Δείτε τις Μεταπτυχιακά σε Θέματα Καταναλωτή Διαδικτυακά Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών είναι ένας τομέας σπουδών που επικεντρώνεται συνήθως σε ένα συγκεκριμένο θέμα που επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τα διαπιστευτήρια τους και να ενισχύσουν τη βάση γνώσεων το… περαιτέρω

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών είναι ένας τομέας σπουδών που επικεντρώνεται συνήθως σε ένα συγκεκριμένο θέμα που επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τα διαπιστευτήρια τους και να ενισχύσουν τη βάση γνώσεων τους. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου πριν εγγραφούν στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού φοιτητή επειδή είναι μεταπτυχιακό πιστοποιητικό.

Τι είναι το μάστερ των καταναλωτών; Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις υποθέσεις καταναλωτών γενικά διδάσκει τους σπουδαστές σχετικά με την ενδυνάμωση και την προστασία με έμφαση στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον. Τα μαθήματα μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να επικεντρωθούν στην οικονομία των προϊόντων, στη συμπεριφορά των καταναλωτών και στην τιμολόγηση συμπεριφοράς. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν μεθόδους έρευνας, επιχειρηματικό πνεύμα, διαπραγματεύσεις συμβάσεων ή μαθήματα στρατηγικής και οργάνωσης. Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, οι σπουδαστές μπορούν να μελετήσουν τις τάσεις, την επικοινωνία και το μάρκετινγκ των καταναλωτικών προϊόντων.

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στις υποθέσεις καταναλωτών βοηθά τους μαθητές στην ανάπτυξη της ανάλυσης, της συμπάθειας, των δεξιοτήτων διαχείρισης, των άριστων προσόντων σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία. Με έμφαση στην κοινωνική οργάνωση, οι μαθητές μπορούν επίσης να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν διαφορετικές οπτικές γωνίες, ενώ παράλληλα μάθουν πώς σκέπτονται οι καταναλωτές τόσο σε κοινωνικό όσο και σε περιβαλλοντικό πλαίσιο.

Ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις υποθέσεις καταναλωτών μπορεί να κυμαίνεται από ένα έτος έως αρκετά έτη. Για το λόγο αυτό, το κόστος ποικίλλει. Οι πιθανοί μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο αποδοχής του επιλεγέντος σχολείου τους για τα ωράρια μαθημάτων και τα έξοδα εγγραφής και τα έξοδα.

Η σταδιοδρομία των πτυχιούχων με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα των καταναλωτών μπορεί να επικεντρωθεί στην προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Αυτή η εστίαση συχνά εξελίσσεται σε σταδιοδρομίες, όπως το χρηματοοικονομικό σχεδιαστή, ο σύμβουλος πίστωσης ή ο ερευνητής της αγοράς. Η εργασία στην κυβέρνηση είναι επίσης μια επιλογή σταδιοδρομίας για πολλούς αποφοίτους καθώς αναζητούν απασχόληση στα τμήματα καταναλωτικών υποθέσεων που χειρίζονται τις ανακλήσεις προϊόντων, τις καταγγελίες και τους κινδύνους για την υγεία. Άλλοι απόφοιτοι επιλέγουν σταδιοδρομίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ως υποστηρικτές των καταναλωτών, ασκούν πιέσεις στα κυβερνητικά τμήματα, εκπαιδεύουν το κοινό και αναλύουν τις τάσεις των καταναλωτών. Πολλοί απόφοιτοι βρίσκουν σταδιοδρομία στις δημόσιες υποθέσεις δημιουργώντας διαφήμιση που αναγκάζει τους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα, ενώ άλλοι γράφουν για επιχειρηματικά περιοδικά θέματα εστιασμένα στους καταναλωτές.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία τοποθέτησης ενός μεταπτυχιακού διπλώματος που καλύπτει τις ανάγκες σας, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Ελβετία

Στο τέλος του Master (ΜΒΑ) στο προϊόν και διαχείρισης κατά κατηγορία, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση του π ... +

Στο τέλος του Master (ΜΒΑ) στο προϊόν και διαχείρισης κατά κατηγορία, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση του προϊόντος και την κατηγορία της βιομηχανίας διαχείρισης. -
Masters
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 μήνες
Αγγλικά
Διαδικτυακό