Online Μάστερ μας Πτυχίο Πρόγραμμα παρέχει στους επαγγελματίες που εργάζονται με την ευκαιρία να κερδίσουν ένα αυστηρό, διαπιστευμένο μεταπτυχιακό πτυχίο χωρίς διακοπή της σταδιοδρομίας τους. Μαθαίνοντας σε ένα ευέλικτο, εύκολη ηλεκτρονική μορφή, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα διδάσκονται από την ίδια σχολή που παραδίδουν την πλήρη απασχόληση, κατοικίες πλοίαρχοι πρόγραμμα σπουδών.

Σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα μας παρέχει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα top-notch μεταπτυχιακό με πρόσθετη άνεση και ευελιξία δεν έχει σημασία τι εργασιακό περιβάλλον στην οποία βρίσκεστε. Η online MBA είναι ιδανικό για φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους διαπιστευτήρια χωρίς να διακόπτουν τη σταδιοδρομία τους.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα μας είναι διαπιστευμένο από AACSB International - Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων. Η διαπίστευση αυτή τοποθετεί College of Business μας στην πρώτη πεντάδα τοις εκατό των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, και είναι η μόνη πιστοποίηση αναγνωρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Υπουργείο Παιδείας για τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην επιχείρηση.

Η online Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Southern Illinois University προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο οι οποίοι φιλοδοξούν να γίνουν επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο. Διδάσκονται από αξιοσέβαστη σχολή με την εθνική και διεθνή φήμη, η σε απευθείας σύνδεση βαθμός προσφέρει ένα αυστηρό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που παραδίδεται σε ένα ελκυστικό, τεχνολογικά προηγμένη μορφή.

Ηλεκτρονική μορφή μας σας επιτρέπει να:

 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης σας μέσω της σε βάθος ανάλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων.
 • Ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας μέσω συζητήσεων στην τάξη, τις γραπτές εργασίες και τα απαιτούμενα πολυμέσων, ψηφιακών παρουσιάσεων
 • Αύξηση οργανωτικές δεξιότητες ηγεσίας σας μέσα από τα σχέδια της ομάδας και online συνεργασίας.
 • Διευρύνουν την κατανόησή σας των περιβαλλοντικών παραμέτρων που επηρεάζουν την οργανωτική απόδοση.
 • Κατανοήστε τον παγκόσμιο χαρακτήρα του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των επιπτώσεών της στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
 • Ενίσχυση των δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων σας σε σύνθετα περιβάλλοντα με τη χρήση της ποσοτικής ανάλυσης, προσομοίωση σε υπολογιστή, διαχείριση βάσεων δεδομένων και των τυχερών παιχνιδιών των επιχειρήσεων.
 • Ενσωματώστε τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της επιχείρησης μέσω της ανάλυσης περίπτωση και των σχεδίων συνεργασίας.

Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που θα μεγιστοποιήσουν την ικανότητα της εργασίας στους επαγγελματίες να αποκτήσουν πλήρη και αποτελεσματική μεταπτυχιακή εκπαίδευση, ανεξάρτητα από την τρέχουσα θέση τους ή το εργασιακό περιβάλλον. Προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένες μορφές διαδικτύου που εξασφαλίζουν την ευελιξία και την ευκολία, ενώ παραδίδεται σε ένα ενδιαφέρον και ελκυστικό σχήμα. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχει πραγματική αξία για τα εκπαιδευτικά σας επένδυση:

 • Εκπαίδευση πτυχιούχος εγκριθεί από το AACSB, το πιο διάσημο επίπεδο της επαγγελματικής πιστοποίησης.
 • Μια δομημένη, 23-μηνών πρόγραμμα σπουδών παρέχεται μέσω ενός εστιασμένη, σπονδυλωτή μορφή.
 • Συμμετοχή με μια ομάδα από τους συμφοιτητές που ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία.
 • Το περιεχόμενο των μαθημάτων σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τον ίδιο ΔΕΠ που διδάσκουν στο πρόγραμμα στις πανεπιστημιουπόλεις MBA στο πανεπιστήμιο Southern Illinois.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη