί, σχεδιάζει και υλοποιεί επιχειρήσεων ή οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των διεθνών αγορών.

Χρονοδιάγραμμα Διαχείρισης: Ταξινόμηση της διαδικασίας DM

Το πρόγραμμα είναι μια μονάδα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ, όπου οι μαθητές, ενεργοποιείται από τους εκπαιδευτικούς, να αναπτύξουν την ικανότητά τους να εντοπίζουν και να αποφασίσουν τι είναι σημαντικό σε κάθε επιχειρηματική κατάσταση, μαθαίνοντας να δοθεί προτεραιότητα στην προσπάθεια διαχείρισης και να πάει το στόχο να καταστεί δυνατή αδράξει την ευκαιρία.

Ο μαθητής αναπτύσσει την ικανότητα να ενεργοποιήσει τη θέληση του οργανισμού σχετικά με τους κοινούς στόχους και κριτήρια, στο πλαίσιο της εξέλιξης των στρατηγικών συνοχής.

ΒΑΣΗ decider ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΣΗΣ

Η εμπειρία του Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο διεθνές εμπόριο, σε κάθε τάξη αρχίζει με μια ερώτηση, "Ποιο είναι το πρόβλημα;" Η απάντηση είναι χτισμένο μαζί του διαλόγου μεταξύ καθηγητή και τους συμμαθητές. Ο δάσκαλος είναι μια δυναμική διαδικασία της λήψης αποφάσεων.

Η εμπειρία των φοιτητών γίνεται το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στη διαδικασία της μάθησης. Ο μαθητής είναι ο πραγματικός ηθοποιός και μεγαλώνει με την άσκηση στην ικανότητά τους να παρατηρούν και να δομήσει την απόφαση, είναι μια μαθητοκεντρική μάθηση και εμπλουτίζεται από το μαθητή.

Παγκόσμια ομάδα μελέτης

Κάθε τάξη είναι μοναδική γιατί αναπτύσσεται από την εμπειρία των συναδέλφων του και ενεργοποιείται από το δάσκαλο. Ο μαθητής τάξη προετοιμάζει ατομικά να συμμετέχουν σε μια συλλογική εμπειρία της ανακάλυψης και της μάθησης, στο οποίο ο καθένας μπορεί να πάει με τη μοντελοποίηση της ικανότητας της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Το επίπεδο των διευθυντικών εμπειρία των συμμετεχόντων είναι στο επίκεντρο του προγράμματος, όπως είναι οι παράγοντες στην ανάλυση των περιπτώσεων, να συζητήσουν, να μοιραστούν και να συζητήσουν τις δύο χρόνια και σε διεθνή φόρα εβδομάδες.

Οι μαθητές από διάφορα μέρη του κόσμου, φέρνουν την ποικιλομορφία στην τάξη για να εμπλουτίσει τη διαδικασία της αλληλεπίδρασης και μάθησης.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ

Η εικονική μεθοδολογία εκπαίδευσης ISEAD κινήθηκε η μέθοδος περίπτωση του συστήματος σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση. Το παιδαγωγικό μοντέλο βασίζεται στην εκπαίδευση που βασίζεται στις ικανότητες και οδηγεί σε αυτόνομη και ανεξάρτητη μάθηση του κάθε μαθητή σε ένα περιβάλλον διαδραστικό διάλογο και τον προβληματισμό σχετικά με τη διαφορετικότητα των μαθητών στο πρόγραμμα.

Τα μαθήματα που διδάσκονται μέσω του Διαδικτύου με συνεχή αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στην πρακτική ανάλυση των περιπτώσεων. Επιπλέον, με ειδικά ανατεθεί δάσκαλο, ο μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε ομάδα, σε όλα τα θέματα της ακαδημαϊκής ζωής στο σύνολο του προγράμματος.

Ο συμμετέχων πρόσβαση μέσω της προσωπικής σας σελίδας σε όλα τα έγγραφα (θέματα, αναγνώσεις, περιπτώσεις και άλλα υλικά). Κάθε τάξη αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το οποίο διευκολύνει τη συστηματική κατανόηση και ανάλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζονται με επαρκή ευελιξία και χρόνο για προβληματισμό, συζήτηση και ανάλυση των περιπτώσεων στο φόρουμ τάξη. Μετά τη συνάντηση, ο δάσκαλος περιλαμβάνει τα συμπεράσματα αποτέλεσμα της συζήτησης σχετικά με την πρακτική περίπτωση υπό μελέτη.

Η μεθοδολογία αυτή κινείται από μια γρήγορη και εύκολη μέθοδο της συμμετοχικής διδασκαλίας από τα καλύτερα σχολεία των επιχειρήσεων στο δίκτυο, με τη δυνατότητα δημιουργίας δεσμών με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποISEAD Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη