ONLINESTUDIES.GR

Δείτε Διαδικτυακή Μεταπτυχιακά σε Κοινωνικές Επιστήμες Ευρώπη 2019/2020

Τα Μεταπτυχιακά είναι σχολαστικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα απευθείας, διαδικτυακά ή εξ αποστάσεως προγράμματα από πολλά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόκτηση αυτού του προχωρημένου πτυχίου μπορεί να επιτρέψει στους φοιτητές να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση κι αυξημένη εργασιακή εμπειρία στον τομέα ενδιαφέροντός τους.

Οι κοινωνικές επιστήμες επικεντρώνονται στη μελέτη των κοινωνικών σχέσεων και της ανθρώπινης κοινωνίας. Τα μαθήματα κοινωνικής επιστήμης προετοιμάζουν τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών που ασχολούνται με ανθρώπους ή συστήματα σε δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Διαδικτυακά Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Κοινωνικές Επιστήμες Ευρώπη 2019/2020

50 Τα αποτελέσματα σε Κοινωνικές Επιστήμες, Ευρώπη Filter

πλοίαρχος διεθνών σχέσεων (σε απευθείας σύνδεση)

Queen Mary Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ επικεντρώνεται στις παραδοσιακές γεωγραφικές περιοχές των διεθνών σχέσεων καθώς και στις αναδυόμενες περιοχές ενδιαφέροντος στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Συζητά την ιστορική σημασία της παγκοσμιοποίησης και τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεται με ορισμένα βασικά ζητήματα στις διεθνείς σχέσεις σήμερα.

Master of Leadership στην Ανάπτυξη Finance - Online

Frankfurt School of Finance & Management
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Frankfurt

Ενισχύστε την καριέρα σας με ένα διεθνές πτυχίο στην ηγεσία. Το πρόγραμμα online Master of Leadership in Development Finance έχει σχεδιαστεί για αναδυόμενους ηγέτες που είναι παθιασμένοι με τη χρηματοδότηση και ο ρόλος της χρηματοδότησης ως καταλύτης για την οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη στις αναδυόμενες οικονομίες παγκοσμίως.

Online Μάστερ στο Πολιτικό Μάρκετινγκ

Rome Business School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Ιταλία Rome Italy Online +1 περισσότερα

Η εργασία στην πολιτική δεν έχει ποτέ απαιτήσει τόσα επαγγελματικά προσόντα όπως σε αυτή την ιστορική περίοδο. Ο Online Μάστερ στο Πολιτικό Μάρκετινγκ σας διδάσκει πώς να παίξετε ενεργό ρόλο σε εκλογική εκστρατεία ή στη ζωή ενός κόμματος, αλλά και να γράφετε καθημερινά για την πολιτική.

πρόγραμμα μάστερ στην ανοιχτή ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Stockholm University, Department of Computer and System Sciences (DSV)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Stockholm +1 περισσότερα

Πρόγραμμα μάστερ στην Open eGovernment σας παρέχει με το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τις τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την καθοδήγηση και την μετατροπή των δημόσιων οργανισμών να είναι ανοικτή, χωρίς αποκλεισμούς, καινοτόμες, ευέλικτη και αποτελεσματική χρήση των Τεχνολογιών Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Master of Evaluation

University of Kaiserslautern
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 2 έτη Οκτώβριος 2019 Γερμανία Kaiserslautern

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παιδική και εφηβική κλινική ψυχολογία - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Barcelona Μεξικό Culiacán +3 περισσότερα

Το Master in Child and Adolescent Clinical Psychology σας παρέχει τις τεχνικές και προσωπικές δεξιότητες που κάθε ψυχολόγος χρειάζεται για την αξιολόγηση, τη διάγνωση, την αποκατάσταση και την πρόληψη διαταραχών που επηρεάζουν την ψυχική υγεία του παιδιού και του εφήβου από τον γνωσιακό-συμπεριφορικό προσανατολισμό, με τις μέγιστες εγγυήσεις επιτυχίας.

