Keystone logo

3 Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Μαγειρική Τέχνη
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα απολυτήριο και έχουν την επιθυμία να συνεχίσουν να μαθαίνουν στον τομέα τους, μπορεί να θέλουν να εξετάσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας δύο έως τριών ετών παρέχει μια εις βάθος διερεύνηση μιας ομάδας θεμάτων σε συγκεκριμένο τομέα μελέτης ή εμπειρογνωμοσύνης.

Τι είναι το Master in Culinary Arts; Οι σπουδαστές που είναι παθιασμένοι με την τέχνη και την επιστήμη των τροφίμων και που θέλουν μια καριέρα στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των τροφίμων μπορεί να είναι καλοί υποψήφιοι για αυτό το βαθμό. Οι ισορροπίες του προγράμματος σπουδών ασκούν τη θεωρία. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στην τάξη, στην κουζίνα και στο γήπεδο. Οι μαθητές τείνουν να μελετούν θέματα που κυμαίνονται από τη χημεία, την επιστήμη και την τεχνολογία της διατροφής μέχρι την παρασκευή ζαχαροπλαστικής και τη διαχείριση κρασιού και ποτών. Τα προγράμματα διατίθενται γενικά στις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων πόλεων όπως το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Παρίσι και η Βαρκελώνη.

Αυτός ο βαθμός αναπτύσσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του απαιτητικού περιβάλλοντος μιας κουζίνας ξενοδοχείου ή εστιατορίου. Οι μαθητές θα πρέπει να μάθουν πώς να είναι ηγέτες, παίκτες ομάδων και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων. Θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν μια εκτίμηση για τον πολιτισμό του κρασιού και των τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η διαχείριση των υπηρεσιών τροφίμων είναι μεγάλη προετοιμασία για κάθε γρήγορη απασχόληση που απαιτεί υψηλό επίπεδο οργανωτικής ικανότητας.

Το κόστος και η διάρκεια αυτών των προγραμμάτων ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με την τοποθεσία. Οι περισσότεροι εμπλέκουν εξωτερικά πλοία στα τοπικά εστιατόρια.

Στο επίπεδο του μεταπτυχιακού, οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν κατάρτιση τόσο στην κουζίνα όσο και στην επιχείρηση, που τους προετοιμάζει να αναλάβουν εκτελεστικές θέσεις στο εστιατόριο, την εστίαση και τις βιομηχανίες φιλοξενίας. Η επιχείρηση εστιατορίου παραδοσιακά μαθαίνεται από το έδαφος. Οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ως μάγειρες γραμμών και να μετακινηθούν στις τάξεις της κουζίνας για να γίνουν τελικά εκτελεστικοί σεφ. Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επιχειρήσεις παρά για το χέρι, η διαχείριση εστιατορίων και η ιδιοκτησία είναι επιλογές. Οι καλλιτεχνικοί και δημιουργικοί τύποι μπορεί να σκεφτούν τρόφιμα, φωτογραφία ή δημοσιογραφία.

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες είναι ένα διαβατήριο στον συναρπαστικό κόσμο της γαστρονομίας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.