Μάστερ στις Βρετανικές Σπουδές

University of the Highlands and Islands
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Perth +1 περισσότερα

Το MLitt British Studies είναι το μοναδικό σεμινάριο διεπιστημονικών μεταπτυχιακών σπουδών στις Βρετανικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεντρώνει τέσσερις βασικές επιστήμες από τις ανθρωπιστικές επιστήμες - ιστορία, λογοτεχνία, φιλοσοφία και αρχαιολογία. Επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για οποιαδήποτε πτυχή των βρετανικών ταυτοτήτων, μεταξύ των κλάδων και των αιώνων και προσφέρει μια εξαιρετική βάση για την ανεξάρτητη έρευνα.

Μεταπτυχιακό στη Νευροψυχολογία, Πολλαπλές Ευφυΐα και Ευαισθητοποίηση στην Προσχολική Εκπαίδευση και για παιδιά (έως 11 ετών)

IMF Business School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Νευροψυχολογία και Νευροεπιστήμη, Ευαισθησία (MBCT) και Πολλαπλές Ευφυΐες (IM). Σε αυτό, οι μαθητές θα διερευνήσουν τη βαθιά σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους κλάδους και θα αναπτύξουν στοχαστικά εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια ευρεία πρακτική που εφαρμόζεται στην κλινική, την κοινωνική εργασία, την εκπαίδευση, την κοινότητα, τις επιχειρήσεις ή τους ιδιωτικούς τομείς που επικεντρώνονται στα παιδιά της πρώιμης και της παιδικής ηλικίας.

Μεταπτυχιακό στην επίλυση των συγκρούσεων και διαμεσολάβησης

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 6 - 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Barcelona

Το MA στην επίλυση των συγκρούσεων και διαμεσολάβησης εντάσσεται σε ένα πλαίσιο προοπτική των σπουδών των συγκρούσεων. Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια γενική επισκόπηση των πρόσφατων ...

Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Γεωστρατηγική και Τζιχάντ Τρομοκρατία

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Madrid Zamora +2 περισσότερα

Το Master in International Geostragegy και η Τζιχάντ Τρομοκρατία είναι επίσημο πτυχίο ΙΙ του πανεπιστημίου Pegasus της Ιταλίας, το οποίο δίνει πρόσβαση στο διδακτορικό δίπλωμα λόγω της προσαρμογής και της υποδοχής του στο σχέδιο της Μπολόνια και στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (EHEA) .

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νευροψυχολογία και την Εκπαίδευση

UNIR
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Logroño

Ο Επίσημος Δάσκαλος στη Νευροψυχολογία και την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση του UNIR είναι ο μόνος Δάσκαλος με τον οποίο θα μάθετε να βελτιστοποιείτε τις σχολικές επιδόσεις και να αναπτύξετε το ταλέντο όλων των μαθητών σας στην τάξη.

μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη έρευνα σε μελέτες γυναικών, το φύλο και ιθαγένεια

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 έτος Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Αυτό πλοίαρχος επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: τις σπουδές φύλου, ο φεμινισμός και η ιδιότητα του πολίτη, όλες οι βασικές αξίες ερευνητές έργα.

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή μετανάστευση

Universidad Pontificia Comillas
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στη σύγχρονη διεθνή μετανάστευση μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για ειδικευμένους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με τη μετανάστευση, περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές περιοχές, και απαιτεί ειδική και πολύπλοκη προετοιμασία και την κατάρτιση.

Μάστερ στα σχέδια διεθνούς συνεργασίας

La Salle International Graduate School IGS
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Madrid

Παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της διεθνούς συνεργασίας, ιδίως με την ανάπτυξη έργων στην πολυπλοκότητά τους για την κατανόηση των διαφόρων παραγόντων

πτυχίο μάστερ στον τομέα της πρόληψης και της θεραπείας του σχολείου παρενόχληση (παρενόχληση)

Formedia
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Πορτογαλία Lisbon +1 περισσότερα

Πάνε να μάθουν: να δοθεί μια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση για την εξασφάλιση επαρκούς ικανότητας για να συμμετάσχουν και να προετοιμάσουν την ανάπτυξη των προγραμμάτων και δράσεων για την επίλυση συγκρούσεων